reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ech własnie nie mogę działać teraz bo mąż ma jutro te badanie i musi zachować jak to pani powiedziała wstrzemięźliwość :-) a ja dostałam leki które dopochwowo muszę brać przez tydzień i w tym czasie też nie możemy się przytulać, tak więc cykl spisuję na straty ... chyba że udało się już w co wątpię....
ty to agentka jestes:rofl2: a tak poza tym to mam wrazenie ze najberdaziej bezstersowa osoba jestes jesli chodzi o ten watek.ha ha.i chyba zadna po tak krotkim okresie starania(bo wy niedlugo o ile pamietam) nie zaciagnela swojego na badania nasienia.Mam ogromna nadzieje ze to badanie nic zlego nie wykaze (u siebie tez sie o to modle!).moj gin powiedzial ze w 40 % wina lezy po stronie facetow...

a z innej beczki to nagle zachcialo mi sie kawy mrozonej z lodami....:happy2:zawsze taka kupuje ale chyba da sie samemu zrobic?Ide szukac na necie i powroce do zaczetego odkurzania.odkad jest forum ,moj dom jest bardzo zaniedbany...

Czesc Laseczki!!!
Wlasnie wrocilam z rozmowy i poszlo mi super odrazu babeczka zaproponowala mi drugi etap :tak: na ktory ide jutro lub srode.
Ale sie ciesze :happy:

w zwiazku z druga rozmowa zdecydowalam sie poczekac z testowaniem do po rozmowie zeby enetualnie nie popsuc sobie humoru zatem nici z testu jutro ;-)

reklama
ty to agentka jestes:rofl2: a tak poza tym to mam wrazenie ze najberdaziej bezstersowa osoba jestes jesli chodzi o ten watek.ha ha.i chyba zadna po tak krotkim okresie starania(bo wy niedlugo o ile pamietam) nie zaciagnela swojego na badania nasienia.Mam ogromna nadzieje ze to badanie nic zlego nie wykaze (u siebie tez sie o to modle!).moj gin powiedzial ze w 40 % wina lezy po stronie facetow...

a z innej beczki to nagle zachcialo mi sie kawy mrozonej z lodami....:happy2:zawsze taka kupuje ale chyba da sie samemu zrobic?Ide szukac na necie i powroce do zaczetego odkurzania.odkad jest forum ,moj dom jest bardzo zaniedbany...

dzięki eijf :-) ale się uśmiałam z tego zdania heheh no tak chyba jestem pierwsza która męza ciągnie na takie badanie:-) ale powiem Ci ,że dobrze wyszło że ma zrobić to badanie bo mąż mój niestety pali od kilku lat a u palaczy nasienie jakościowo spada chyba o 30% takze dziś chyba całą noc będę się modlić za dobre wyniki! a co do tego że najbardziej bezstresowo podchodzę to chyba racja:-) ale ciężko mi wyluzować więc ja nie wiem po czym wnosisz że jak się nie denerwuję :-)

Do góry