Witajcie kobitki, ale sie rozpisalyscie od wczoarj, ale mialam lekturke przy porannej kawce w pracy:-)
Muffy, Agus witajcie i owocnych staranek zycze;-)
Eijf no masz racje dokaldnie na testowanie wracam
bede w niedziele wieczorem wiec pewnie w poniedzialek rano polece kupic test i zrobie go od razu bo nie wierze ze wytrzymam do @
tymczasem u mnie 15 dc owulka chyba dzis bo juz mnie tak konkretnie jajniczki kluja, staranka wczoraj byly troche niestety wymuszone bo B nie zbyt dobrze sie czul, no ale cuz szkoda marnowac cykl skoro umierajacy nie byl
ale jestem wredna
haha:-)
Selena nie jestes sama ja tez o mierzeniu tempki malo co wiem, a testow owu jeszcze nie robila, ale mam plana sie zaoptrzyc jesli w tym cyklu sie nie uda, a co do tempki to tez pewnie zaczne mierzyc jesli sie nie uda w ciagu kilku nastepnych cykli, ja mysle ze kazdy zaczynajac starania ma nadzieje ze po prostu sie uda, a jesli ciagle nie wychodzi to szuka sie jakichs nowych metod, pomocy zeby w koncu wyszlo, ale gmatwam dziasiaj
Mellisa, Wisienka, Dorkaa i reszta jesli kogos pominelam dzieki, urlpik na pewno bedzie udany oby tylko pogoda dopisala, mam zamiar sie relaksowac na maksa, akurat moze sie fasolka bedzie zadomawiac wiec urlop w tym czasie jak znalazl
chcielibysmy jeszcze we wrzesniu do Tunezji sie wybrac no ale zobaczymy jak z kaska bedzie, B juz wielkie oszczednosci palnuje skoro chcemy miec dziecko, bo wedlug niego to przeciez majatek kosztuje tak na start
ja tak wcale nie uwarzam i Tunezji nie odpuszcze
a poza tym bedziemy mieli 9 miesiecy na oszczedzanie jak juz zaciaze
Dorkaa nia lam sie, jeszcze nic nie wiadomo wcale nie jest powiedziane ze test musie wyjsc pozytywnie nawet kilka dni po @ zobaczysz co ci tam lekarz powie, ja w kazdym badz razie trzymam kciuki;-)
Wisienka ja tez glownie w pracy na forum zgladam, jak jestem w domu tez czasem siadam do kompa, ale staram sie czyms innycm tez zajac, dac oczom troche odpoczac
Pati nie przejmuj sie tym nararazie za bardzo, moze faktycznie jak Sandra napisalal to fasolka;-)
Emilchen, Marlenka, Zielona zycze spokojnego oczekiwania no i dwoch kreseczek oczywiscie
Wisienka ja bym obstawiala ze to na owu cie tak boli, ja taki lekki bol w podbrzuszu to mam w sumie ciagle juz sie do tego przyzwyczailam, no i pozniej ten bol srodkowy cykliczny, jest zupelnie inny niz przed @ np. wiec trudno go przegapic, podbrzusze a wlasciwie jajniki bola troche bardziej no a zwlaszcza przy siadaniu i ogolnie poruszaniu sie "czuc" je.
Eijf masz racje niestety nie ma co sie oszukiwac ale ta mysl jest w glowie caly czas w okresie plodnym ze jednak szkoda zmarnowac caly miesiac jesli mozna sprobowac, nawet jesli nie ma ochoty, tak jak ja wczoraj
no cuz dzisiaj poprawimy mam nadzieje ze juz mu nic na zoladku nie siadzie
Dorkaa, Mazia czekamy na wiesci;-)