reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf a @ się rozkreciła?? bo zajęłam sie robieniem obiadu i nie zdążyłam wszystkiego nadrobić i nie jestem na bierząco??widzę tylko że masz nowy suwaczek

reklama
tymczasem mam juz wyniki kolejnych badan ale kompletnie nie wiem o co chodzi,ani norm jeszcze nie mam a osrodek zamkniety.musze czekac do pn zeby tam zadzwonic.Z tego co zdarzylam sie zorientowac zadnej chlamydii nie mam ale jakis test na przeciwciala jest dodatni.(to bylo badanie w kierunku poronien o ile sobie przypominam.chyba czy cos moze je powodowac).tak piate przez dziesiate moge sprawdzic.gdzies tam chyba norma jest ok ale jest cos dodatniego i czuje ze to tez nie ok...no ale to takie moje przypuszczenia.zazwyczaj wyniki pojawialy sie a potem dopiero normy.a i tak najlepiej skonsultowac to z kims kto sie na tym zna.bo ja nie.cos jednak czuje ze to co dodatnio wyszlo nie jest ok.czy ja nie moge jak inne kobiety normalnie bez przeszkod zajsc w ciaze??/
tak w ogole to mam cholernego lenia dzisiaj.nic ale to nic mi sie nie chce i malo zdzialac moge

Ostatnia edycja:
dziewczynki a moze wpadniecie na kawke?;-)szkoda ze sie tak nie da:rofl2:my tez juz po obiadku,mielismy kurczaczka duszonego do tego warzyaw z bulka tarta,suroweczka z kiszonej kapustki i ziemniaczki,sosik wyszedl najpyszniejszy:-)a wiecie co najmniejszemu smakowalo:confused::confused::confused::confused:kiszona kapustka:szok::szok::szok::szok:i kto tu moze byc w ciazy:confused::confused::confused::confused::confused:

hej dziewczyny
ja tylko na moment wpadłam powiedziec że własnie przylazła:wściekła/y: ale sie spodziewałam juz 2 dni temu, przedwczoraj juz swoje wyryczałam,
a dzis już z nadzieja na następny cykl patrze.... tylko najgorsze jest to ze prawdopodobnie na owulke znowu bede miesiąc czekać i te dziewczyny które teraz ze mna cykl zaczynaja bedą juz dawno po testowaniu albo zafasolkowane a ja bede dopiero płodzic;-) szkoda no ale trudno... a moze cos innego sie wydarzy w tym cyklu.:confused:.. cóz zobaczymy....

miłej soboty :-)

hej dziewczyny
ja tylko na moment wpadłam powiedziec że własnie przylazła:wściekła/y: ale sie spodziewałam juz 2 dni temu, przedwczoraj juz swoje wyryczałam,
a dzis już z nadzieja na następny cykl patrze.... tylko najgorsze jest to ze prawdopodobnie na owulke znowu bede miesiąc czekać i te dziewczyny które teraz ze mna cykl zaczynaja bedą juz dawno po testowaniu albo zafasolkowane a ja bede dopiero płodzic;-) szkoda no ale trudno... a moze cos innego sie wydarzy w tym cyklu.:confused:.. cóz zobaczymy....

jestem z toba melissa.wiem jak bardzo przykro sie robi i pamietaj ze nie jestes sama.ja w tym cyklu juz nie plakalam.moze dlatego ze zrobilam bete i raczej sie nie ludzilam.jest mi tym bardziej przykro ze cos mi tam w badaniach wyszlo co moze przeszkadzac zarodkowi zagniezdzic aie,a nawet go zwalczac:-(.Byleby to szybko mozna bylo rozwiazac i zycze sobie jakiegos konkretnego lekarza a nie takiego co bedzie to lekcewazyl...Bo inaczej i z nadchodzacym cyklem moge sie pozegnac.najgorsze sa poczatki cyklu.nic nie mozna zdzialac i wszystko jest takie odlegle...:(((ty zawsze masz takie dlugie cykle?

pati-no szkoda ze sie nie da.Brzmi fantastycznie choc jestem wegetarianka:)A brzmi fantastycznie bo chyba otwarta i goscinna z ciebie osoba.juz nie raz zapraszalas:)

reklama
hej dziewczyny

przykro mi i zycze szczescia w nowym cyklu. wiem jakie to trudne jak przychodzi @ ja tez zawszw beecze i rycze na meza o byle pierdole :/ ale od tego cyklu mam zamiar to zmienic. ktos kiedys napisal ze czas staran to jeden z pieknych i wyjatkowych okresow w zyciu kobiety. i tego sie trzymajmy :)

Do góry