reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana, nie płacz.ja na razie tej kreski też nie traktuje jako ciąży- dla mnie to blada kreska i tyle, nie wiem, czy to błąd testu, czy jego nasiąknięcie, czy prawidłowy wynik- jak zobacze drugą pożadną krechę to wam dopiero obwieszczę,że w ciąży jestem...nie płacz, każda z nas bedzie miałą swój czas na baby:-)Nie smutaj....
Ok, juz mi przeszło ;-). Bedzie dobrze, a to nie moze byc blad testu. Ty masz juz ten komfort, ze to 2 Twoje bedzie a ja o pierwsze sie staram:tak:Ale powodzenia zycze, kiedy robisz nastepny test?

reklama
Claudusia, nie płacz, mi też jest przykro co miesiąc, ale jakbym miała się załamywać po każde nie udanej próbie to już bym dawno zrezygnowała, Kobiety głowa do góry to nie loteria że jak nie będziesz nic mieć to w ogóle się nie uda :tak:. och smutaski moje. Powiem Wam że wczoraj nie wiem jak to zrobiłam ale zasnęłam z dużą ilością nasienia mojego m. :-D:-D:-D . Nie chcę słyszeć żadnego narzekania że komuś się nie udało. Spójrzcie z innej strony zawsze jest czas aby popracować nad maluszkiem ;-)

zgadzam się z tobą..ja też na razie wyniku tego testu nie traktuje serio i biorę pod uwag fakt, że czeka nas kolejny miesiąc starań...no ale cóz, jak trzeba bedzie to bedziemy starać się dalej i nie popuścimy...a mnie brzuch boli, jakbym @ miała ( byłam już nawet 2 razy w wc zobaczyć, czy przypadkiem nie przyszła...) i pojawił się biały śluz....hm...ciekawe doświadczenie....

Claudusia, nie płacz, mi też jest przykro co miesiąc, ale jakbym miała się załamywać po każde nie udanej próbie to już bym dawno zrezygnowała, Kobiety głowa do góry to nie loteria że jak nie będziesz nic mieć to w ogóle się nie uda :tak:. och smutaski moje. Powiem Wam że wczoraj nie wiem jak to zrobiłam ale zasnęłam z dużą ilością nasienia mojego m. :-D:-D:-D . Nie chcę słyszeć żadnego narzekania że komuś się nie udało. Spójrzcie z innej strony zawsze jest czas aby popracować nad maluszkiem ;-)
Oki, ja juz i tak jestem w lepszej formie niz kilka miesiecy temu.To dzieki mojej Eli ;-)

zgadzam się z tobą..ja też na razie wyniku tego testu nie traktuje serio i biorę pod uwag fakt, że czeka nas kolejny miesiąc starań...no ale cóz, jak trzeba bedzie to bedziemy starać się dalej i nie popuścimy...a mnie brzuch boli, jakbym @ miała ( byłam już nawet 2 razy w wc zobaczyć, czy przypadkiem nie przyszła...) i pojawił się biały śluz....hm...ciekawe doświadczenie....

Dobrze, dobrze oby tak dalej:tak: oj czuje tu fasoline:-):-):-)

Ps dobrze masz z tymi drzemkami malego:sorry2: moj za nic nie chce juz spac w dzien, a jak sie zdarza to najczesciej w samochodzie uda mu sie podrzemac:sorry2:

Mnie tez boli brzucho ale to dopiero na owulke:-)

Claudia nie smutaj tylko teraz nie moze nam byc smutno kiedy inne dziewczyny fasolkuja to tylko swiadczy ze kazdemu po jakims okresie czasu zazwyczaj sie udaje predzej czy pozniej sie uda:tak: a szczegolnie w takim towarzytswie jak nam;-)i jak Zielona wysle fluidki to od razu bedzie wiecej zafasolkowanych:-).

Witaj Robaczek;-)

reklama
Hej dziewczynki:) W końcu udało mi sie przeczytać o co napisałyście od wczoraj:) Dziśzaczęłam pracę dopiero o 8.

Witam nowe starczki:)

nikrofka bardzo mi przykro
[*] trzymaj się dzielnie.

eijf ja jeszcze nie zaczynam nowego cyklu. Mam dopiero 9dpo. @ powinna przyjść dopiero 27.08. czyli z 5 dni.

emma cięki za pocieszenie:)

zielona trzymam bardzoooo mocnooo kciuki żebyś w poniedziałek ujrzała na teście 2 grube krechy:)

Ja dziś czuję sie psychicznie zdeydowanie lepiej;) Przepraszam za mojego wczorajszego doła:) Byłam wczoraj u mojego lekarza dał mi skierowanie na ob (2-3 miesiące temu albo i więcej miałam ob 40. brałam jakieś tabletki na obniżenie i muszę powtórzyć to badanie - norma ob jest max. 10) i skirowanie do poradni chorób zakaźnych gdzie dadzą mi skierowanie na toksoplazmozę i cytomegalie.

U mnie nadal brak jakichkolwiek objawów. Ostatnie 2 cykle czułam się strasznie te kilka dni przed @ ( mdłosci, skurcze, bóle jajnikó, bóle podbrzusza) a terz nic. Od wczorj tylko głowamnie pobolewa no i dziś leci zemnie mnóstwo czegoś co wygląda jak woda :szok:
No i zauwazyłam, ze tak jak co miesiac przed @ wychodzi mi na twar4zy i na plecach milion pryszczy tak tym razem odwrowtnie - wszystkie "syfy" jakie miałam n twarzy i plecach zniknęły...

Dziś zrobiłam kolejny test ale znów negatywny...

Do góry