agniesiar
Marzymy o II serduszku
u mnie na razie tempka wysoko ale wiecie co? ja mam takie wrażenie, jakby do @ było jeszcze duuużo czasu, jakoś nie mogę uwierzyć, że pierwszy termin @ to poniedziałek lub wtorekja mam wrażenie, że za jakieś dwa tygodnie dopiero hihi. To pewnie przez te wakacje, czas szybko leci, ani się spostrzegłam, a tutaj już prawie wrzesień,a dopiero był koniec czerwca (jak się tutaj rejestrowałam)...
Dziewczyny poradźcie. Bóle podbrzusza znowu się zaczeły, leciutkie przedwczoraj, trochę bardziej uporczywe wczoraj. Na 4 nasze cykle starankowe to trzeci, w którym mam coś takiego (ból jak w czasie @ ale kilka dni przed @), zaznaczę, że nigdy przedtem tego nie było, brzuch bolał mnie zawsze w czasie @ a nie przed. Trochę mnie to niepokoi bo jeden mój pomysł jest taki, że dzidzia już jest a potem nie może się utrzymać. Bo te dziewczyny, które mnie dłużej znają z BB wiedzą, że w ostatnim cyklu to strasznie cierpiałam, musiałam się oszczędzać, odpoczywać, kłaść... i to wszystko przed @. I tak sobie myślę, czy pójść z tym teraz do lekarza? Jakoś tak np. w poniedziałek. Może zrobić betę w ten poniedziałek, żeby wiedzieć. A nawet jeśli to nie ciąża to w takim razie co to takiego? Trochę mnie to niepokoi...
Witam - ja mam tak za każdym razem i ponoć to zupełnie normalne.
Podejrzewam, że wcześniej nie wsłuchiwałaś sie tak w swój organizm jak teraz - Ja teraz też czuję znacznie więcej i za każdym razem wydaje mi się, że coś dochodzi.
Jeśli masz wątpliwości to zawsze dobrze jest się poradzić lekarza.
A jeśli chodzi o dzidzię - to nie wkręcaj sobie, że nie może się zagnieździć- bo dopiero zrobisz sobie krzywdę- musisz wziać na wstrzymanie.
Póki nie ma @ - zawsze jest nadzieja trzymam kciuki z fasolkę
Pozdrawiam:-):-):-)