reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Yooo :)

Helolllllll a Wy gdzie ????? U nas oki w weekend samme imprezki w sob na urodzinach w niedziele na chrzcinach :)
My dzis konczymy 16 :)

Scully super wakacji zycze !

Pozdrawiamyyy i buziammmyy

Hej Laski

... ja mam chroniczny brak weny i czasu :baffled: płakać mi się normalnie chce, bo zawsze byłam świetnie zorganizowana, miałam w miarę na bieżąco poprasowane, posprzątane, etc. a teraz to jakiś kosmos, wiecznie jestem z wszystkim do tyłu, prasowanie to jakby się mnożyło po nocach, ciągle sprzątam ale jakoś efekt mizerny :sorry2: powoli mam dość:wściekła/y: pracy i wszystkiego ... u R napięta atmosfera w pracy, kto wie czy na początku września nie złoży wypowiedzenia po 15 latach :sorry2: więc pewnie udziela się i mnie, ciągle jestem poddenerwowana i martwię się co będzie dalej, marzę o tym by ten rok się w końcu skończył bo od początku roku mamy pod górkę :-( trochę się wyżaliłam i mi lżej jakoś na sercu :blink: a poza tym to wsio OK, Blania rośnie jak na drożdżach, wyszły jej dwie górne trójki ostatnio i teraz czekamy na 2 dolne no i potem chwila spokoju do 5 oczywiście :tak: do jedzenia troszkę garda się zrobiła, ale za to owocki pod każdą postacią i każdą ilość pochłania :tak: i to tyle lecę bo gulasz dochodzi a mój głodomorek zasnął późno bo przed 15, normalnie ok 12-13, a za niedługo drugi głodomorek przyjdzie z pracy ;-) ... a i jeszcze znajomi się wprowadzają do nowo wybudowanego bloku na fajnym osiedlu w Toruniu i byliśmy oglądać mieszkanko i ... jestem mega nakręcona, choć w chwili obecnej wiem, że nie możemy sobie pozwolić na żadne ruchy, dopóki nie będziemy wiedzieli na czym stoimy z praca R, ale powiem Wam bajka, najbardziej zachwyca mnie winda od poziomu "0" :-p

Erbuś ... ale ten czas zapyla co, już niedługo będziemy obchodzić "2" urodzinki u BBoomowych dzieciaczków :szok:

Scully ... udanego wypoczynku !!!

Lopciu ... a gdzie Ty??? jak tam przygotowania do nowego roku szkolnego ???
Pzdr

Hej Laski

... ja mam chroniczny brak weny i czasu :baffled: płakać mi się normalnie chce, bo zawsze byłam świetnie zorganizowana, miałam w miarę na bieżąco poprasowane, posprzątane, etc. a teraz to jakiś kosmos, wiecznie jestem z wszystkim do tyłu, prasowanie to jakby się mnożyło po nocach, ciągle sprzątam ale jakoś efekt mizerny :sorry2: powoli mam dość:wściekła/y: pracy i wszystkiego ... u R napięta atmosfera w pracy, kto wie czy na początku września nie złoży wypowiedzenia po 15 latach :sorry2: więc pewnie udziela się i mnie, ciągle jestem poddenerwowana i martwię się co będzie dalej, marzę o tym by ten rok się w końcu skończył bo od początku roku mamy pod górkę :-( trochę się wyżaliłam i mi lżej jakoś na sercu :blink: a poza tym to wsio OK, Blania rośnie jak na drożdżach, wyszły jej dwie górne trójki ostatnio i teraz czekamy na 2 dolne no i potem chwila spokoju do 5 oczywiście :tak: do jedzenia troszkę garda się zrobiła, ale za to owocki pod każdą postacią i każdą ilość pochłania :tak: i to tyle lecę bo gulasz dochodzi a mój głodomorek zasnął późno bo przed 15, normalnie ok 12-13, a za niedługo drugi głodomorek przyjdzie z pracy ;-) ... a i jeszcze znajomi się wprowadzają do nowo wybudowanego bloku na fajnym osiedlu w Toruniu i byliśmy oglądać mieszkanko i ... jestem mega nakręcona, choć w chwili obecnej wiem, że nie możemy sobie pozwolić na żadne ruchy, dopóki nie będziemy wiedzieli na czym stoimy z praca R, ale powiem Wam bajka, najbardziej zachwyca mnie winda od poziomu "0" :-p

Erbuś ... ale ten czas zapyla co, już niedługo będziemy obchodzić "2" urodzinki u BBoomowych dzieciaczków :szok:

Scully ... udanego wypoczynku !!!

Lopciu ... a gdzie Ty??? jak tam przygotowania do nowego roku szkolnego ???
Pzdr
batonik spokojnie caly rok 2012 jest jakis pechowy u nas tez od poczatku roku wszystko idzie nie tak i kogo tylko spotykam kazdy mowi ze tak kiepskiego roku niemieli ale ponoc tak gadaja ze rok przestepny to zly rok moze cos w tym jest :zawstydzona/y: oby we wrzesniu sie ciut passa zmienila na dobra, ale dasz rade do nowego roku juz coraz blizej :tak:;-)

a co u reszty kobietek?u nas ok mam duzo zalatwiania papierow dla corki na nowa komisje lekarska bo nam sie orzeczenie konczy (juz minal rok :szok:) i musze na nowo pozbierac wszystko i wyslac...a jutro wizyta u dentystki wrrrr:baffled: jeszcze tylko 3 zeby do zrobienia i 3 do wyrwania i bede miala na jakis czas spokoj z zebami :tak: oby szybko wszystko poszlo nielubie tych wizyt wiadomo najszcszesliwsza jestem jak juz wyjde z gabnetu radosc ze juz po i ze kolejny zabe wyleczony :laugh2: a przed cykor na maxa hihi milego kolejnego dnia wam zycze kobietki

jestem :):)
nie miałam czasu bo odświeżaliśmy pokój i potem wesele kuzyna i tak zeszło :):)
oj batonik u mnie będzie tak we wrześniu jak u ciebie teraz :baffled: najgorzej się wdrożyć
wiecie ten rok w ogóle jakiś taki mówią ze będzie ostra zima bo przestępny :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: hm a właściwie lata jako tako nie było i gdzie tu człowiek ma się wygrzać
dzisiaj widzieliśmy już 2 klucze żurawi idzie jesień bardzo szybko

Yo

Zabciu jejku Klaudia juz 6 lat skonczyła , najlepszego troszku spoznione . Podziwiam Cb z tym dentysta no u mnie tylko ta 8 ale mam takiego stracha ze szok , tak sie boje teraz lekarzy :( i wogole bolu

Batonik bedzie wsio si musibyc

Lopciu nie strasz ze juz jesien idzie :szok: Co prawda te upaly mnie wykanczaja ale jak sobie pomysle o zimnie to mnie jeszce bardziej skreca :eek:

My lofrujemy calymi dniami korzystamy

Buziamyyy i do raportu dziewczyny :-p

jestem :):)
nie miałam czasu bo odświeżaliśmy pokój i potem wesele kuzyna i tak zeszło :):)
oj batonik u mnie będzie tak we wrześniu jak u ciebie teraz :baffled: najgorzej się wdrożyć
wiecie ten rok w ogóle jakiś taki mówią ze będzie ostra zima bo przestępny :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: hm a właściwie lata jako tako nie było i gdzie tu człowiek ma się wygrzać
dzisiaj widzieliśmy już 2 klucze żurawi idzie jesień bardzo szybko
u nas juz liscie zaczynaja z drzew spadac :-(
Yo

Zabciu jejku Klaudia juz 6 lat skonczyła , najlepszego troszku spoznione . Podziwiam Cb z tym dentysta no u mnie tylko ta 8 ale mam takiego stracha ze szok , tak sie boje teraz lekarzy :( i wogole bolu

Batonik bedzie wsio si musibyc

Lopciu nie strasz ze juz jesien idzie :szok: Co prawda te upaly mnie wykanczaja ale jak sobie pomysle o zimnie to mnie jeszce bardziej skreca :eek:

My lofrujemy calymi dniami korzystamy

Buziamyyy i do raportu dziewczyny :-p
a no w sobote byla mala imprezka ;-) a od wrzesnia idzie do 1 klasy jako szesciolatek :-) z jednej strony sie ciesze ze juz wrzesien a z drugiej az boje czy uda mi sie wszystko poustawiac tak jak che i czy ze wszystkim sie wyrobie (szkola klaudii, zajecia klaudi w osrodku opus w grudziadzu< rehabilitacja antosia, i basen 2 razy w tygodniu popoludniu tez w grudziadzu) cos czuje ze tylko w wekendy bede w domu a poza tym wiecznie w trasie ale trudno zobaczymy jak to bedzie jak niedam rady to trudno z czegos zrezygnuje

u nas juz liscie zaczynaja z drzew spadac :-(

a no w sobote byla mala imprezka ;-) a od wrzesnia idzie do 1 klasy jako szesciolatek :-) z jednej strony sie ciesze ze juz wrzesien a z drugiej az boje czy uda mi sie wszystko poustawiac tak jak che i czy ze wszystkim sie wyrobie (szkola klaudii, zajecia klaudi w osrodku opus w grudziadzu< rehabilitacja antosia, i basen 2 razy w tygodniu popoludniu tez w grudziadzu) cos czuje ze tylko w wekendy bede w domu a poza tym wiecznie w trasie ale trudno zobaczymy jak to bedzie jak niedam rady to trudno z czegos zrezygnuje
Moj Oskar zaczol szkole Juz tydzien temu ale byl tylko na rozpoczeciu roku bo na drugi dzien do grecji wyjechalismy na tydzien i dzis wrocilismy. Tak 32 stopnie i mnie w sztokholmie 17 i leje jak cale lato.
Szkoda ze nie mieszkam w cieplym kraju!

Moj Oskar zaczol szkole Juz tydzien temu ale byl tylko na rozpoczeciu roku bo na drugi dzien do grecji wyjechalismy na tydzien i dzis wrocilismy. Tak 32 stopnie i mnie w sztokholmie 17 i leje jak cale lato.
Szkoda ze nie mieszkam w cieplym kraju!
w cieplym kraju zyje sie ekonomiczniej nietrzeba kupowac wegla na opal i ciuchow zimowych ;-)tylko ciagle chodzi sie w letnich ;-) no to musicie znow przywyknac do naszej pogody

kobietki gdzier sie pochowalyscie

reklama
erba u Ciebie w Wielkopolsce upały a u mnie i u zabki takie sobie lato raczej chłodnawo i deszczowo:(
nie jestem nic wygrzana a jak widzę ten wiatr i jesienną pogodę to mnie aż trzęsie.. brrr

Do góry