K
Kinga85
Gość
Lopciu super wyjazd wam się szykuje miłego pobytu!!!!!
ja pozdrawiam Was
u mnie po staremu. ale ogolnie okej!
ja pozdrawiam Was
u mnie po staremu. ale ogolnie okej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no my w zakopanem domek mamy na ul. bulwary slowackiego czy jakos tak i w jakis dzien mamy zamiar zrobic sobie wycieczke nad morskie oko wiec pol dnia zleci a reszta to sama niewiem popatrze za tym co napisalas :-)Karków, Zakopane, Wadowice, Wieliczka, Częstochowa, Oświęcim,
a w Zakopanem zwiedzamy Dolinę kościeliską, Jaskinię Mroźną, Gubałówka,Butorowy Wierch, Krupówki
a Ty dokładnie gdzie Wy będziecie???
no my w zakopanem domek mamy na ul. bulwary slowackiego czy jakos tak i w jakis dzien mamy zamiar zrobic sobie wycieczke nad morskie oko wiec pol dnia zleci a reszta to sama niewiem popatrze za tym co napisalas :-)
na pewno watro wjechać na Gubałówkę kolejką górską córcia będzie miała frajdę
ja osobiście preferuję wyższe szlaki ale i tak nie można narzekać
Witajcie moje kochane
Wpadam powiedziec ze zyjemy i mamy sie calkiem dobrze.ALi rosnie zdrowo jest juz po szczepieniu i waży 4300
Mam nadzieje ze u Was tez wszystko dobrze?!
Sciskam mocno!!!:*
Żabko zazdroszczę wyjazdu Życzę pięknej pogody
Suzi duży ten Twój syneczek
My już po pobraniu krwi teraz czekamy miesiąc na wyniki Malutka bardzo płakała jak jej pobierali taka wielka igła w porównaniu do jej maleńkiej rączki az łezki mi leciały od jutra zaczynamy rehabilitację bo malutka jest troszkę osłabiona za tydzień we wtorek jedziemy na patologie noworodka i pewnie tam nas dalej pokieruja na badania nie raz mnie to wszystko przeraża że moją kruszynkę tyle jeszcze badań czeka no ale trzeba , 10 czerwca jej pierwsza imprezka-chrzest ,
Pozdrawiam i trzymam dalej kciuki za nasze staraczki &&&&&&&&&&
buziaki