reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Karków, Zakopane, Wadowice, Wieliczka, Częstochowa, Oświęcim,
a w Zakopanem zwiedzamy Dolinę kościeliską, Jaskinię Mroźną, Gubałówka,Butorowy Wierch, Krupówki
a Ty dokładnie gdzie Wy będziecie???
no my w zakopanem domek mamy na ul. bulwary slowackiego czy jakos tak i w jakis dzien mamy zamiar zrobic sobie wycieczke nad morskie oko wiec pol dnia zleci a reszta to sama niewiem popatrze za tym co napisalas :-)

no my w zakopanem domek mamy na ul. bulwary slowackiego czy jakos tak i w jakis dzien mamy zamiar zrobic sobie wycieczke nad morskie oko wiec pol dnia zleci a reszta to sama niewiem popatrze za tym co napisalas :-)

na pewno watro wjechać na Gubałówkę kolejką górską córcia będzie miała frajdę:)
ja osobiście preferuję wyższe szlaki ale i tak nie można narzekać

na pewno watro wjechać na Gubałówkę kolejką górską córcia będzie miała frajdę:)
ja osobiście preferuję wyższe szlaki ale i tak nie można narzekać

no ja bede patrzec tak zeby dalo rade z wozkiem wejsc lub isc bo teraz to juz z 2 maluchow jestem bo jak samaemu to inaczej a z dziecmi tez inaczej :-) juz jutro wyjezdzam huraaaaa:-D:-D:-D a w czwartek o 11 bedziemy juz w zakopanem bo jedziemy nocnym pociagiem

Witajcie moje kochane:)

Wpadam powiedziec ze zyjemy:-D i mamy sie calkiem dobrze.ALi rosnie zdrowo jest juz po szczepieniu i waży 4300:eek::-D

Mam nadzieje ze u Was tez wszystko dobrze?!
Sciskam mocno!!!:*

suzi fajnie że u was ok i maleństwo rośnie :))) oby tak dalej! całuje!

Mój Filip dziś miał piknik:) bardzo zadowolony wrócił
Jutro bedą pływać statkiem po Jezioraku... :)

Hej Kinga :-) Ooo ale super atrakcje ma synus:tak:

Teraz doczytalam wszystko i życze udanych wyjazdow:-D no i zazdroszczę:laugh2:
Izuś &&&&&&&&&&&&& za dobre wieści:*
Erbus &&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie moje kochane:)

Wpadam powiedziec ze zyjemy:-D i mamy sie calkiem dobrze.ALi rosnie zdrowo jest juz po szczepieniu i waży 4300:eek::-D

Mam nadzieje ze u Was tez wszystko dobrze?!
Sciskam mocno!!!:*

hej boziu jak to zlecialo alanek ma juz ponad miesiac :-) super ladna waga niech rosnie zdrowo ja sie juz klade spac bo musze byc wyspana jutro moj dzien corka tez juz skacze nakrecona ale niech ma wkoncu to dla niej tez frajda :-)

kobietki bardzo prosze trymajcie kciuki za to zeby pogoda mi dopisala

:)

Żabko zazdroszczę wyjazdu:) Życzę pięknej pogody :)
Suzi duży ten Twój syneczek :)

My już po pobraniu krwi teraz czekamy miesiąc na wyniki :( Malutka bardzo płakała jak jej pobierali taka wielka igła w porównaniu do jej maleńkiej rączki az łezki mi leciały :( od jutra zaczynamy rehabilitację bo malutka jest troszkę osłabiona za tydzień we wtorek jedziemy na patologie noworodka i pewnie tam nas dalej pokieruja na badania nie raz mnie to wszystko przeraża że moją kruszynkę tyle jeszcze badań czeka no ale trzeba , 10 czerwca jej pierwsza imprezka-chrzest ,

Pozdrawiam :) i trzymam dalej kciuki za nasze staraczki &&&&&&&&&&

buziaki

reklama
:)

Żabko zazdroszczę wyjazdu:) Życzę pięknej pogody :)
Suzi duży ten Twój syneczek :)

My już po pobraniu krwi teraz czekamy miesiąc na wyniki :( Malutka bardzo płakała jak jej pobierali taka wielka igła w porównaniu do jej maleńkiej rączki az łezki mi leciały :( od jutra zaczynamy rehabilitację bo malutka jest troszkę osłabiona za tydzień we wtorek jedziemy na patologie noworodka i pewnie tam nas dalej pokieruja na badania nie raz mnie to wszystko przeraża że moją kruszynkę tyle jeszcze badań czeka no ale trzeba , 10 czerwca jej pierwsza imprezka-chrzest ,

Pozdrawiam :) i trzymam dalej kciuki za nasze staraczki &&&&&&&&&&

buziaki

napewno wszystko bedzie ok ;-) i trzymam kciuki za udana imprezke ;-) dobranoc

Do góry