reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hejka

u nas też sypie :)
Mówiłam wam że mrozy odpuszczą trochę i co? :-)
a teraz bedzie juz tylko lepiej!

Miłego dnia! mykam do pracy

reklama
Hej poniedziałkowo ;)

... u nas też nasypało i wybieramy się z Blanią na sanki ;-):tak:

ciotki a co na Walentasy zaplanowałyście?? bo ja jeszcze nic :baffled:

Pzdr

ja też na walentynki nic za bardzo nie mam w planie z M. robimy pizze wspólnie w trójkę w kształcie serca :-)
od jutra zaczynam dni płodne wiec bedziemy wieczorem intenstywnie pracować :rofl2: obwiążę się w kokardę czerwoną ;P :-p

Helołłłłłłłł
Wpadamy sie przywiatc
Sculyy super tak trzymaj !
Lopciu Ty z góry nic nie zakładaj &&&&&&
Batonik super ze sie wyluzowałaś Bedzie dobrze &&&&

U nas lepiej bo nie wiem czy pisalam ze katarek i tempka sie zakradła, ale temp byla tylko w czwartek po poludniu i w piatek nad ranem i potem juz cisza no i cale szczescie A i ida na zebole trzonowe takze mamy juz 10 !

Buziaki !!!!!

witam caly dzien podczytuje ale jakos siedze cicho rorus pieknie z zabkami my mamy narazie 9 i 3 w drodze lada dzien sie przebija mam nadzieje ze szybko pojdzie na szczescie zaden juz nienapuchly i bez krwiakow wiec spoko :-)
co do walentynek to ja pare lat temu stwierdzilam ze mnie to juz niebawi i powiedzialam mezowi ze niema mi nic kupowac ani dawac, bo ja w sumie rzadko mam jakas kase dla siebie wiec i dla niego tez bym nic niemiala :-( jak chodzilismy ze soba to czekalam zawsze na walentynki ale po slubie to juz nie juz jakos stwierdzilam ze to nie dlamnie chyba poczulam sie juz zastara na walentynki :baffled: znaczy sie ze jak juz zonata i dzieciata to juz nie dla mnie takie bajery , a po za tym moj mezu jak wroci rano to o 11 juz wraca do pracy potem wraca wieczorem albo w nocy wiec nawet niebylo by czasu na spedzenie walentynek we dwoje a w srode juz na 3 albo 4 rano jedzie do pracy i w czwartek rano dopiero okolo 8 wroci do domu :-( ehhh niech juz jest po tlustym czwartku

ja też na walentynki nic za bardzo nie mam w planie z M. robimy pizze wspólnie w trójkę w kształcie serca :-)
od jutra zaczynam dni płodne wiec bedziemy wieczorem intenstywnie pracować :rofl2: obwiążę się w kokardę czerwoną ;P :-p

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas lepiej bo nie wiem czy pisalam ze katarek i tempka sie zakradła, ale temp byla tylko w czwartek po poludniu i w piatek nad ranem i potem juz cisza no i cale szczescie A i ida na zebole trzonowe takze mamy juz 10 !

Buziaki !!!!!

:-) super -już 10 :-) u Gabi dopiero 3 szt ;-)

witam caly dzien podczytuje ale jakos siedze cicho rorus pieknie z zabkami my mamy narazie 9 i 3 w drodze lada dzien sie przebija mam nadzieje ze szybko pojdzie na szczescie zaden juz nienapuchly i bez krwiakow wiec spoko :-)
co do walentynek to ja pare lat temu stwierdzilam ze mnie to juz niebawi i powiedzialam mezowi ze niema mi nic kupowac ani dawac, bo ja w sumie rzadko mam jakas kase dla siebie wiec i dla niego tez bym nic niemiala :-( jak chodzilismy ze soba to czekalam zawsze na walentynki ale po slubie to juz nie juz jakos stwierdzilam ze to nie dlamnie chyba poczulam sie juz zastara na walentynki :baffled: znaczy sie ze jak juz zonata i dzieciata to juz nie dla mnie takie bajery , a po za tym moj mezu jak wroci rano to o 11 juz wraca do pracy potem wraca wieczorem albo w nocy wiec nawet niebylo by czasu na spedzenie walentynek we dwoje a w srode juz na 3 albo 4 rano jedzie do pracy i w czwartek rano dopiero okolo 8 wroci do domu :-( ehhh niech juz jest po tlustym czwartku

pamiętam jak mój chodził przed tłustym czwartkiem :sorry2: masakra tak katować chłopaków :baffled: cóż, każdy łakomczuszek chce pączusia w ten jeden dzień w roku :-p

Lopciu - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zrobiliśmy dziś wypad do Wrocławia na zakupy i kino (film "Kronika" -badziewie, nie polecam! Kolesia ojciec bił, matka mu umierała, a on dostał mocy - nie wytrzymał psychicznie i chciał się zemścić).
Padam i uciekam do łóżeczka ;-)

wszystkiego najlepszego z okazji walentynek :):) kochane moja
ja dzisiaj ne specjalnie je obchodzę bo zalatani jesteśmy przełożymy to na niedzielę
scully dobrze że mówisz już nie obejrzę szkoda że czasem takie nudy robią

wszystkiego najlepszego z okazji walentynek :):) kochane moja
ja dzisiaj ne specjalnie je obchodzę bo zalatani jesteśmy przełożymy to na niedzielę
scully dobrze że mówisz już nie obejrzę szkoda że czasem takie nudy robią

lopciu mam sprawe czy ja dobrze pamietam ze ty nauczycielka jestes? czy kojarzysz moze czy zapisy do 1 klasy podstawowej zalatwia sie w dyrekcji zerowki czy juz podstawowki?bo kurcze niewiem a jakas matka mi mowila ze tylko do marca jest czas zeby zglosic dziecko bo do przedszkola i zerowki tez tylko na poczatku roku zapisy przyjmowali , korcze bo bylam dzis w zerowce ale dyrektorki niebylo i ak sie zastanawiam:baffled:

dziewczyny przyjemnych walentynek!!! :))
u mnie ok ale zalatana jestem

dziś zrobiłam pizze
częstujcie się!!!

BUZIAKI
jutro wpadnę na dłużej :tak:

reklama
lopciu mam sprawe czy ja dobrze pamietam ze ty nauczycielka jestes? czy kojarzysz moze czy zapisy do 1 klasy podstawowej zalatwia sie w dyrekcji zerowki czy juz podstawowki?bo kurcze niewiem a jakas matka mi mowila ze tylko do marca jest czas zeby zglosic dziecko bo do przedszkola i zerowki tez tylko na poczatku roku zapisy przyjmowali , korcze bo bylam dzis w zerowce ale dyrektorki niebylo i ak sie zastanawiam:baffled:
u mnie było w zerówce bo zerówka się tym zajmowała i wysyłała paiery dalej
a mogłaś się sekretarki zapytać bo na ogół one dobrze wiedzą

Kinga hmmm pycha

Do góry