reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dobre pytanie, w maju odstawiłam tabletki dokładnie 3, później miałam krwawienie w czerwcu, lipcu sierpniu, To wychodzi 3 dobrze liczę :sorry2:
Czyli odrazpo odstawieniu tabletek probojecie? Nie wolisz poczekac zeby sie organizm unormowal?
Ja odstawilam 1,5 roku temu i dopiero teraz mam zamiar probowac.

My 4 cykl... Ale ja nigdy tabletek nie brałam...
Strasznie dużo sie spóźniał :szok: A może masz cykle bezowulacyjne? Albo późną owulacje i poprstu takie długie cykle.

My 4 cykl... Ale ja nigdy tabletek nie brałam...
Strasznie dużo sie spóźniał :szok: A może masz cykle bezowulacyjne? Albo późną owulacje i poprstu takie długie cykle.
Pierwsza moja mysl to ze nie mam owulacji wogole, ale jak bylam na usg bo nie moglam dostac @ to byl tam pecherzyk juz czekajacy na zluszczenie wiec odetchnelam z ulga. Teraz kupilam sobie testy owulacyjne i dokladnie tydzien temu wyszlo mi ze byla owu i nawet mialam objawy (bol i sluz) no i teraz czekam co sie stanie.

Nie pytałam się mówił ze mogę się od razu starać. A co do cykli mówi ze wszystko jest w porządku., :tak:, więc się dalej staramy
To zycze ci powodzenia i mam nadzieje ze ci sie uda jak najszybciej i sie nie poddawaj:tak:
Moja kolezanka zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsow i teraz ma piekna coreczke :tak: urodzila 3 tygodnie temu

A te cykle takie długie masz nadal czy miałaś tylko po odstawieniu tabletek? mellisa chyba też ma takie długie cykle po ok.40 dni.
Pierwsze 3 lub 4 zaraz o odstawieniu mialam calkiem ok okolo 30 dni a potem to sie zaczelo pierdzielic i mam tak ok 35-40 ale zdazylo mi sie tez czekac 60 dni ze dwa razy. Za kazdym razem jak mi sie @ spozniala to schizowalam i robilam test za testem az w koncu natrafimam na soper lekarz ktory odrazu stwierdzil co mi jest zanim wyslal mnie na badania ktore potwierdzily jego podjerzenia.
Ale ja pamietam tez ze znaim zaczelam brac tabsy to mialam dlugie cykle ok 35 dni ale nigdy nie niereguralne.

reklama
Pierwsze 3 lub 4 zaraz o odstawieniu mialam calkiem ok okolo 30 dni a potem to sie zaczelo pierdzielic i mam tak ok 35-40 ale zdazylo mi sie tez czekac 60 dni ze dwa razy. Za kazdym razem jak mi sie @ spozniala to schizowalam i robilam test za testem az w koncu natrafimam na soper lekarz ktory odrazu stwierdzil co mi jest zanim wyslal mnie na badania ktore potwierdzily jego podjerzenia.
Ale ja pamietam tez ze znaim zaczelam brac tabsy to mialam dlugie cykle ok 35 dni ale nigdy nie niereguralne.

To faktycznie nie ciekawie:-(. A jak długo się staracie o maleństwo

Do góry