reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kobitki :-)
Dzieki wielkie za zyczonka :-D:-D:-D

Mnie dalej brzuchol boli caly czas, ale to to zaden objaw, dziwi mnie ze cycuchy mnie jeszcze nie bola bo zazwyczaj jakis tydzien przed @ juz zaczynaly, niby @ powinnam dostac w przyszlym tygodniu jakos, sroda, czwartek :confused: ale ze prawdopodobnie owu byla pozniej to pewnie tez mi sie przstawi wszystko:dry: postanowilam juz ostatecznie, ze jesli w tym cyklu sie nie uda to na bank zaczynam mierzyc temke w przyszlym, najbardziej to mi zalezy zeby sprawdzic ile dni trwa u mnie faza lutealna, bo oprocz owolki jej dlugosc jednak tez ma istotne znaczenie, a sam test owu nie mowi dokladnie kiedy owulka jest i czy wogole jest, hehe zobaczymy jak to bedzie z tym moim mierzeniem :-)

Robale zaprosilam Cie tez do znajomych na nk moje inicjaly to dsz;-)

Emilchen, czy ja wiem, czy to szybko??Chciałąm testować tak, jak w poprzedniej ciązy, ale stwierdziłam, że jak znowu wyjdzie mi blada kreska, to będę się zastanawiała i męczyła, czy to wada testu więc poczekam do 11-12 dpo, wtedy powinien już wyjść test. Ty masz dostać @ dopierow piątek sobotę???To ile u ciebie trwa druga faza???16-17 dni???
zielona niee, ja mam 11-max 14 dni. Tylko to tak wychodzi, bo ja sobie w moim zeszycie na wykresie zaznaczyłam, że pierwsza wyższa była 18 dc, a FF, że dzień przedtem, 17 dc. No i jak sobie policzyłam, kiedy ostatecznie mogę dostać @ (a najdluższa moja faza lutealna trwała 14 dni, hihi tylko raz się tak zdarzyło) to wyszło mi piątek 28 sierpnia. To się zgadza. A że ja bym chciała poczekać na jeden dzień po terminie @ to wychodzi sobota :cool2:
A według FF to ostatni termin @ 27 sierpnia i test właśnie wtedy albo poczekać do piątku :-p
Wiesz, niedziela to nie jest tak szybko, ale w porównaniu do mnie to jest dość szybko (bo ja z tego typu jestem, że wolę czekać długo aż termin minie). Plusem dla Ciebie będzie to, że dowiesz się szybciej o fasolce (której Ci z całego serca życzę) a ja później niestety (sobie też zyczę :-p) bo ja tak jak mazia, lepiej późno niż za wcześnie :-p

Właśnie nie wiem podbrzusze i krzyż to mnie bolą ok 2 miesięcy, lekarz powiedział że mam się cieszyć, ale z czego jak obolała chodzę :zawstydzona/y:. Dopiero co mi się @ skończyła, a ja dalej mam boleści. Kochaniutka w sumie dobrze zę z rana pracujesz popołudnie zawsze wolne :-D

reklama
Do góry