reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie kochane,

no i jestem po wizycie u gina- wizyta była fajna,ale niestety mam cykle bezowulacyjne :((((((
więc dzidzi narazie nie będzie....muszę podjąc leczenie....

reklama
Ja jakos w tym cyklu sie nie łudzę... Jakoś straciłam nadzieję...Porobie testy żeby sie powoli psychicznie przygotować na @ bo nie wierzę, że się udało...
Może przeddę się wcześniej do gina... Jak robiła mi usg to wszystko było ok. Cukier mam w normie, tsh i t4 tez ok, morfologia ok. Cykle mam regularne 28 dni, owu w 14dc,faza lutealna 14 dniowa. Niby wszystko ok.wiec dlaczgo się nie udaje????
u mnie tez niby ksiazkowo.usg dobre,badania ogolnie tez.tsh i fh4 mialam dobre(dzis robie jeszcze fh3 do kompletu) ale za to anty tpo wyszlo mi bardzo wysokie (to tez ma cos z wiazek z tarczyca ale nie wiem dokladnie co.jakies przeciwciala) i wyczytalam ze to moze miec wplyw,moze utrudniac albo doprowadzac do poronien.wiec mam nadz ze cos na to zaradza.posprawdzaj co sie da.moze to tez zrob bo jak mowilam tsh i fh4 u mnie w normie.jeszcze inne badania robilam ale musze czekac na wyniki.no a moze u ciebie juz sie udalo albo czasu potrzeba.przeciez ja wiem jakie to denerwujace ze sie nie udaje.masz wrazenie ze wszystkim tylko nie tobie.a prawda jest taka ze w kazdym cyklu 25 % szans nawet jak jestes zdrowa.poza tym teraz naprawde mnostwo dziewczyn sie meczy.wczoraj od kolezanki slyszalam(ona nie wie ze sie staram).mowi mi "bierz sie za robienie dzieci bo to tak ciezko"...przemilczalam.jakas jej kolezanka nie ma jednego jajnika i moze drugi trzeba bedzie usuwac.co za koszmar!Byle by sie kiedys udalo w koncu!

a ja juz czuje ze @ idzie..:(

oj kiciaq,bylabym zapomniala:

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!Spelnienia marzen a przede wszystkim jednego!:-)

Ja już tyle się nasłuchałam ile dookoła jest problemów z zajściem w ciążę,ża aż włosy jeżą się na głowie.

Moja koleżanka poroniła 3 razy - organizm nie przyjmował zarodka,a w ciąże zachodziła bez problemu,tylko,że organizm wydalał zarodek! Trzecia ciąża była martwa. W końcu jak zaszła za czwartym razem to dostawała zastrzyki w brzuch i teraz ma córeczkę.

Więc miejmy nadzieję,że i nam się uda!

kiciaq wszystkieg naj naj z okazji urodzin. Przede wszystkim spełnienia marzeń:)

Podjadedziś po pracy do mojego lekarza rodzinnego może juz skończył urlop i poproszę o skierowanie na badania. Za tydzień zaczynam 2 tygodniowy urlop to bedę miała czas zeby zrobić badania. A jak juz będę miała wyniki to pójdę jeszcze do gina.

reklama
Dziewczyny nie wiecie moze czy opalanie sie w trakcie starania o fasolke moze jakos negatywnie wplynac na jej ewentualny rozwoj??

Do góry