reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zabka , mysmy ostatnio strzelali w córe :-D jest mi obojętne co będzie byle by zajść i byleby było zdrowe :tak: Moj Sebcio ma dopiero 6 ząbków ciężko mu to idzie, no ale cóż nic na to nie poradzę:-):-D
no na twoim wykresiku sporo tulanska w owu i po czyli na chlopaka jak na dziewuszke to 2 dni przed powinno byc i potem cisza ;-)
Tak kolo 20 osob bedzie wiec dosc konkretna imprezka hahah
no u nas jak zawsze okollo 15 w jednym pokoju a to tylko najblizsza rodzina:baffled:
fajniutki tekst na koledze w niebieskiej czapce kolejny do kolekcji a ile kochana zabko chcialabys dzieciaczkow miec????
kochana to o zabki chodzi to jest obrazek pokazujacy zabki dziecka ile ich ma i ktore :-D:rofl2: a dolna prawa dwojka i dwie gorne dwojki juz tuz tuz :-)

Witam Was kochane:-)
U nas wszystko ok, badanie tez wyszły w normie :-D Dzidzia pięknie fikala w brzuszku aż lekarz mial probele aby ja wymierzyć :tak:hehehhehehe

Gratuluję nowych ząbkow:tak:
Lopciu molestuj męza ile sie da :-D&&&&&

Buziam Was wszystkie:*

Cześć kobietki :* Jestem tu po raz pierwszy :) My starmy się z męzulkiem od 10 miesięcy i cisza :(:(:( Troszkę zaczynam być bez silna :( i chyba chęć zajścia w ciąze stała się dla mnie obsesją... Gratuluję suzi maleństwa :*

Czytam Wasze posty i widzę że wiekszosc z Was kobietki już ma maleństwa :) Serdecznie Wam gratuluje:)i życzę dużo zdrówka dla Waszych pociech :)

Witaj Ewciu:*
Tak wiekszość dziewczyn ma swoje pociechy;-) ale sa tez staraczki ktore chetnie bedą Cię wspieraly:tak: Zresztą wszystkie tu będziemy kibicować i dzielic sie doswiadczeniami ;-)
Za ten cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć kobietki :* Jestem tu po raz pierwszy :) My starmy się z męzulkiem od 10 miesięcy i cisza :(:(:( Troszkę zaczynam być bez silna :( i chyba chęć zajścia w ciąze stała się dla mnie obsesją... Gratuluję suzi maleństwa :*
witamy no my tu wszystkie siedzimy juz od 2009 roku i nigdzie sie niewybieramy mimo ze mamy malenstwa ;-) wiec zagladaj do nas czesto witamy w naszym skromnym juz gronie bo kilka kobietek nas opuscilo ale reszta dzielnie trwa na strazy ;-)

Do góry