reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry dzień dobry
Jestesmy czytamy ale jakos pisac sie nie chce , jakos nie mam czasu ostatnio :blink: Meldujemy ze u nas wsio ok ,mlodemu zeby ida i chyba idzie 2 gorna takie ma dziaselak opuchniete bidulek ale jest bardzo dzielny nie ma marudzenia ,płaczu ani pobudek nocnych tylko nie pasuje mu zaden smoczek i nie chce pic tylko mamusiowego cycola preferuje .

Myszko a Szymuka do zlobka chodzi ?
Batonik no to Blania jak mala wyscigowka ;-)
Izus Suzi super ze wszystko dobrze u Was
Lpciu wlasnie a Ty gdzie ?
I ja witam Ewcie kochana juz mocno zacisniete &&&&
Wiecie co dziewczyny tak sobie ostatnio wchodzilam w znajomych i jestem ciekawa co u Asiuchy , Leny ,Betusi no nie wpominajac Tosi Agutki no i Maćku choć one to pewnikiem w krzaczkach siedza ;-) Dziewczyny odezwijcie sie czasem A i jeszcze Olkale

Pozd
I my mamy zębolkowy suwaczek :tak:;-)

Pajka i my trzymamy &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Erbuś chodzi moj Szymek do żłobeczka. I choć na początku było ciężko to teraz już się przyzwyczaił.
Ale Roro ma juz dużo ząbków.

Hej kobietki:* Ja nie dawno wróciłam z zakupków:-)Pogoda u mnie okropna:(pada i pada :-(Mam jeszcze 2 dni wolnego i czas na dobrą książkę :) A teraz lecę coś upichcić mężusiowi bo nie długo wraca z pracy:)
Erba22 Pozdrowienia dla ciebie i dzieciaczków :*:*:*

Erbuś też sie zastanawiam często co u Dziewczyn :tak:
Z Tośką mam kontakt od czasu do czasu na gg;-)
Mam nadzieje ze dziewczyny się odezwą :tak:;-)

no prosze jak sie milusio gwarno zrobilo az mi sie przypomnialy dawne czasy ;-):-D ach kiedy to bylo co musialam kilka razy dziennie wchodzic na bb i zakazdym razem bylo kilka stron do nadrobienia :-)
a dzisiaj przyszla do nas nagroda z konkursu johnsona :-)

Ostatnia edycja:
witam nową staraczkę na forum:)
zabko Ty ciągle coś wygrywasz :-D:-D
niech nagrody dobrze służą:)
erbuś no cicho nawet nie zajrzą dziewczyny czasem z Tośką piszę a więcej z Robin
Myszko witaj:)
suzi i izus super że wsio ok czekam na dalsze wieści:)

witam nową staraczkę na forum:)
zabko Ty ciągle coś wygrywasz :-D:-D
niech nagrody dobrze służą:)
erbuś no cicho nawet nie zajrzą dziewczyny czasem z Tośką piszę a więcej z Robin
Myszko witaj:)
suzi i izus super że wsio ok czekam na dalsze wieści:)
nie to tylko raz to za ten konkurs co wam pisalam ostatnio :-p

Myszko dzielny chłopiec z Szymulki
Żabciu gratulacje

Dziewczyny musze Wam powiedzieć ze młodemu ide 4 gorne zebole na raz :baffled:
Miłego wieczoru

Batonik poczekaj aż zacznie chodzić to dopiero jazda

ulubiona zabawa mojego dziecka - obczaił gdzie jest smietnik :tak:wyciąga wszystko z niego i mi przynosi i pyta "cio to?":rofl2: jazda na kołkach.
Dzisiaj obieralam ziemniaki stanął obok mnie i mi podawął każdego i nawijał do mnie po swojemu:p więc ja mu "odpowiadałam, ze mama obiera ziemniaczki potem je zjemy :p
ale np jak mu powiedz gdzie jest obraz - pokaże obraz, gdzie maska-na maskę, sam włącza już sobie tv masakra kilka razy o maly włos zawału nie dostałam:-Dostatnio pojechałam do auchana kupiłam mu paluchy kukurydzane to podzielił się z panią kasjerką :szok::-D

Lopciu ja to cały czas obserwuję u Ciebie suwaczki i czekam na ten ciążowy:tak:

reklama
Żabko ja teraz tak mam że wchodzę co kilka kodzin na bb :) Fajnie tak gwarno u Was ;-)

Słodkich snów Wam wszystkim życzę :) i do jutra ;-)

Do góry