reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się i ja!

Przy cofce...ale co to za przyjemność pić kawę w samotności.

Ahh wszystko co dobre ma swój koniec...

Gości mieliśmy rewelacyjnych, normalnie przez te parę dni zapomniałam o wszystkich innych zajęciach, obowiązkach. Dawno się tyle z głupot nie uśmiałam :-D
Blanulka ślicznulka jest rewelacyjna, grzeczniutka jak chyba żadne inne dziecko, marzy mi się żeby moje drugie było takie łatwe do obsługi i bezproblemowe.
Udało się tak dzieciaki zaprogramować, że zasypiali wieczorem na nocne spanie praktycznie o równych porach więc wieczorem spali razem w jednym pokoiku, a my w drugim mogliśmy się nagadać do woli i zjeść obiad :-D :-D :-D
Wstyd mi tylko za mojego małego rozbójnika, który pokazał zwłaszcza w ostatnim dniu popis swoich umiejętności nudziarskich.
Na szczęście już wczoraj lekko udało się go naprowadzić na odpowiednie tory i jakby lepiej, ale do doskonałości daleko.
Tatusiowie też dopisali na 5+ więc mogłyśmy się nagadać do woli. Zresztą...muszę to napisać...Batonik ale my mamy super facetów!

Batonik już mi się tęskni...gramy w tego totka coby można było jakoś to życie poukładać, kupić helikopter i częściej się widywać.
Szymek wczoraj na hasło - "Gdzie jest Blanka" gonił po całym domu w bolidzie i się rozglądał.

Pozdrawiam Was wszystkie...pomału muszę wrócić do rzeczywistości, choć po takim fajnych paru dniach nie jest to łatwe.

reklama
no wkoncu sie ktos pojawil :-D
super dziewczyny ze spotkanie udane :-)
a ja mam niusa hhih moja pierwowrodna wczoraj przyleciala z rykiem ze cos sie jej stalo z zebem bo sie......rusza!!!!!!:-D ja spojrzalam poruszalam i jak jej powiedziala ze juz na niego czas ze sobie wypadnie i na jego miejsce wyrosnie nowy to zaraz humor jej sie poprawil i odrazu zapytala czy przyjdzie do niej zebowa wrozka bo widziala w bajce:szok::eek: no to ja yyyyyyyyyy...no przyjdzie....:-p i mnie meczyla co chwile czy dzis (znaczy wczoraj) a ja jej mowie ze zab pewnie jutro wypadnie a jej sie niechcialo czekac i tak dlugo go meczyla az wkoncu go wytargala:-D:laugh2::-D:laugh2:

no i o 23:00 zebowa wrozka (mama zabka) musiala tuptac do pokoju po zeba spod poduszki i zostawic kase :sorry:

myslalam ze da zebowi spokoj i ze doopiero dzis wypadnie ze jej dzis kupie jakis drobiazg za 1 zabek no ale corcia niedala mi szans i musialam polozyc kase :sorry:

Mysza super się tak spotkać:)
zabka a ta twoja córa fajna - chyba się jednak czegoś boi bycia szczerbolkiem:-p
no ona przyleciala z rykiem bo myslala ze jej sie cos stalo z zebem hihihi ale przyznam szczerze ze jakos jej nieprzeszkadza ubytek w zebach , to raczej ja niemoge sie przyzwyczaic do widoku pustki jak mowi :-D

Witamy się czwartkowo

Odbijamy karte i meldujemy ze u nas wsio ok Upalyyyy mega , ale co tam korzystamy i lofrujemy

Batonik mam pytanie kiedy zaczelas dawac Blani jabluszko , marchewke soczki itp , bo ja rozmawialam wczoraj z moja polozna i mowila mi ze mam dawac juz przyzwyczajac go w szczegolnosci do picia z butelki bo tak jakos widze ze nie bardzo

Miłego dzionka dziewczyny

Witam się piątkowo!

Jejku jak dobrze że już piątek i wolne...bo normalnie tak mi ciężko wrócić do rzeczywistości.

Żabko spryciula ta Twoja córcia!

Ja spijam kawkę...może jakoś przeleci ten dzień szybko.

i sie witam z kawką
Myszka w pracy???jesteś??

u mnie rano przeszła burza i teraz jest mokro i wilgotno chociaż sie przejasnia i może słonko będzie

do mnie przyjeżdża koleżanka ze studiów więc nie będzie mnie przez weekend

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry