reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej babolki
My po spacerku mimoże pogoda wilgotna ;) śnieg pada i od razu topnieje...
Maluch jeszcze podsypia choć pewnie nie za długo, bo słychać odgłosy z kołyski i unosząc si kołderke :)
ostatnio w dziń nie bardzo śpi... nieraz zastanawiam sie jak taki maluch wytrzymuje cały dzień bez snu, ja jestem spiąca a ona nie :)

ale sie ciężarókowo zrobiło na watku...lopciu trzymam kciuki zeby i Tobie sie udało w tym cyklu

reklama
witam sie wieczorkowo u mnie ok spie strasznie duzo nie wiem jak wy :-)?
przydka pogoda i zimno chce slonca!!!!!dziewczyny kiedy mozna zaczac zakupy dla bebe?

witam sie wieczorkowo u mnie ok spie strasznie duzo nie wiem jak wy :-)?
przydka pogoda i zimno chce slonca!!!!!dziewczyny kiedy mozna zaczac zakupy dla bebe?

Palissa ja też mega dużo spałam na początku ... czasem się śmieje że nie miałam I trymestru ciąży bo go przespałam :laugh2::laugh2::laugh2: a z zakupami to się jeszcze troszkę wstrzymaj ;-) na razie odpoczywaj i dbaj o siebie i fasolkę :tak:

Dobry wieczór

Ja dopiero odpaliłam kompa , rano spanko do 12 :) potem spacer i znowu spanko szokkk ciagle spie ale dzis u nas pogoda do duszy i pewnie po tych tabsach .
Pozdrawiam serdecznie

Dzień dobry

Ja pierwsza o tej godzinie :szok::no: Za chwilę to sama ze sobą bede tutaj pisała :-(

Miłego dnia

Hej Erbuś, jak samopoczucie ??? nasz wątek umiera śmiercią naturalną chyba, brak zainteresowania, sama nie zawsze mam chwile żeby posiedzieć, a jak siedzę na warcie to nikogo nie ma :baffled:

Żabka się nie odzywa nie wiadomo co się dzieje, chyba do niej smsa napiszę :nerd:

... wyłazić z krzaczorków Babolki :-p ...
Pozdrowienia

Hej Erbuś, jak samopoczucie ??? nasz wątek umiera śmiercią naturalną chyba, brak zainteresowania, sama nie zawsze mam chwile żeby posiedzieć, a jak siedzę na warcie to nikogo nie ma :baffled:

Żabka się nie odzywa nie wiadomo co się dzieje, chyba do niej smsa napiszę :nerd:

Pozdrowienia

hej hej słonko

wiem ze czasu brak przeciez rozumiem , ja za chwile tez bede na pelnych obrotach :) jupiii
No wlasnie zastanawialam sie co tam u Zabki jak mozesz to wyslij jej esemeska co tam ????

A u nas ok wszystko siii tylko musze sie zmuszac do wstawania bo spac mi sie chce ulalllaaaa ale to po tabsach. Mlody sie rozpycha :) ale wiecej faluje moze sie inaczej uklada niz kopie a jak kopie to wydaje mi sie ze z boku w poniedzialek wizyta to zobaczymy ile ma ten nasz klusek :)i jak sie ma

A co tam u Was ?????

reklama

Pozdrowienia
Wątek nie umiera, poprostu sporo dziewczyn was podczytuje i udziela się dopiero jak ma coś ciekawego do powiedzenia. Ale prawdą jest że sporo pochowało się po krzakach

Do góry