reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak rzeczywiście jako tako nie jest drogi i do tego jest bardzo wiarygodny , można dzwonić pytać się zawsze udzieli odpowiedzi i jest bardzo kompetentny
kiedy jedziesz na potwierdzenie ciąży:)

Narazie mowił,ze nei ma sensu bo i tak nie bedzie nic widac. Sens pierwszej wizyty jeste wtedy gdy beta przekroczy 1500. Tak mi mowil, jak do mnie zadzownil, ja to mam chody;)

reklama
Czesc wam dziewczynki. Ja dzis po wizycie, mialam test przeziernosci karkowej i wszystko wporzadku. Spalo i lek zmierzyl bardzo szybko. Moge wam wkleic zdjecie spiacej Kruszynki??

śliczności :)
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i maleństawa przedewszystkim zdrowka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A to dla staraczek dziewczyny caly czas mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&& trzymamy mocno razem z bąblem :)

reklama
Dzien dobry
Wpadłam się przwitać :)

My już po badaniu krwi , po malych zakupach teraz czekamy na kuriera bo dzis przyezdza bryka dla smyka :)

Miłego dzionka !

Do góry