Mnie lekarz polecił Femibion Natal-1, witaminy do 12tyg ciazy.
Wlasnei dostalam maila od mojego gina i powiedzial,ze za 8-10 dni zakladamy karte ciazy, wiec zarejestrowalam sie na 5 lutego
Myslicie,ze zobacze juz bijace serduszko?
... powinnaś już zobaczyć trzymam mocno &&&&&&&& z Blanką za bijące serduszko małej kropeczki ;-) a te witaminy to ja też łykałam i teraz też łykam dla matek karmiących piersią (Femibion)
tak już powinnaś zobaczyć
erbuś i batonik macie rację podczytuję was ale ... wczoraj byłam na monitoringu i mam jeden bardziej dominujący pęcherzyk( może reszta zdąży dorosnąć) 27 mm ( aż się z ginkiem zdziwiliśmy) dzisiaj był pregnyl a jutro IUI
i nie odzywam się za dużo bo mam powoli pietra jak się nie uda to zostanie tylko jeszcze jedna próba bo tak mówią że do trzech opłaca się robić IUI --- więc proszę was zrozumcie mnie cykorek jest większy niż chęć pisania z wami póki co ale mam nadzieję że mi to przejdzie
pozdrawiam
A CO TAM U ZABKI CZEKAM NA WIEŚCI OD NIEJ A TU NIC!!!
... Lopop Kochana ... pewnie już jesteś po cały dzień o Tobie myślałam mam nadzieję ,że wszystko pójdzie po Twojej myśli i w przyszłym miesiącu to Ty będziesz oglądała malutkie bijące serduszko ;-) &&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte na 2 tygodnie
hej babolki
u mnie z czasem cienko ostatnio... i tak juz pewnie bedzie, bo Nata w ciagu dnia coraz aktywniejsza, sa dni, e wcale nie spi ...
poza tym dni mijaja Nam w podobny sposób do siebie, wstajemy ok 9, jedzenie, troche pokrece sie, karminie, spacer, karmienie, przygotowanie obiadu, przychodzi J, jemy obiad itd
Mała jest kochana, pogodna...duzo sie usmiecha ostatnie dni zaczeła głosno dzwieki wydawac i smiac do lustra jak Nas widzi... Zobacz załącznik 322084
a to Nasz silny maluch
... Olkale ... śliczniutka ta Twoja niunia jaka duża już i faktycznie silna jak nie wiem co
witam sie serdecznie .wczoraj u na usg uslyszalam bicie erduszka mojego dzieciatka,naprawde cos wspanialego ,ma 7 tygodni i 5 dni wiec nie wiem jak to sie liczy ,wy jak ustawiacie suwaczki?:-)
... Gratulacje ... niesamowite uczucie prawda jak sobie wspomnę to aż łezka mi się w oku kręci ;-) trzymam &&&&&&&&&& za książkowo nudną ciążę
Witam się i ja
Olkale Natka śliczna No taj juz bedzie ze wiecej uwagi bedzie potrzebowała
Palissa wiek liczy sie od pierwszego dnia @ ( ostatniej ) i tak liczy moja ginka
Ja dziś odebrałam wyniki krwi moczu itd i mam pytanie co do wynikow moczu Białko napisano ślad min nabłonki płaskie d.licz krwinki białe 6-8 czy to coś zlego ??? w poniedz mam wizyte i znowu schiza
Miłego dnia !
... Erbuś z tym moczem to tak jest różnie, najlepiej byłoby go powtórzyć i dopiero się sugerować bo mi mówili, że u ciężarówek to z dnia na dzień się mocz zmienia a ślad białka pewnie z powodu ciśnienia
A u mnie dni płodne i jak zawsze choróbsko angina aż się wszystkiego odechciewa]
... tulam Kochana, ale nic straconego ;-) jeśli nie bierzesz antybiotyku to nie odpuszczaj tylko działaj ;-) &&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte
a my dziś byłyśmy na spacerku 1,5h i szybciutko pędziłyśmy bo moja królewna zgłodniała po 2h dobrze że blisko domu byłam bo mi się mały skrzat w wózku wydzierał normalnie chce mnie zjeść z kopytami no chyba, że się nie najada :-( ale czasem wytrzymuje 2h a czasem 4h i już sama nie wiem co o tym myśleć, chyba jest wsio OK
Pozdro