reklama
eijf
Fanka BB :)
nie niektorzy tak maja i ona twierdzi ze to nie blad.zreszta cos tam milam jeszcze podwyzszone i to by sie moglo z tym wiazac.pojde jeszcze z tym w nl.jak cos to sprawdza.a jesteś na 100% pewna że to nie błąd komputera?? może powtórz to badanie??
wisienka_83
mamuśka:)
Zgadzam się z mmm... Eijf może powtórz to badanie. Będziesz miała pewność.
wisienka_83
mamuśka:)
eijf wiem, że mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia ale widziałam na ff, że dziewczynom pozytywne testy wychodziły już w 7dpo. Mam dużo testów bo w zeszłym miesiącu kupiłam 10 szt. na allegro a zużyłam tylko jeden dzień przed @ więc mam jeszcze 9szt
Mogę robić testy codziennie aż do @.... Zobaczę. Nic nie planuje. Jak rano wstję o 4:30 to jestem ledwo przytomna i zazwyczaj zaczynam dzień od wizyty w wc. jak rano njdzie mnie spotanicznie na robienie testu ok. a jak nie to może wytrzymam do terminu @....
Robale
Witamy krewetko
reklama
eijf
no jutro tam jeszcze ide to spytam czy warto powtorzyc tylko juz ponad 600zl stracilam a w sumie to ponad 1000 w ciagu tego tyg w PL...jutro cos tam robie i jutro wyniki.zaluje ze nie ma mnie tu dluzej to poszlabym do endo.teraz nie mam juz czasu a poza tym to okres wakacyjny.no nic w pn sie umowilam w NL i powiem jej gdzie ma mnie skierowac a tam jak cos to jeszcze sprawdza.No i nie bede musiala placic.ja wole w Pl dlatego ze tu jakos tak szybciej i fajniej no ale moj sie denerwuje ze tyle tam placimy na ubezpieczenie a ja i tak tu kase wydaje...a kiedy wyjeżdżasz??może prywatnie byś jeszcze zdążyła pójść??
Podziel się: