reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bry czwartkowo :)
No troszku naskrobałyście :)
Olakle supcio ze u Natalki super i jaka kruszynka
Batonik no widzisz juz koniecccccc i jak pięknie
A co do wątku to fakt musze powiedziecze konczy sie, dopuki my piszemy to jest ale za chwile bedziemy sie wykruszały , ja jestem ostatnia z tej listy i juz zupelnie nei bede miala z kim popisac :( a naprawde super dziewczyny tu są
A co do porodow nie czytajcie naprawde ,ja ze tak powiem przerabialam sluchanie czytanie i co tylko nie potrzebny stres , nie powiem ze nie boli bo boli ale sam porod to przyjemnosc i ajpiekniejsza rzezc na swiecie .Choc ja jak sobie pomysle to normalnie skretu kiszek i zastanawiam sie na CC bo jak sobie pomysle ze babel taki durzy bedzie , choc corka mala nie byla bo 3900 i dalam rade sn :) i nie bylo zle i swietnie sie czulam , co moge wam powiedziec to niech tatusiowie ida z Wami daja duze wsparcie :)
Pozdrawiam Was :)

Ostatnia edycja:
reklama
erba nie chciałabym, zebyśmy sie rozeszły, bo z Wami jestem bardziej no nie wiem czy coś takiego w necie istnieje (?) zżyta...jak wchodze na bb to najpierw tutaj, później na grudniówki... bo z Wami przezywałam ten najtrudniejszy czas staranek i to od was dostałam wsparcie w trudnych momentach... po porodzie tez bede zagladała :)

erba nie chciałabym, zebyśmy sie rozeszły, bo z Wami jestem bardziej no nie wiem czy coś takiego w necie istnieje (?) zżyta...jak wchodze na bb to najpierw tutaj, później na grudniówki... bo z Wami przezywałam ten najtrudniejszy czas staranek i to od was dostałam wsparcie w trudnych momentach... po porodzie tez bede zagladała :)

... święta racja :tak: ... mnie tez żaden inny wątek nie wkręcił tak jak ten ... mam nadzieję, że dołączą następne staraczki już niebawem :tak: ... szkoda że się nie odzywają wcale :-(

... Erba na pewno ktoś dołączy poza tym, ostatecznie zrobimy z tego wątek zamknięty i będziemy już zawsze gadały w swoim gronie ;-):tak:

No dokladnie napisalas to co ja mialam w myslach , zzylysmy sie ze soba mozemy popisac tu o wszystkim .
Ale nie wszystkie wrocily tak jak ja , bo tez mialam trudne chwile , a nie bede juz nic wiecej pisac co by to zle nie zabrzmialo
Ja w kazdym razie tez tu bede :)
... święta racja :tak: ... mnie tez żaden inny wątek nie wkręcił tak jak ten ... mam nadzieję, że dołączą następne staraczki już niebawem :tak: ... szkoda że się nie odzywają wcale :-(

... Erba na pewno ktoś dołączy poza tym, ostatecznie zrobimy z tego wątek zamknięty i będziemy już zawsze gadały w swoim gronie ;-):tak:
Ja juz tak sobie myslalm o stworzeniu zamknietego watku i pozapraszac wszystkie dziewczyny i popisac o dupie maryni ze tak powiem , ale czy to sie uda ?

na chwilke uciekam ide po pyzy na obiadek

No dokladnie napisalas to co ja mialam w myslach , zzylysmy sie ze soba mozemy popisac tu o wszystkim .
Ale nie wszystkie wrocily tak jak ja , bo tez mialam trudne chwile , a nie bede juz nic wiecej pisac co by to zle nie zabrzmialo
Ja w kazdym razie tez tu bede :)

Ja juz tak sobie myslalm o stworzeniu zamknietego watku i pozapraszac wszystkie dziewczyny i popisac o dupie maryni ze tak powiem , ale czy to sie uda ?

na chwilke uciekam ide po pyzy na obiadek

... ja uważam, że każdy ma prawo żeby troszkę odpocząć ... nikt tu nikomu nie narzuca co ma robić :blink: trochę to smutne bo jesteśmy po to żeby się wspierać wzajemnie i każda z nas przez to przechodziła...nie ważne czy jedna dłużej czy krócej, bo frustracja i zwątpienie są tak samo silne :-(

... mam nadzieję że uda nam się stworzyć grupę zamkniętą do której sukcesywnie będą dołączały inne laseczki :tak:;-)

... ja uważam, że każdy ma prawo żeby troszkę odpocząć ... nikt tu nikomu nie narzuca co ma robić :blink: trochę to smutne bo jesteśmy po to żeby się wspierać wzajemnie i każda z nas przez to przechodziła...nie ważne czy jedna dłużej czy krócej, bo frustracja i zwątpienie są tak samo silne :-(

... mam nadzieję że uda nam się stworzyć grupę zamkniętą do której sukcesywnie będą dołączały inne laseczki :tak:;-)

operacje zaczeli o 13 zlamana w 2 miejscach do poniedzialku w szpitalu i 3 miesiace zwolnienia z pracy

Svensonka bozie współczuję...dajcie radę z Vanessca... trzymaj się w spokoju kochana i nie stresuj za duzo w miare mozliwosci...to jeszcze trochę w dwupaku potrzymasz... ułozy sie jakoś... masz kogos kto moze Tobie teraz pomóc?

Batonik, Erba ja jestem za wątkiem zamknietym (to nie znaczy,ze chcę ograniczać dostep Naszym staraczkom ;))...jakbym miała jakąś przerwę to wiecie, trzeba mnie pogonić na prive ;) Erba coś o tym wie :)

Batonik, Erba ja jestem za wątkiem zamknietym (to nie znaczy,ze chcę ograniczać dostep Naszym staraczkom ;))...jakbym miała jakąś przerwę to wiecie, trzeba mnie pogonić na prive ;) Erba coś o tym wie :)

... wiesz i tak tylko kilka z nas pisze ... a ograniczeń nie ma żadnych żeby dołączyć do wątku zamkniętego ... myślę że jest nas zgrana paczka w miarę stała :tak:;-) i dla nikogo miejsca nie zabraknie a nie sądzę żeby nagle do naszego wątku dołączyły jakiś nowe staraczki bo rok zbliża się ku końcowi :-(

... wiesz i tak tylko kilka z nas pisze ... a ograniczeń nie ma żadnych żeby dołączyć do wątku zamkniętego ... myślę że jest nas zgrana paczka w miarę stała :tak:;-) i dla nikogo miejsca nie zabraknie a nie sądzę żeby nagle do naszego wątku dołączyły jakiś nowe staraczki bo rok zbliża się ku końcowi :-(
:-D to fakt

reklama
Bylam u poloznej sprawdzila krew,mocz,cisnienie,usg
iiiiiii nic nowego mala lezy glowka w dol tak jak 2 tygodnie temu ha ha
polozna sie zdziwila ze jeszcze w dwupaku nastepna wizyta w przyszly piatek

10 dni marzenie mojeeeeeeee ha ahahahahha
juz niedlugo zostalo ci juz tylko kilka dni ;-)
hej laseczki wieczorowa porą
Suzi chyba Asiucha tak dosłownie to ujęła, ze wszystkie zareagowały:tak:;-)
nie przemęczaj sie za bardzi i czasem nie zaplanuj sprzątania gruntownego na jeden dzień...;-) teraz jesteś królewna :-D

Żabka fajnie,ze zajrzałaś i dobrze,ze wsio ok u Ciebie...trzymam kciuki za wizyte, no i za bezpośredni dostęp do netu :tak:

Myszka trzymam &&& za wizytę

ale ciśnienie Wam skoczyło dziewczyny :szok: u mnie ostatnio gin miała problem, zeby zmierzyc, bo takie niskie :-(
no teraz czekam na sprzecik do netu i mam nadzieje ze bedzie ok i ze bedzie dzialal jak nalezy trzymajcie za to kciuki
My już po wizycie...ciśnienie masakra, dawka leków zwiększona maksymalnie, jak nic się nie będzie zmieniać to dzwonić do gina i cięcie...teoretycznie lekarz powiedział że dobrze żebyśmy wytrzymali do przyszłego poniedziałku.
Najpóźniej do 29.10 zobaczę i utulę Szymulka.

Więc od jutra mam zalecone leżenie, odpoczywanie i zero stresu.

Przepraszam że tylko o sobie ale padł mi internet i podłączyłam się pod Blueconnect a to pieroństwo tak wolno chodzi że nie mam nerwów.

Aaa i Szymuś waży już 3130g :-D
no to czekamy do nastepnego piatku :-) trzymajcie sie :-)
Ale mam kur.... dzien moj maz skrecil noge lewa i jest w szpitalu ja w domu bo nawet nie wiem gdzie ten szpital w miescie a autem nie jezdze jakas klatwa nademna wisi teraz to blagam lekarza o cesarke kto by ze mna w nocy do szpitala pojechal chyba taksowkaz z zawalem serca a syna jak dowioze do kolezanki sama z bolami masakraaaaaaaaaaaaaa
spokojnie wszystko bedzie ok
:-) Witam czwartkowo ;-)

... nieuchronnie tydzień zbliża się ku końcowi :tak: i widać już koniec prac remontowych :-p wczoraj skończona łazienka i tylko zostało dziś zamontować zlew i baterie :-p i pomalować przedpokój i kooonieeeeeeeeeeeeeccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem tylko zostanie wielkie sprzątanie ;-)

... Myszka, Olkale wstawać leniuszki ;-) czas na meliskę :-D a kto może to na cofkę :-p

Miłego dzionka
to super niedlugo koniec :-)
ja tez po porodzie tu bede zagladac :-) bardzo sie z wami zrzylam i bede na tymtemacie tak dlugo az wszystkie straczki urodza swoje babelki czyli toska agutka macku i inne :-)

Do góry