reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny opuszcze Was na troszkę , musze isc sie walnac oczka sie zamykają
do poklikania
ERBA najwieksze najszczersze GRATULACJE dopiero teraz doczytalam kochana jestes ciezaroweczka,,,owszem zazdroszcze ....przeslij mi troche fluitkow albo zdrac jak to zrobilas moze jakis sekret????gratulacje!!!!!!!;-):-):-):-)

a teraz dla PAJKI gratulacje nadeszla pora....mam nadzieje ze pokazez zdiecie cudenka...

reklama
helloł
a nie mówiłam że pajkaa dzisiaj już będzie mamą;)
dziewczyny mam pytanko czy któraś robi marchewkę swoja do słoika?
zalewacie wodą z solą i ile gotujecie??
erba jak na zwolnieniu a zapomniałam zapytać na kiedy masz termin?

Maćku potraktuj to jako znak ;-) Ty już nie masz myć tych okien ...
Myslisz?:dry:

helloł
a nie mówiłam że pajkaa dzisiaj już będzie mamą;)
dziewczyny mam pytanko czy któraś robi marchewkę swoja do słoika?
zalewacie wodą z solą i ile gotujecie??
My raz zrobilismy, ale wyszedl niewypal. Zrobilismy w calosci z mysla, zeby pozniej do salatki kroic, ale wyszla taka kapciowata:baffled:
Teraz tylko mrozimy:tak:

witam sie ponwnie mega wyspana :-)
Paliskooo dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Palisko w trakcie boboseksów wystraszylam męza :-D:-D:-D:-D

Lopciu kochanie ty faktycznie masz jakis dar :szok:
termin wg om 13-04 wg usg 15-04 , a na zwolnionku dobrzee spie, jem , i znowu spie i odpoczywam
i czekam na 26-08 na wizyte

Ostatnia edycja:
To pewnie posluchala mojej rady i dopadla sie do meza tak jak ja poddal sie bez gadania ahhaa
nie bede czekala kolejnych 3 miesiecy hahaha

SUPER PAJKA GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
a jednak ci sie udalo???to teraz juz pewnie niejestes juz taka rozdrazniona hihihih tylko rozluzniona ;-)
hmmm ... każdy do czegoś odlicza :-D

ja np. do kolejnej wizyty ;-) i podglądania :-D

u nas dziś też przyjemnie na dworze (w miarę) bo wczoraj wieczorem była burza :baffled:, dziś przyjeżdża pan na pomiar kuchni w końcu coś zaczyna się dziać :tak: to może czas zacznie szybciej lecieć :-D

w weekend przyjeżdża moja chrzestna, siostra bliźniaczka mojej mamy :happy: już nie mogę się doczekać :-)
to ci szybko zleci czas ja licze jescze 7 dni do wizyty u gina i 9 dni do usg polowkowego :-) ale cos dziwnie sie boje ze moje dziecie znow bedzie mniejsze niz powinno :-(
ellooo przszłe ciężaróweczki Tośku i Maćku
i ja was doskonale rozumiem nie bede wdawac sie w szczegoly bo wiecie o co chodzi
doczekacie sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
na obiadek zapraszam

czekamy na Ciebie Batoniku
erbus a ile sie staralas jesli moge zapytac ???
ja tez juz jestem
Batonk a ja wpierdzielam znowu bialy serek , czegos mi brakuje
Maćku Batonik fajnie ze trafilyscie na normalne egzemplarze , bo u mnie w rejonie jest masakryczna baba nic nie chce robic chodzi o badania jak slyszalm ze ona wie lepiej i takie tam a nie chce mi sie jezdzic po Pozaniu i szukac normalnych a u nas tez jest tak ze ci dobrzy to tylko juz prywatne gabinety maja , a z reszta do tej mojej chodze juz 15 lat i najwazniejsze zeby wsio ok było
serek czyzby na coreczke ;-)
ja w sumie na początku umawiałam się z moim ginem do gabinetu prywatnego, ale monitoring robił mi na dyżurze w szpitalu, a jak zaszłam i zapytałam czy mam być teraz jego prywatną pacjentką to powiedział że nie ma takiej potrzeby i mam chodzić na fundusz, a równie często będziemy się spotykać ;-):tak::-D
to fajnie masz i tak masz czesto te wizyty ;-)
to jest chyba lepsze rozwiązanie prawda - niz fochowac się i robic kwasior ;-)

hehe zawsze tak jest :) ja jak umyłam okna ostatnio to tego samego dnia tez padało :-)
to moja tesciowa zawsze jak mysje okna to potem pada to jak juz zadlugo bylo sucho to kazalismy tesciowej okna umyc i deszcz byl murowany hahahah a jak ja myje to potem jest ladnie ale ja niemyje okien tak czesto :-) a narazie niemam zamiaru ich myc na jesieni dopiero umyje a potem dopiero po porodzie a firanki to maz bedzie musial zalozyc bo ja niebede sie wycoiagac i ich zawieszac a szwagierka tez w ciazy a tesciowej niebede prosic

erbus a ile sie staralas jesli moge zapytac ???
wiesz zabciu trudno zliczyc , bo tak kiedys w 2001 i po nie powodzeniach poddalam sie
a na terazniejsze 2 kreseczki to teraz mijaja w sierpniu 3 lata , a tak z lek to od pazdziernika , troche zagmatwane

serek czyzby na coreczke ;-)
najpierw to byly ogory i woda po ogorach heheehhehe
ja chyba w to jakos nie wierze bo z corcia wpierdzielalam ogory sledzie i same kwasory,
najwaznijsze zeby wsio ok bylo

no i gdzie wszystkie polazły hę ?????????

Ostatnia edycja:
Zabciu ja juz mam corcie ktora w grudniu kończy 13 lat
a co do testu to wiesz chcialam zeby lek potwierdziła

Amen
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zabcia super fota

Pajeczko jesteśmy z Tobą

Lopciu Maćku Lopciu Agutko Tośku Scullyy Betusia Izus Suzi Andzia dla Was wszystkich z calgo serducha niech sie posypią fasolki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wszystkim nawet dla tych dziewczyn których nie wymieniłam bo zapomniałam nicków :zawstydzona/y:
Ide spać babolki , nie moge juz usiedzieć , baj baj do jutra
dobrej nocy !!!
Nie dziękuje za fluidki:-):-):-) ale napewno trochę zgarne dla siebie:happy::happy:
Pajka gratuluje synka

cześć jestem
u mnie popadał trochę i teraz cisza:) no super powietrze jest
kochana będzie maleństwo może na moje urodziny bo ja z 3 kwietnia jestem
i tez chciałam zajść tak akurat bo mały jest tak jak mąż z września:-D
no a na mój termin to jakoś kicha:confused2: nie udaje się

tego zwolnienia tak zazdroszczę
scully bierzemy sie do roboty i teraz my zaciążymy bo w między czasie maćku nam zdjęcie teścika podeśle:tak:

cześć jestem
u mnie popadał trochę i teraz cisza:) no super powietrze jest
kochana będzie maleństwo może na moje urodziny bo ja z 3 kwietnia jestem
i tez chciałam zajść tak akurat bo mały jest tak jak mąż z września:-D
no a na mój termin to jakoś kicha:confused2: nie udaje się

tego zwolnienia tak zazdroszczę
scully bierzemy sie do roboty i teraz my zaciążymy bo w między czasie maćku nam zdjęcie teścika podeśle:tak:

Babolu glowa do gory
ja tez sobie najpierw planowalam na grudnia tak ja corcia potem na stycznia jak moj m ale jak widac to nie idzie w parze
ale ja ci mowie ze przyjdzie i sie zdziwisz !!!!!!!!!!!!!!!!! fluidki poniżej :)

reklama
Babolu glowa do gory
ja tez sobie najpierw planowalam na grudnia tak ja corcia potem na stycznia jak moj m ale jak widac to nie idzie w parze
ale ja ci mowie ze przyjdzie i sie zdziwisz !!!!!!!!!!!!!!!!! fluidki poniżej :)
już mam wszystkie złapane:-) i już wcale nie dziękuję żeby nie zapeszyć

p.s. Ziółka?????

Do góry