reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Robiłam, 1 kreska :wściekła/y:, dziwne bo przed miesiączka były 2 :wściekła/y:. Ach może coś wymyślę i pojadę zrobić beta. To będzie najpewniejsze. Testy nie są niezawodne, tym bardziej w moim przypadku. raz pozytywny raz negatywny :wściekła/y:.
A co do nk, to szukajcie mnie Małgorzata Klucznik :)
Ok poszukam, a jaka miejscowość?
Przykro mi że 1 kreska :-(

Widzę, że smutna atmosfera tu panuje :no:
w sumie ja tez byłam ciekawa swojej ciąży. Mój mowil, że jestem na bank. Przytulił się mi wczoraj do brzucha i powiedział : " Michaś, jesteś tam?"
to było piękne, tylko jak mu powiedziałam, że tam go nie ma, bo właśnie dostałam @ to od razu sie źle zrobiło i mój tez posmutniał. :-(
Juz trace nadzieje powoli, może nie zasłużyłam na to żeby być mamą.....

ZASŁUŻYŁAŚ z pewnością! więc głowa do góry!

Widzę, że smutna atmosfera tu panuje :no:
w sumie ja tez byłam ciekawa swojej ciąży. Mój mowil, że jestem na bank. Przytulił się mi wczoraj do brzucha i powiedział : " Michaś, jesteś tam?"
to było piękne, tylko jak mu powiedziałam, że tam go nie ma, bo właśnie dostałam @ to od razu sie źle zrobiło i mój tez posmutniał. :-(
Juz trace nadzieje powoli, może nie zasłużyłam na to żeby być mamą.....

Ja gdy dostaję @ czy co to jest to mój mówi, to tylko resztki. Też mówi do brzucha " dzieci nie bawić się w chowanego, tylko wychodzić z kryjówek bo mama się martwi":-D. Miłe to, kochana mów dużo do brzucha ja tak robię, może szybciej zajdziemy. A moze już jestem a to tylko ostatni okres, trzeba je dać na urlopy 9 miesięczne :-D

Czyli nie jestem sama! Dla pocieszenia mnie się udało zajść w pierwszą ciążę w drugim cyklu po odstawieniu! Więc trzymam kciuki!:-)

Ja w maju odstawiłam, w czerwcu robiłam bete pozytywne, dziecka nie widać. test też równie wychodzi, ach może po prostu późno wykryją. My sobie mówimy że nie jesteśmy a tu co innego się okaże :-D

Ja gdy dostaję @ czy co to jest to mój mówi, to tylko resztki. Też mówi do brzucha " dzieci nie bawić się w chowanego, tylko wychodzić z kryjówek bo mama się martwi":-D. Miłe to, kochana mów dużo do brzucha ja tak robię, może szybciej zajdziemy. A moze już jestem a to tylko ostatni okres, trzeba je dać na urlopy 9 miesięczne :-D

Fajnie macie z tymi mężami....mój niestety taki nie jest i do brzucha mówić nie będzie i nigdy nie będzie pragnąć tak dziecka jak Wasi mężowie,ale nie oznacza to że nie chciałby drugiego..dziecka,byle nie musiał tego planować i starac się wolałby wpadkę :rofl2:

reklama
Do góry