Robale
Fanka BB :)
Nie martw się ja też jestem po odstawieniu :-), będzie dobrze. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok poszukam, a jaka miejscowość?Robiłam, 1 kreska , dziwne bo przed miesiączka były 2 . Ach może coś wymyślę i pojadę zrobić beta. To będzie najpewniejsze. Testy nie są niezawodne, tym bardziej w moim przypadku. raz pozytywny raz negatywny .
A co do nk, to szukajcie mnie Małgorzata Klucznik
Widzę, że smutna atmosfera tu panuje
w sumie ja tez byłam ciekawa swojej ciąży. Mój mowil, że jestem na bank. Przytulił się mi wczoraj do brzucha i powiedział : " Michaś, jesteś tam?"
to było piękne, tylko jak mu powiedziałam, że tam go nie ma, bo właśnie dostałam @ to od razu sie źle zrobiło i mój tez posmutniał. :-(
Juz trace nadzieje powoli, może nie zasłużyłam na to żeby być mamą.....
Nie martw się ja też jestem po odstawieniu :-), będzie dobrze. Trzymam kciuki
Widzę, że smutna atmosfera tu panuje
w sumie ja tez byłam ciekawa swojej ciąży. Mój mowil, że jestem na bank. Przytulił się mi wczoraj do brzucha i powiedział : " Michaś, jesteś tam?"
to było piękne, tylko jak mu powiedziałam, że tam go nie ma, bo właśnie dostałam @ to od razu sie źle zrobiło i mój tez posmutniał. :-(
Juz trace nadzieje powoli, może nie zasłużyłam na to żeby być mamą.....
Czyli nie jestem sama! Dla pocieszenia mnie się udało zajść w pierwszą ciążę w drugim cyklu po odstawieniu! Więc trzymam kciuki!:-)
Ja gdy dostaję @ czy co to jest to mój mówi, to tylko resztki. Też mówi do brzucha " dzieci nie bawić się w chowanego, tylko wychodzić z kryjówek bo mama się martwi". Miłe to, kochana mów dużo do brzucha ja tak robię, może szybciej zajdziemy. A moze już jestem a to tylko ostatni okres, trzeba je dać na urlopy 9 miesięczne
Nie moge cie znależć . a może ty znajdziesz mnie- Klaudzia gluza- cieszynMiejscowość to Gubin / NL
Ja w maju odstawiłam, w czerwcu robiłam bete pozytywne, dziecka nie widać. test też równie wychodzi, ach może po prostu późno wykryją. My sobie mówimy że nie jesteśmy a tu co innego się okaże