reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ach jednak już jakoś humorek sam mi się popsuł jestem nerwowa i najlepiej bym usiadła i płakała a wręcz beczała jak bóbr:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
podbrzusze jakoś ćmi pewnie była owu i jakoś znowu przeszła niezauważona przez armię:baffled: i pewnie stąd te nerwy samoistne przez hormony:crazy:

ach jednak już jakoś humorek sam mi się popsuł jestem nerwowa i najlepiej bym usiadła i płakała a wręcz beczała jak bóbr:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
podbrzusze jakoś ćmi pewnie była owu i jakoś znowu przeszła niezauważona przez armię:baffled: i pewnie stąd te nerwy samoistne przez hormony:crazy:

bierz chłopa w obroty i do roboty a nie mi tu mazaje są !!!! ;-)

ostatnio mi ktoś powiedział -> póki walczysz - jesteś zwycięzcą !!! i chyba cos w tym jest

Witajcie Kochane!

Za mną najgorsza z możliwych nocy...tak źle to jeszcze nigdy nie było.
Usnęłam dopiero po godzi 4 nad ranem...a położyłam się o 23.
I tak po północy wstałam i posiedziałam na kompie, później podjęłam bezskuteczną próbę spania...o 2 znowu siedziałam na allegro aż do 3.30...koszmar normalnie tak się mordować.

Dlatego wpadam na ratującą resztki humoru kawkę do najlepszego towarzystwa!

Miłego dnia Wam życzę!

Tośka święte słowa z tym zwycięzcą! Tylko cholera dlaczego czasami życie zmusza nas do nieustannej walki.
Lopciu główka do góry!
Batonik Ty się nie lorfuj...tylko do Krk zapraszam! Już za tydzień masz wizytę :-)

I mi się zepsół sie humor i to po całości
Właśnie wracam z kibelka i na wkładce miałam krew wiec @ pewnie nadchodzi i tym razem:wściekła/y:
przykro mi :(
Witajcie Kochane!

I tak po północy wstałam i posiedziałam na kompie, później podjęłam bezskuteczną próbę spania...o 2 znowu siedziałam na allegro aż do 3.30...koszmar normalnie tak się mordować.

Miłego dnia Wam życzę!

Tośka święte słowa z tym zwycięzcą! Tylko cholera dlaczego czasami życie zmusza nas do nieustannej walki.
Lopciu główka do góry!
Batonik Ty się nie lorfuj...tylko do Krk zapraszam! Już za tydzień masz wizytę :-)

no niestety widzisz myszko takie zycie - moja mama mi kiedys powiedziała że wie że dam rade i skoro zdecydowałam sie na dziecko to tak dlugo bede walczyc az wygram - tylko ze mi powoli brakuje sił :-( w listopadzie bede 2 lata już :-(

ellooooo czwartkowo
Wy tu sobie kawkujecie, a ja musze o pracy isc:-(

Milego dnia zycze!:tak:
kochana ja tez w pracy , co zrobic ale ty babo jeszcze jutro i laba :-)
ja wit e biorę o połowy poprzedniego cyklu bez przerwy :) zwykła w kapsułkach - i zero objawów @ 1 szt dziennie

powiem wam że wyczytałam iz wit e ma dobry wpływa na płodnośc ;p
o to nawet nie wiedziałam :szok:
W życiu nie miałam plamień tydzień przed@:szok:
Zawsze miałam plamkę godzine przed potokiem:confused2:
moze to @ jakas taka
kochana głowka do góry !!!!!
Witajcie Kochane!

Miłego dnia Wam życzę!

Lopciu główka do góry!

Witaj Myszko i Szymonku :-)

A u nie nadal ciszaaaaaa :szok:, kurcze jak ja tego nie lubię !!!!!! :wściekła/y:

miłego dzionka !!!!!

W zaszłym m-cu miałam taką dziwną bo trwała 4 a nie 6-7 dni i była bardzo skąpa a normalnie to się wykrwawiam jak prosie.
Przy takim endo jak teraz miałam to powinnam mieć bardzo obfita

reklama
I mi się zepsół sie humor i to po całości
Właśnie wracam z kibelka i na wkładce miałam krew wiec @ pewnie nadchodzi i tym razem:wściekła/y:
Tak mi przykro:-:)-:)-:)-( ale jeszcze nie trać do końca nadzieji przecież krwawienia w terminie@ się pojawiają pomimo ciąży, dopółki się nie rozkręci jest nadzieja. Trzymam mocno&&&&&&&&&&&& za fasoleczke

Do góry