a jaka @ ?- może od tego??no to niezle pojeżdzili
Hej Żabko
a mnie coś głowa boli dzisiaj :-(
reklama
Wy tu sobie kawkujecie, a ja musze o pracy isc:-(
Milego dnia zycze!
Maćku olej pracę napij się z nami kawki w końcu są wakacje
maćku zapraszam do mnie na kawkę z pianką jak lubiszWy tu sobie kawkujecie, a ja musze o pracy isc:-(
Milego dnia zycze!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze dziewczyny zrobiłam sikacza i jak się spodziewałam nie wyszedł
Doczytałam później że powinno się go robić w dniu spodziewanej@. Mam nadal drobniutkie plamienia właściwie tylko na papierze
Achhhh i o co kaman??????
Doczytałam później że powinno się go robić w dniu spodziewanej@. Mam nadal drobniutkie plamienia właściwie tylko na papierze
a jaka @ ?- może od tego??
raczej od słabego ciśnienia bo do tego strasznie mi się spać chce :-(
jezeli chodzi o moją @ to powiem że jeszcze nigdy tak bezobjawowo jej nie przechodzilam i jezeli faktycznie tak podziałała na mnie wit E. to polecam tym które maja bolesne @ :-) nie wiedzialabym ze mam @ gdyby nie zmiana pieluchy ;-)
no to sprzedaj patent bo ja bardzo cierpię przy @raczej od słabego ciśnienia bo do tego strasznie mi się spać chce :-(
jezeli chodzi o moją @ to powiem że jeszcze nigdy tak bezobjawowo jej nie przechodzilam i jezeli faktycznie tak podziałała na mnie wit E. to polecam tym które maja bolesne @ :-) nie wiedzialabym ze mam @ gdyby nie zmiana pieluchy ;-)
witaminka e w kapsułkach czy jakiej specjalnej firmy musi być??
i od którego dc trzeba zażywać?
Ostatnia edycja:
no to sprzedaj patent bo ja bardzo cierpię przy @
witaminka e w kapsułkach czy jakiej specjalnej firmy musi być??
i od którego dc trzeba zażywać?
ja wit e biorę o połowy poprzedniego cyklu bez przerwy zwykła w kapsułkach - i zero objawów @ 1 szt dziennie
powiem wam że wyczytałam iz wit e ma dobry wpływa na płodnośc ;p
tomusza tam miec jakas wyjatkowa kawe albo jakas wyjatkowa pani ja podaje ;-) hihihia witam sympatyczne koleżanki w czwartkowy poranek :-)
ja jakoś ostatnio mało mam czasu na kompa bo R ma tydzień wolnego i cały czas gdzieś lofrujemy ;-)
wczoraj byłam u mojej chrześnicy a w tym czasie R poszedł na rowerek i zrobił 120 km najlepsze jest to że z kumplem pojechali z Torunia do Golubia - Dobrzynia i na rynku w Golubiu spijali sobie kawkę słabo co pojechać 40 km żeby napić się kawki na rynku
Myszaka wstawaj śpioszku :-) kawka czeka
bidula tabse wez po co sie meczyc a u nas dzis sliczna pogoda a ja i tak czuje sie jak przezuta i wypluta niewiem czemuno to niezle pojeżdzili
Hej Żabko
a mnie coś głowa boli dzisiaj :-(
oj macku nienarzekaj niedlugo ma az 3 tygodnie wolnego :-) ;-)Wy tu sobie kawkujecie, a ja musze o pracy isc:-(
Milego dnia zycze!
no to albo @ sie wita niesmialo albo fasola sie wbija tak dlugo ;-) tak czy siak do konca tygodnia powinno sie wyjasnic :-)Cze dziewczyny zrobiłam sikacza i jak się spodziewałam nie wyszedł
no widzisz wiec pani gin ci pomogla witaminka :-)raczej od słabego ciśnienia bo do tego strasznie mi się spać chce :-(
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
W życiu nie miałam plamień tydzień przed@
Zawsze miałam plamkę godzine przed potokiem
Zawsze miałam plamkę godzine przed potokiem
Podziel się: