przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
witam sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam sie
Agutka to podobnie jak ja już w cuda przestałam wierzyć i tak jak Ty nastawiałam się na następny cykl a nie na ten i pach .... a u Ciebie dopiero następny będzie 10 czy ten jest 10 ?
z Gorzowa Wlkp.
przyszlirodzice Witam nową staraczkę ;-):-)
Batonik,ten teraz jest jeszcze 9. ;-)
Pisalas o usg ja poszkam pierwszy raz w 4 tygodniu i nic nie bylo widac takiej schizy dostalam ze szok kazal mi przyjsc po 2 tygodniavch czyli w 6 tygodniu i juz bylo widac zarodek z serduszkiem takze nie ma co panikowac choc latwo to mowic ja zylam jak wazywko przez 2 tygodnie prawie nie spiac i nie jedzac. Teraz ide na usg w piatek i mam nadzieje co to za male co nie co sie we mnie kryje modle sie o core jak zawsze zeby parka byla sle co bedzie to bedzie byle zdrowe
Od wczoraj ja z synkiem mamy zapalenie gardla ledwie co zyje po tej nocy nic przelykac nie mozemy katar kaszel i jeszcze mnie podbrzusze boli czytalam wczoraj na necie ze mamy po raz 2 juz ruchy moga czuc takie prawie nie zauwazalne od 15 tyg jupi wiec zobaczymy narazie ide o 13:30 do lekarza po jakis syrop bo nie mam silyyyyyyyyyyy