reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dalej 2/10 :-( najchetniej zostałabym w łóżeczku .. osłapła obolała i do tego nerwowa :-(
wczoraj wieczorem nie wchodzilam żeby wam nie smucić

a jak ty się czujesz ?? jak brzusio ;-)

Że też te wredoty muszą Cię tak doświadczać...jak już złośliwie przyłażą to niech chociaż będą bezbolesne.
A ja się czuję ok. W sumie to coraz mniej daje mi się dzidzia we znaki.

Agutka życzę zdrówka dla Zuzolinki!

reklama
Że też te wredoty muszą Cię tak doświadczać...jak już złośliwie przyłażą to niech chociaż będą bezbolesne.
A ja się czuję ok. W sumie to coraz mniej daje mi się dzidzia we znaki.

Agutka życzę zdrówka dla Zuzolinki!

termin @ mam na niedziele wiec jak nie przyjdzie wcześniej to chyba zwariuje :-(
nie chce brac leków przeciwbólowych bo apap ani nospa nie działają a ketonal jest za silny

Tosiu,ojjjj kurcze,te Twoje bóle. :-(
A może jakieś czopki? :zawstydzona/y: One szybko działają...

Myszko,czy Ty ten suwaczek sama przestawiasz o kilka dni? :-p Bo czas u Ciebie leci taaaaaaaaaak szybko na nim! :szok:

Po 14tej będę jeszcze dzwonić do lekarki - może Nas gdzieś dzisiaj jeszcze wepchnie...

termin @ mam na niedziele wiec jak nie przyjdzie wcześniej to chyba zwariuje :-(
nie chce brac leków przeciwbólowych bo apap ani nospa nie działają a ketonal jest za silny

No mnie tylo Ibuprom pomagał...ale nie miałam aż takich strasznych bóli. A ginek nic Ci na to nie poradził ?

Myszko,czy Ty ten suwaczek sama przestawiasz o kilka dni? :-p Bo czas u Ciebie leci taaaaaaaaaak szybko na nim! :szok:
Po 14tej będę jeszcze dzwonić do lekarki - może Nas gdzieś dzisiaj jeszcze wepchnie...

A jak dla mnie to aż tak szybko nie leci...szybciej zasuwają mi wasze cykle :-)
Oby się udało ze Ślicznotką zapisać do lekarza, niech się nie męczy.

No mnie tylo Ibuprom pomagał...ale nie miałam aż takich strasznych bóli. A ginek nic Ci na to nie poradził ?

A jak dla mnie to aż tak szybko nie leci...szybciej zasuwają mi wasze cykle :-)
Oby się udało ze Ślicznotką zapisać do lekarza, niech się nie męczy.

powiedzial ze mam brac nospe ale wiesz to ze mnie brzuch boli oki - mam takie cwiczenia rozluzniające i to mi pomaga ale w tym cyklu wogole jakas taka obolała jestem tak jakbym miałabyc chora grypowo :-(

wiem że marudze wam ale mój W. juz nie chce mnie słuchac

Dzień dobry!

Nie mam ostanio czasu na czytanie :-( przejrzalam tylko ostanie strony i widze ze jest nowa fasolka :-) Lena - GRATULACJE!!! Trzymam kciuki :tak:

Czy nie ominelam jeszcze jakis nowych fasolek?

Ja dzis czekam na @
Buziaki!

:-):-)dziendoberek wzystkim jejku prawie godzine was nadrabialam,ale naskrobalyscie,umnie piekne slonce 20 stopni.tosiu jak tam?ja dalej trzymam za fasolke!!!:tak::tak::tak:

Zuzi skacze gorączka,więc leży w łóżeczku. :-(
A jak tylko szła do kibelka,to normalnie aż po ścianach. :-(
Jak się dziś do lekarki nie dostanę,to klapa. :-(

Zuzi skacze gorączka,więc leży w łóżeczku. :-(
A jak tylko szła do kibelka,to normalnie aż po ścianach. :-(
Jak się dziś do lekarki nie dostanę,to klapa. :-(

zadzwon i powiedz że dziecko ma wysoką temaperature i przyjdziesz na koniec jej przyjmowania i musi cię przyjąć !!

a jak cos powie to powiedz ze Tośka do niej zadzwoni i opier***** ;-)

reklama
Witam się deszczowo i śniegowo:szok::-D

Witam się z rańca

u nas śnieg padał dzisiaj rano - masakraaaa ;/

Miłego dnia
no właśnie o co chodzi jest koniec kwietnia?:tak:
Tosia mam nadzieję,ze brzuszek przestanie dzisiaj boleć.

Witam się :-)

U nas też śniegiem popruszyło...szok.

Tośka jak samopoczucie ?

Lenka gratuluję pięknej betki :-) super :-)

Pięknego dnia Wam życzę!
dzięki kochana:-)
a jak tam Twoje samopoczucie?

Bryyyyyyy. ;-)

My dziś znowu zostajemy z Zuzią w domku,a jutro do lekarza,bo nie było dzisiaj już miejsc. Młodzinka wieczorem aż mi się od kaszlu dusiła. :-( Główka Ją bolała,a katar leci jak z kranu woda. :-(

Ale fajniutka! :-)

Pięknie - gratulacje raz jeszcze Kochana! :-)

"Marzenia się spełniają... tylko mocno,mocno,mocno w nie wierz..." ;-)
Całuski dla Niuni Twojej:* dużo, dużo zdrówka i obyś się jak najszybciej dostała z nią do lekarza kochana:tak:
a Tobie życzę żebyś się nie rozchorowała skarbie, łykaj witaminki na wszelki wypadek:tak:

Dzień dobry!

Nie mam ostanio czasu na czytanie :-( przejrzalam tylko ostanie strony i widze ze jest nowa fasolka :-) Lena - GRATULACJE!!! Trzymam kciuki :tak:

Czy nie ominelam jeszcze jakis nowych fasolek?

Ja dzis czekam na @
Buziaki!
ślicznie dziękuję:*
nie czekaj na @.na nią się nie czeka;-)

Spać mi się już chce.ciągle chce mi się spać a nie mam czasu nawet się położyć na 5 minut:-( Julka, obiad, sprzątanie, nauka do sesji...oj lekko nie będzie, ale dam radę:-)

Do góry