reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U mnie bez zmian czyli nadal fasolki brak i już nawet nie liczę na zmianę w tej materii. Nie przejmuję się już tym i mówienie o moim problemie też już nie sprawia mi problemu ani przykrości. Wyluzowałam, co ma być to będzie, dlatego też od dłuższego czasu tu nie zaglądałam. A dziś weszłam tylko z ciekawości.

Lena gratuluję fasolki. :)

cześć kochane :)
widze,ze ten miesiac to miesiac pod znakiem spóźniającej sie @ :( też co o tym wiem... 35 dc to dla mnie stanowczo za długo i też mi się wydaje,ze odpuszczenie sobie psychiczne moze dziłąć cuda, choś pewnie nie am reguły na to ...

cześć nanusia ...co u Ciebie?

u Lenki zobacz jaki piękny suwaczek ;)

Olkale a ty jak się czujesz? Jakieś dolegliwości Cię męczą?;) Zdrówka życzę

U mnie bez zmian czyli nadal fasolki brak i już nawet nie liczę na zmianę w tej materii. Nie przejmuję się już tym i mówienie o moim problemie też już nie sprawia mi problemu ani przykrości. Wyluzowałam, co ma być to będzie, dlatego też od dłuższego czasu tu nie zaglądałam. A dziś weszłam tylko z ciekawości.

Lena gratuluję fasolki. :)
dziękuję bardzo:)
masz bardzo dobre podejście co do zachodzenia w ciążę.im mniej o tym myślisz tym zdrowiej dla Ciebie i Twojej psychiki, która na totalne odpuszczenie często reaguje ciążą;) co ma być to będzie- masz rację.ja mimo wszystko będę po cichutku trzymała kciuki żebyś niebawem została mamusią:) pozdrawiam

Olkale a ty jak się czujesz? Jakieś dolegliwości Cię męczą?;) Zdrówka życzę
raczej spokojnie, na szczęście żadnych wuiększych nudnosci i mdłosci nie mam, żadnych smaków...jem jakoś mniej przez to schudłam...senność w ciagu dnia i bezsennosć w nocy to dominujące objawy...nieraz kłuje w podbrzuszu, ale to normalne ...jutro ide do gina i zobaczę maluszka :)

cieszę się nanusia,ze radzisz sobie z mówieniem o Waszym problemie...to w końcu choroba jak każda inna, dasię leczyc...myslicie coś o inseminacji? Pisałąm Tobie już kiedys o tej znajomej 7 lat się bezskutecznie starli, za pierwszym razem zaskoczyła...dziś ma 3 dzieciaków...

Svensonka jakie duze Twoje maleństwo...kiedy to zleciało 12 tc...szok...

reklama
gratuluję, fajna dzidzia:)

oby corcia jana dupa haha
poczekam do maja pojde na kolejne usg jak sie zwolni miejsce hehe

raczej spokojnie, na szczęście żadnych wuiększych nudnosci i mdłosci nie mam, żadnych smaków...jem jakoś mniej przez to schudłam...senność w ciagu dnia i bezsennosć w nocy to dominujące objawy...nieraz kłuje w podbrzuszu, ale to normalne ...jutro ide do gina i zobaczę maluszka :)

cieszę się nanusia,ze radzisz sobie z mówieniem o Waszym problemie...to w końcu choroba jak każda inna, dasię leczyc...myslicie coś o inseminacji? Pisałąm Tobie już kiedys o tej znajomej 7 lat się bezskutecznie starli, za pierwszym razem zaskoczyła...dziś ma 3 dzieciaków...

Svensonka jakie duze Twoje maleństwo...kiedy to zleciało 12 tc...szok...

Zartujesz mnie sie ciagnie jak cholera ja juz bym chciala maj usg a puzniej porod a gdzie tam do listopada masakraaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry