nie żartuję...czas leci mi jak z bicza trzasnął...niedawno Tośka dostała @ a już czeka na następna....Mysz już w 11 tc, ja 8 tc dla mnie to zap.....la żeby nie przeklinac przy dzieciachZartujesz mnie sie ciagnie jak cholera ja juz bym chciala maj usg a puzniej porod a gdzie tam do listopada masakraaaaaaa
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
nie żartuję...czas leci mi jak z bicza trzasnął...niedawno Tośka dostała @ a już czeka na następna....Mysz już w 11 tc, ja 8 tc dla mnie to zap.....la żeby nie przeklinac przy dzieciach
Hehe szkoda ze w polsce nie mieszkam pewnie tez bym nie liczyla dni
Hehe szkoda ze w polsce nie mieszkam pewnie tez bym nie liczyla dni
a czemu liczysz? każda z Nas chciałby mieć maluszka juz...ale ciąża to taki piękny czas...trzeba sie nim cieszyc
Svensonka
a czemu liczysz? każda z Nas chciałby mieć maluszka juz...ale ciąża to taki piękny czas...trzeba sie nim cieszyc
No widzisz to zalezy jak ktos podchodzi do sprawy ja nie lubie byc gruba opuchnieta i nie atrakcyjna a jak znam zycie to bede wygladala jak beka taczer haha
pozatym lubie dzidzie ruchy i brzuszek
asiucha-L
Witam Was Dziewczynki!
Strasznie długo mnie nie było, co do czasu to fakt leci tak szybko że już niemal maj.
Strasznie jestem ciekawa co u was, czy jakieś nowe fasoleczki i jak się czują przyszłe mamusie?
Niestety życie, obowiązki tak mnie pochłaniają że nie mam czasu tu zaglądać tak często jakbym chciała, to oczywiście chwilowe ale złości mnie to bo przywiązałam się do forum i tęsknie za wami.
U mnie czas owu, potwierdzone monitoringiem, u gina ostatnio to nawet często bywam, teraz jeszcze 26 idę spojrzeć czy pęcherzyk pękł ale cieszę się że mam normalną owu. Testy nawet owulacyjne zakupiłam i wczoraj uśmiechnęła się do mnie z testu buźka potwierdzająca owu (szkoda że to nie ciążowy). Niestety dziś i jutro w pracy a wątpię aby wczorajsze staranka coś dały ale ważne że owu jest. Ostatnio to nawet o dziecku nie myślę, tylko tak w przelocie.
M po badankach, fakt że trzeba je powtórzyć ale nie z powodu złego wyniku bo jest całkiem nieźle i gin nie ma do niego zastrzeżeń.
Napiszcie proszę co u was!
Strasznie długo mnie nie było, co do czasu to fakt leci tak szybko że już niemal maj.
Strasznie jestem ciekawa co u was, czy jakieś nowe fasoleczki i jak się czują przyszłe mamusie?
Niestety życie, obowiązki tak mnie pochłaniają że nie mam czasu tu zaglądać tak często jakbym chciała, to oczywiście chwilowe ale złości mnie to bo przywiązałam się do forum i tęsknie za wami.
U mnie czas owu, potwierdzone monitoringiem, u gina ostatnio to nawet często bywam, teraz jeszcze 26 idę spojrzeć czy pęcherzyk pękł ale cieszę się że mam normalną owu. Testy nawet owulacyjne zakupiłam i wczoraj uśmiechnęła się do mnie z testu buźka potwierdzająca owu (szkoda że to nie ciążowy). Niestety dziś i jutro w pracy a wątpię aby wczorajsze staranka coś dały ale ważne że owu jest. Ostatnio to nawet o dziecku nie myślę, tylko tak w przelocie.
M po badankach, fakt że trzeba je powtórzyć ale nie z powodu złego wyniku bo jest całkiem nieźle i gin nie ma do niego zastrzeżeń.
Witam Was Dziewczynki!
cześć Asiucha
To może i lepiej,ze czasu brakuje Tobie i innymi sprawami głowe zajmujesz...moze o fasolinę bedzie prościej
a tutaj...część dziewczyn m.in. lopop i tośka czekają na spóźniajace sie @...obie robiły testy i były negatywne, więc sie źle nastawiają...
Lenka zaskoczyła i jest w ciazy
batonik w trakcie owulki, też potwierdzonej monitoringiem, więc tylko trzymać kciuki.
Kilka dziewczyn na wspomagaczach, m.in. erba, bunia...niestety nie pamietam co z zabka i macku...
a u mnie w porzadku, czas spokojnie leci na wolnym, do pracy juz nie wracam do rozwiazania, jutro idę na usg, mam ochotę zobaczyc slicznego maluszka czuję sie dobrze, nic mi nie dolega
za wczesnie na testa kochanaDzisiaj zrobiłam test rano i jest negatywny wiec to napewno wszystko na @
Jak juz ma zamiar ta zołza przyjśc to nie przyjdzie a nie takie bóle mi robi :-( że po ścianach chodze
Lena trzymam kciuki daj znac jak tam beta
nasze kciuki zawsze pomagaja :-):-)jestem kochane;-)
kciuki chyba pomogły bo ginek powiedział że jest niewielka ilość płynu w zatoce douglasa i pęcholka nie ma,a ja mówię mu że dziś miałam taką niską temp rano bo 36,1 co nie świadczy że była bo powinna być wyższa ale on powiedział że owu najprawdopodobniej była dziś rano i dopiero temp skoczy i jutro będę z rana widziała kazał być dobrej myśli i pytał czy dobrze czas spożytkowaliśmy i od dziś przez 10 dni duphaston i uszy do góry, ale ja tam jeszcze dziś bobosexa sobie na rozluźnienie atmosfery zafunduje ;-)
a mnie sie dzis baaaardzo chce frytekTosia,trzymam kciuki,żeby @ się nie spóźniła,jeśli ma się pojawić. Najgorsze to właśnie jej spóźnianie.
A mnie naszła chęć na ciasto drożdżowe z rodzynkami,kruszonką i lukrem.
Właśnie poprosiłam G. ,żeby zszedł na chwilę z budowy i podskoczył mi po drożdże do sklepu i zaraz będziemy z Zuzią działać w kuchni. :-)
zabka ma termin @ w niedziele albo w we wtorek za tydziencześć Asiucha
To może i lepiej,ze czasu brakuje Tobie i innymi sprawami głowe zajmujesz...moze o fasolinę bedzie prościej
a tutaj...część dziewczyn m.in. lopop i tośka czekają na spóźniajace sie @...obie robiły testy i były negatywne, więc sie źle nastawiają...
Lenka zaskoczyła i jest w ciazy
batonik w trakcie owulki, też potwierdzonej monitoringiem, więc tylko trzymać kciuki.
Kilka dziewczyn na wspomagaczach, m.in. erba, bunia...niestety nie pamietam co z zabka i macku...
a u mnie w porzadku, czas spokojnie leci na wolnym, do pracy juz nie wracam do rozwiazania, jutro idę na usg, mam ochotę zobaczyc slicznego maluszka czuję sie dobrze, nic mi nie dolega
no nic ja się odmeldowuję miłego wieczoru na bb życzę
Nie wiem kiedy wpadnę teraz, bo jutro przyjeżdża moja przyjaciółka z Niemiec, z którą się nie widziałysmy ponad rok...tak więc do miłego
o cześć żabka udały się zakupy?
zajrzałam na Twoj wykres..wyglada prawidłowo, więc cykl bedzie ok 35 dc...
Nie wiem kiedy wpadnę teraz, bo jutro przyjeżdża moja przyjaciółka z Niemiec, z którą się nie widziałysmy ponad rok...tak więc do miłego
za wczesnie na testa kochana
nasze kciuki zawsze pomagaja :-)
a mnie sie dzis baaaardzo chce frytek
zabka ma termin @ w niedziele albo w we wtorek za tydzien
o cześć żabka udały się zakupy?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kinga85
Gość
Witam Was Dziewczynki!
witaj!
Dobrze że tak dużo nie myslisz o zaciążeniu brak czasu to w tej kwesti duży plus jest bo nie rozmyśla sie tyle o tym co nie powinno. Ciesze sie że u ciebie w porzadku. owu jest wiec trzeba sie cieszyć zycze owocnych staran mimo iż masz wątpliwości.
Jeżeli chodzi o mnie jestem przed @. nic wiecej.
pozdrawiam
reklama
no na lumpek nieposzlam dzis w piatek bede na rynku to zajde ale kupilam znajomej rozek z allegro nowka za 1 zlo cześć żabka udały się zakupy?
Podziel się: