reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam Was Dziewczynki!

Strasznie długo mnie nie było, co do czasu to fakt leci tak szybko że już niemal maj.
Strasznie jestem ciekawa co u was, czy jakieś nowe fasoleczki i jak się czują przyszłe mamusie?
Niestety życie, obowiązki tak mnie pochłaniają że nie mam czasu tu zaglądać tak często jakbym chciała, to oczywiście chwilowe ale złości mnie to bo przywiązałam się do forum i tęsknie za wami.
U mnie czas owu, potwierdzone monitoringiem, u gina ostatnio to nawet często bywam, teraz jeszcze 26 idę spojrzeć czy pęcherzyk pękł ale cieszę się że mam normalną owu. Testy nawet owulacyjne zakupiłam i wczoraj uśmiechnęła się do mnie z testu buźka potwierdzająca owu (szkoda że to nie ciążowy). Niestety dziś i jutro w pracy a wątpię aby wczorajsze staranka coś dały ale ważne że owu jest. Ostatnio to nawet o dziecku nie myślę, tylko tak w przelocie.
M po badankach, fakt że trzeba je powtórzyć ale nie z powodu złego wyniku bo jest całkiem nieźle i gin nie ma do niego zastrzeżeń.

Napiszcie proszę co u was!

Witam Was Dziewczynki!

Strasznie długo mnie nie było, co do czasu to fakt leci tak szybko że już niemal maj.
Strasznie jestem ciekawa co u was, czy jakieś nowe fasoleczki i jak się czują przyszłe mamusie?
Niestety życie, obowiązki tak mnie pochłaniają że nie mam czasu tu zaglądać tak często jakbym chciała, to oczywiście chwilowe ale złości mnie to bo przywiązałam się do forum i tęsknie za wami.
U mnie czas owu, potwierdzone monitoringiem, u gina ostatnio to nawet często bywam, teraz jeszcze 26 idę spojrzeć czy pęcherzyk pękł ale cieszę się że mam normalną owu. Testy nawet owulacyjne zakupiłam i wczoraj uśmiechnęła się do mnie z testu buźka potwierdzająca owu (szkoda że to nie ciążowy). Niestety dziś i jutro w pracy a wątpię aby wczorajsze staranka coś dały ale ważne że owu jest. Ostatnio to nawet o dziecku nie myślę, tylko tak w przelocie.
M po badankach, fakt że trzeba je powtórzyć ale nie z powodu złego wyniku bo jest całkiem nieźle i gin nie ma do niego zastrzeżeń.

cześć Asiucha
To może i lepiej,ze czasu brakuje Tobie i innymi sprawami głowe zajmujesz...moze o fasolinę bedzie prościej :)

a tutaj...część dziewczyn m.in. lopop i tośka czekają na spóźniajace sie @...obie robiły testy i były negatywne, więc sie źle nastawiają...
Lenka zaskoczyła ;) i jest w ciazy

batonik w trakcie owulki, też potwierdzonej monitoringiem, więc tylko trzymać kciuki.

Kilka dziewczyn na wspomagaczach, m.in. erba, bunia...niestety nie pamietam co z zabka i macku...

a u mnie w porzadku, czas spokojnie leci na wolnym, do pracy juz nie wracam do rozwiazania, jutro idę na usg, mam ochotę zobaczyc slicznego maluszka :) czuję sie dobrze, nic mi nie dolega :)

Dzisiaj zrobiłam test rano i jest negatywny wiec to napewno wszystko na @
Jak juz ma zamiar ta zołza przyjśc to nie przyjdzie a nie takie bóle mi robi :-( że po ścianach chodze

Lena trzymam kciuki daj znac jak tam beta :)
za wczesnie na testa kochana
:-)jestem kochane;-)

kciuki chyba pomogły bo ginek powiedział że jest niewielka ilość płynu w zatoce douglasa :tak: i pęcholka nie ma,a ja mówię mu że dziś miałam taką niską temp rano bo 36,1 co nie świadczy że była bo powinna być wyższa ale on powiedział że owu najprawdopodobniej była dziś rano i dopiero temp skoczy i jutro będę z rana widziała :tak: kazał być dobrej myśli i pytał czy dobrze czas spożytkowaliśmy :laugh2: i od dziś przez 10 dni duphaston i uszy do góry:-D, ale ja tam jeszcze dziś bobosexa sobie na rozluźnienie atmosfery zafunduje :-D;-)
nasze kciuki zawsze pomagaja :-)
Tosia,trzymam kciuki,żeby @ się nie spóźniła,jeśli ma się pojawić. Najgorsze to właśnie jej spóźnianie. :wściekła/y: :no:

A mnie naszła chęć na ciasto drożdżowe z rodzynkami,kruszonką i lukrem. :-D :-p
Właśnie poprosiłam G. ,żeby zszedł na chwilę z budowy i podskoczył mi po drożdże do sklepu i zaraz będziemy z Zuzią działać w kuchni. :-)
a mnie sie dzis baaaardzo chce frytek
cześć Asiucha
To może i lepiej,ze czasu brakuje Tobie i innymi sprawami głowe zajmujesz...moze o fasolinę bedzie prościej :)

a tutaj...część dziewczyn m.in. lopop i tośka czekają na spóźniajace sie @...obie robiły testy i były negatywne, więc sie źle nastawiają...
Lenka zaskoczyła ;) i jest w ciazy

batonik w trakcie owulki, też potwierdzonej monitoringiem, więc tylko trzymać kciuki.

Kilka dziewczyn na wspomagaczach, m.in. erba, bunia...niestety nie pamietam co z zabka i macku...

a u mnie w porzadku, czas spokojnie leci na wolnym, do pracy juz nie wracam do rozwiazania, jutro idę na usg, mam ochotę zobaczyc slicznego maluszka :) czuję sie dobrze, nic mi nie dolega :)
zabka ma termin @ w niedziele albo w we wtorek za tydzien :-D

no nic ja się odmeldowuję :) miłego wieczoru na bb życzę
Nie wiem kiedy wpadnę teraz, bo jutro przyjeżdża moja przyjaciółka z Niemiec, z którą się nie widziałysmy ponad rok...tak więc do miłego:)

za wczesnie na testa kochana

nasze kciuki zawsze pomagaja :-)

a mnie sie dzis baaaardzo chce frytek

zabka ma termin @ w niedziele albo w we wtorek za tydzien :-D

:) o cześć żabka udały się zakupy?

zajrzałam na Twoj wykres..wyglada prawidłowo, więc cykl bedzie ok 35 dc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was Dziewczynki!

witaj! :)
Dobrze że tak dużo nie myslisz o zaciążeniu brak czasu to w tej kwesti duży plus jest bo nie rozmyśla sie tyle o tym co nie powinno. Ciesze sie że u ciebie w porzadku. owu jest wiec trzeba sie cieszyć:) zycze owocnych staran mimo iż masz wątpliwości.
Jeżeli chodzi o mnie jestem przed @. nic wiecej.

pozdrawiam :happy:

reklama
Do góry