reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
batonik moje kciuki się przydały
już nic nie wiem też teraz mam bobosexik żeby przywołać @

ja też wjadę:)

może powinnaś się z ginem skontaktować i powiedzieć że :wściekła/y:@ się spóźnia, bo to szkoda żeby rozregulowała cykl i robi przy tym nadzieję :sorry2:

kciuki się przydały b.dziękuję, pęcholka nie było więc pękł i to chyba dzisiaj, a płyn w zatoce douglasa był :rofl2::rofl2::rofl2: co świadczy o owu :rofl2::rofl2: teraz żeby tylko żołnierzyki dały radę

zmykam bo R wyciąga mnie na rowerek

buźka do potem

może powinnaś się z ginem skontaktować i powiedzieć że :wściekła/y:@ się spóźnia, bo to szkoda żeby rozregulowała cykl i robi przy tym nadzieję :sorry2:

kciuki się przydały b.dziękuję, pęcholka nie było więc pękł i to chyba dzisiaj, a płyn w zatoce douglasa był :rofl2::rofl2::rofl2: co świadczy o owu :rofl2::rofl2: teraz żeby tylko żołnierzyki dały radę
po sexiku nogi w górę niech dobrze armia leci:-p
mój ginek na urlopie jest będzie dopiero w poniedziałek, a myślę że przyjdzie sobie @ we wtorek i to był jej taki jednorazowy wyskok - tak wiesz, żeby za dobrze nie było:baffled:

reklama
Do góry