reklama
K
Kinga85
Gość
lopop a może fasolka juz siedzi w brzuszku?
ide na obiad!
ide na obiad!
u mnie też już cykl jakiś popierdzielony jest @ powinna być w sobotę a nie ma
a wczoraj testowałaś tak?
może za wcześnie
test wczoraj negatywny więc nielopop a może fasolka juz siedzi w brzuszku?
ide na obiad!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
moge wpaść na ciacho
Pewnie - zapraszam. :-)
Za jakieś 30 minut będzie. :-)
Zmykam,baj! ;-)
batonik moje kciuki się przydałya wczoraj testowałaś tak?
może za wcześnie
już nic nie wiem też teraz mam bobosexik żeby przywołać @
ja też wjadęPewnie - zapraszam. :-)
Za jakieś 30 minut będzie. :-)
Zmykam,baj! ;-)
batonik moje kciuki się przydały
już nic nie wiem też teraz mam bobosexik żeby przywołać @
ja też wjadę
może powinnaś się z ginem skontaktować i powiedzieć że @ się spóźnia, bo to szkoda żeby rozregulowała cykl i robi przy tym nadzieję
kciuki się przydały b.dziękuję, pęcholka nie było więc pękł i to chyba dzisiaj, a płyn w zatoce douglasa był co świadczy o owu teraz żeby tylko żołnierzyki dały radę
zmykam bo R wyciąga mnie na rowerek
buźka do potem
po sexiku nogi w górę niech dobrze armia lecimoże powinnaś się z ginem skontaktować i powiedzieć że @ się spóźnia, bo to szkoda żeby rozregulowała cykl i robi przy tym nadzieję
kciuki się przydały b.dziękuję, pęcholka nie było więc pękł i to chyba dzisiaj, a płyn w zatoce douglasa był co świadczy o owu teraz żeby tylko żołnierzyki dały radę
mój ginek na urlopie jest będzie dopiero w poniedziałek, a myślę że przyjdzie sobie @ we wtorek i to był jej taki jednorazowy wyskok - tak wiesz, żeby za dobrze nie było
R
RiSiA
Gość
witam sie
zobaczysz też sie uda ja przez 2 lata ciężko sie starałam a jak odpuściłam sie udąło. Trzymam kciuki
alez Ci pozytywnie zazdroszczę Kochana
ale ten czas leci a tu juz Bartus taki duzy
ja tez tak chce
zobaczysz też sie uda ja przez 2 lata ciężko sie starałam a jak odpuściłam sie udąło. Trzymam kciuki
reklama
czyli gdzieś ta blokada psychiczna działała ale ogromnie się cieszę że się udałowitam sie
Podziel się: