reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

moj przed ciaza mi powiedzial ze jak jzu bede w ciazy to jak powiem ze chce l4 to mi od razu wypisuje i nie ma problemu... wszystko widzial jak przezywalam wiec wie co i jak i z zespolem af ciaza jest zagrozona od samego poczatku niestety :(
ale teraz Twoja ciąża jest inna bo jesteś spokojna nie martwisz się na zapas, jesteś przewidująca i dbająca o siebie więc się uda
a zastrzyki pewnie jeszcze przez jakiś czas pomogą przecież?

tasiulka jak się czujesz

reklama
Właściwie oprócz mega bolących piersiątek to się czuje bardzo dobrze :) Aż czasem się złoszcze że np.nie wymiotuje czy nie mam nudności bo wtedy bym wiedziała i czuła że dzidzia tam naprawde jest i robi rewolucje :) Ale to nic w czwartek myśle że już wreszcie uwierze :)
no to super z tymi wymiotami to czasem później możesz sobie (ale nie musisz) zwymiotować ja tylko raz i to w 7 miesiącu zwymiotowałam bo najadłam się jak koń i z objedzenia dziecko się ruszyło przygniotło żołądek i bach wyleciało a potem usiadłam znowu do śniadania i dalej się najadłam- och bycie w ciąży jednak jest cudowne

no to super z tymi wymiotami to czasem później możesz sobie (ale nie musisz) zwymiotować ja tylko raz i to w 7 miesiącu zwymiotowałam bo najadłam się jak koń i z objedzenia dziecko się ruszyło przygniotło żołądek i bach wyleciało a potem usiadłam znowu do śniadania i dalej się najadłam- och bycie w ciąży jednak jest cudowne

Zgadzam się z Tobą- to cudowne uczucie nosić pod serduszkiem maleńkie życie :)

reklama
Do góry