reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana ja kupilam testy cyfrowe clearblue zobaczymy czy miały racje ;p ja jakies 2 tygodnie

to jak się sprawdzą to sobie też je kupie ;-)

Scully trzymam kciuki, żeby w końcu była piękna owu i piękna dzidzia:)

dziękuję :tak:

a po co stary ?? ja mam urlop od 21 kwietnia wiec chyba tydzien jeszcze przezyje..

w 3 rocznicę mojego ślubu masz urlopik :-D pewnie, że tydzień dasz rade :tak: pozatym w pracy nie będziesz myśleć o głupotach, bo dzidzi zdrowo rośnie i tego masz się trzymać :tak:

reklama
zabka odezwij się a zastanawiałam się czemu ciebie nie ma już
scully cześć

cześć ;-) ja jak zwykle na chwilkę, bo uciekam lulu (rano do pracy :confused2:)... I nie wiem kiedy znów wstąpię poczytać, bo od jutra znów muszę iść spać z mamą (dziś ma ostatnią nockę więc śpię u siebie)... :sorry:
A w czwartek 31 dni od śmierci taty - idziemy do Kościółka się pomodlić :happy:

ja jestem ja :D
agutka tak jak pisala kobitka wyzej fasolka ma prawo :)

kurcze a ja sie boje te pierwszej wiyzyty i pierwszej wizyty kiedy bedzie juz cos wiadac za tydzien... boje si eze serduszko si enie obudzi do zycia :( juz mam czasne mysli kurcze bo si eboje... znow pelno stresu przed wizytami...
kochana niemysl tak sama niepotrzebnie sie nakrecasz tak dlugo czekalas na 2 kreski a teraz sie z nich niecieszysz tylko wymyslasz wszystkie choroby i poronienia i inne takie daj sobie z tym spokoj pomysl ze dlugo na to czekalas i zacznij sie cieszyc ciaza :-)
suwaczek mam taki jak kiedys :) w ogole sie boje po tym duzo czytalam ze po clo poronien jest sporo wiec dlatgeo... jak juz mi lekaz je przepisal to tak czytalam i dlatego si eboje... w sumie w duszy czuje ze bedzie dobrze a mi moj los lubi platac figle :( :/ w ogole jak ja mysle ze mam tyle czasu siedziec w domu i lezec wiecej czasu to mi sie zygac chce... ja nie wytrzymam sama w czterech scianch 9 miesiecy :/ zwariuje... ja potrzebuje kontaktu z ludzmia tak sie nie da jeszcz moja ciaze jest wysokiego ryzyka bo z zespolem antyf. ... i tak zle i tak niedobrze...
a kto ci kaze byc odludkiem na spacery bedziesz mogla chodzic i przyjmowac gosci przeciez nieodetniesz sie od swiata :-) przestan wymyslac i zacznij sie cieszyc kochana
Właściwie oprócz mega bolących piersiątek to się czuje bardzo dobrze :) Aż czasem się złoszcze że np.nie wymiotuje czy nie mam nudności bo wtedy bym wiedziała i czuła że dzidzia tam naprawde jest i robi rewolucje :) Ale to nic w czwartek myśle że już wreszcie uwierze :)
kochana ja jak bylam w ciazy to zaczelam wymiotowac dopiero po 10 tygodniu wiec masz jeszcze czas :-D
zabka odezwij się a zastanawiałam się czemu ciebie nie ma już
scully cześć
no i wywolalas wilka z lasu a dokladniej zabke hahahaha bylam na moim wykresie musialam tam co nieco dopisac :-)

mąż wysłany do pracy, córcia śpi więc możesz do nas zajrzeć i popisać prawda
oczywiscie jakbym mogla nie byc z wami :-D az do 23 bede bo o tej godzinie ostatni lek malej daje az do srody i mam nadzieje ze juz w srode lekarz powie ze jest zdrowa bo juz mnie mecza te leki co godzine i do tak poznych godzin

oczywiscie jakbym mogla nie byc z wami :-D az do 23 bede bo o tej godzinie ostatni lek malej daje az do srody i mam nadzieje ze juz w srode lekarz powie ze jest zdrowa bo juz mnie mecza te leki co godzine i do tak poznych godzin
no nie dziwię ci się
ja już się żegnam idę spać bo my byliśmy dzisiaj na rowerach i z 1,5 godzinki objeżdżaliśmy i zmęczenie teraz daje znać
dobranoc

no nie dziwię ci się
ja już się żegnam idę spać bo my byliśmy dzisiaj na rowerach i z 1,5 godzinki objeżdżaliśmy i zmęczenie teraz daje znać
dobranoc
o ty niedobra najpierw mnie wywolujesz a teraz zostawiasz??? ;-) hihi dobranoc milych snow niech ci sie dzidzia wysni :-)

hmm..zostalam sama no to ja juz tez z tad zmykam ziolka zaparzyc i malej za 20 minut lek dac i spac dobranoc wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
zabka ja tu nie mam nikogo z przyjaciol i rodziny tu gdzie mieszkam. tylko znajomych z pracy z ktorymi nie utrzymuje blizszego poza praca kontaktu wiec zostaly mi tylkko moje pieski :p

lopop nie chodzilo mi ze jak boy to zyganie tylko ze jak boy to sukieneczki sprzedam :) bo pisalas ze bede miala teraz dla siebie to co dziergalam :) ja z chlopcem chyba tylo 2 razy zygalam po myciu zebow. tak oto mnie przez miesiac mulilo tylko :) a teraz mam nadzieje e podobnie bedzie i pamietam przy tym muleniu jak mowilam i obiecalam sobie ze juz wiecj w ciazy nie bede :p

reklama
zabka ja tu nie mam nikogo z przyjaciol i rodziny tu gdzie mieszkam. tylko znajomych z pracy z ktorymi nie utrzymuje blizszego poza praca kontaktu wiec zostaly mi tylkko moje pieski :p

lopop nie chodzilo mi ze jak boy to zyganie tylko ze jak boy to sukieneczki sprzedam :) bo pisalas ze bede miala teraz dla siebie to co dziergalam :) ja z chlopcem chyba tylo 2 razy zygalam po myciu zebow. tak oto mnie przez miesiac mulilo tylko :) a teraz mam nadzieje e podobnie bedzie i pamietam przy tym muleniu jak mowilam i obiecalam sobie ze juz wiecj w ciazy nie bede :p
no witaj w klubie ja tez juz niemam znajomych tylko was i moze kilka ludzi z mojego miasta reszta wymiekla przez tesciowa bo nikt do nas niemoze przychodzic nawet na kawe :-( a ja chyba za tydzien max 2 bede miec gitare :-D maz sie smieje ze wszystkie ptaki z okolicy wyplosze graniem

Do góry