reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witaj Olkale

obym mogła kiedyś dać jemu i sobie to szczęście

na razie wybieramy się do przyszpitalnej bo mój ginek tam przyjmuje i kazał przyjść :-( przy Bielanach

to fajnie,ze przy szpitalu...bo w razie czego to niedaleko na wszystkie badania...oj zeby sie za ciebe wziął ten Twój gin i szybko wybadał w czym problem...
bardzo mi przykro :( nawet dziś o Tobie opowiadałam mojemu J i mówiła,ze mi smutno,ze sie tobie nie udało :(

reklama
obym mogła kiedyś dać jemu i sobie to szczęście

na razie wybieramy się do przyszpitalnej bo mój ginek tam przyjmuje i kazał przyjść :-( przy Bielanach
NIe chce sie licytowac co lepiej, ale Ty to chociaz wiesz, ze mozesz zajsc w ciaze. Ja nie, bo jeszcze nigdy mi sie to nie udalo. Nawet nie wiem jak wygladaja dwie kreski na tescie;-)

to fajnie,ze przy szpitalu...bo w razie czego to niedaleko na wszystkie badania...oj zeby sie za ciebe wziął ten Twój gin i szybko wybadał w czym problem...
bardzo mi przykro :( nawet dziś o Tobie opowiadałam mojemu J i mówiła,ze mi smutno,ze sie tobie nie udało :(

To miłe z Twojej strony, może dlatego że mieszkasz niedaleko to jesteś jak moja forumowa siostra i może kiedyś będzie nam dane spotkać się razem z brzuszkami :tak: będę walczyć (chyba?!):-(

nie mogę od was odejść, bo takich fajnych babeczek nie znajdę :tak: próbuje pisać na grudniówkach, ale tutaj jest rodzinniej, milej, swojsko...szybko zachodźcie i też się tam logujie, bo czuje się strasznie samotna :tak::-p

NIe chce sie licytowac co lepiej, ale Ty to chociaz wiesz, ze mozesz zajsc w ciaze. Ja nie, bo jeszcze nigdy mi sie to nie udalo. Nawet nie wiem jak wygladaja dwie kreski na tescie;-)

tylko u mnie każda ciąża to nie będą błogie chwile radości z II kresek tylko tyle radości co obaw czy tym razem uda się nie stracić :-(

Buziaki Misiaki Kochane

Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To miłe z Twojej strony, może dlatego że mieszkasz niedaleko to jesteś jak moja forumowa siostra i może kiedyś będzie nam dane spotkać się razem z brzuszkami :tak: będę walczyć (chyba?!):-(
też mi sie tak wydaje...byłaś pierwszą która zalogowałą się po mnie z Naszych okolic, za chwilę po Tobie nanusia...i to tak chyba jest z tą siostrą forumową...oj jak bardzo życze Tobie dzidzi...specjalnie dla Ciebie ode mnie %%$$##@!@#% na dziewczynkę i %^&**&^%$## i na chłopca ....:)

tak tak każda historia nie jest przyjemna....aż mi nieraz głupio jak tutaj loguję sie do Was, bo wiem jak wam jest przykro i trudno ...mam nadzieję, ze bozia usłyszy te prośby co mam dla was i ześle fasolkę już niedługo...maćku też dla Ciebie przesyłam fluidki &^%^%$#@@ na dziewczynkę ^%$#@@$^&& i na chłopca....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak tak każda historia nie jest przyjemna....aż mi nieraz głupio jak tutaj loguję sie do Was, bo wiem jak wam jest przykro i trudno ...mam nadzieję, ze bozia usłyszy te prośby co mam dla was i ześle fasolkę już niedługo...maćku też dla Ciebie przesyłam fluidki &^%^%$#@@ na dziewczynkę ^%$#@@$^&& i na chłopca....
Dzieki!!!
Jak to Ci glupio. Swoje wyczekalas i wywalczylas przeciez;-) Bo taka jedna wyczekana fasolka daje wiecej nadzieji i radosci, niz 10 ze zlotych strzalow:tak:

batonikrozumiem ja tez bede miala wiecej strachu jak kiedys bede w ciazy niz radosci... boje sie ze scenariusz sie powtorzy a juz bym wolala stracic dzidzia na poczatku niz po polmetku ciazy ... :(

reklama
boję się że nigdy już nie będzie mi dane zostać mamą :-(, na dodatek dziś się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w ciąży i się spłakałam jak dzika :-(

Ja miałam to samo. Ja starałam się o dzidzię już jakiś czas a moja koleżanka z pracy pewnego dnia w rozmowie mowi że chyba są gotowi na drugie dziecko i po miesiącu wymachiwała mi testem z dwoma kreskami. Więc wiem co czujesz...
Ale głowa do góry. Wierze że się uda i na każdą z nas przyjdzie czas i tego ci ogromnie życze!!!! Ja czekałam i wyczekałam a teraz przesyłam wam wszystkim fluidkiiiiiii

Do góry