reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jajowody oba drożne :-)

Tośka bardzo się cieszę że wyniki OK :tak:;-) teraz może być już tylko lepiej :tak:

Witam wszystkie staraczki, ja tak na chwilkę bo padnięta jestem po pracy i w ogóle mój R miał nocne przeboje bolał go brzuch bardzo i od 1 do 4 robiłam mu jakieś ziółka miętki etc. ale na szczęście już za dnia było lepiej bo już się martwiłam że jakaś jelitówka nam się szykuje :baffled: ale wsio OK :-)

ja za tydzień w czwartek niestety udaję się do poradni leczenia niepłodności :-:)baffled: strasznie to brzmim ale dziś dzwoniłam do ginka i mówił żebyśmy się tam spotkali to zobaczymy co działać dalej :-( boję się bardzo :-(

ja za tydzień w czwartek niestety udaję się do poradni leczenia niepłodności :-:)baffled: strasznie to brzmim ale dziś dzwoniłam do ginka i mówił żebyśmy się tam spotkali to zobaczymy co działać dalej :-( boję się bardzo :-(
NIe boj sie slonko. Podjeliscie taka decyzje i teraz juz bedzie tylko lepiej:tak: Po to sie tam idzie, aby zdiagnozowac ewentualne problemy i je leczyc! Dobrze bedzie!!!:tak:

NIe boj sie slonko. Podjeliscie taka decyzje i teraz juz bedzie tylko lepiej:tak: Po to sie tam idzie, aby zdiagnozowac ewentualne problemy i je leczyc! Dobrze bedzie!!!:tak:

boję się że nigdy już nie będzie mi dane zostać mamą :-(, na dodatek dziś się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w ciąży i się spłakałam jak dzika :-(

boję się że nigdy już nie będzie mi dane zostać mamą :-(, na dodatek dziś się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w ciąży i się spłakałam jak dzika :-(
A dlaczego mialoby tak byc? Najczestsze przyczyny nieplodnosci sa przeciez uleczalne.:tak: NIe mozesz od razu zakladac najczarnijszego scenariusza:no:
A do tej pory mialas juz robione jakiekolwiek badania?

A dlaczego mialoby tak byc? Najczestsze przyczyny nieplodnosci sa przeciez uleczalne.:tak: NIe mozesz od razu zakladac najczarnijszego scenariusza:no:
A do tej pory mialas juz robione jakiekolwiek badania?

takich poważniejszych to nie, tylko hormony takie podstawowe i R miał badane nasienie :-( ja zawsze mam wizje katastroficzne:-( tylko że ja byłam już 2 razy w ciąży :-( i poroniłam

z/w

takich poważniejszych to nie, tylko hormony takie podstawowe i R miał badane nasienie :-( ja zawsze mam wizje katastroficzne:-( tylko że ja byłam już 2 razy w ciąży :-( i poroniłam

z/w
To znaczy, ze jestescie plodni, ale cos Wam przeszkadza. Na pewno znajda co to takiego i to naprawia:tak:

Ide wziasc prysznic.

witajcie kochane kooleżanki...stęskniłam sie za Wami

Tośka bardzo się cieszę że wyniki OK :tak:;-) teraz może być już tylko lepiej :tak:

Witam wszystkie staraczki, ja tak na chwilkę bo padnięta jestem po pracy i w ogóle mój R miał nocne przeboje bolał go brzuch bardzo i od 1 do 4 robiłam mu jakieś ziółka miętki etc. ale na szczęście już za dnia było lepiej bo już się martwiłam że jakaś jelitówka nam się szykuje :baffled: ale wsio OK :-)

Tośka super, ze są drozne...teraz przeczyszczone tylko się starać :)

Batonik bardzo mi przykro z powodu @...bardzo liczyłam,ze udało sie...
poradnia a gdzie się wybieracie?

z/w
no popieram słowa maćku...nie szyj katastroficznych wizji...bedziesz mama, aTwój R tatą

reklama
witajcie kochane kooleżanki...stęskniłam sie za Wami

Tośka super, ze są drozne...teraz przeczyszczone tylko się starać :)

Batonik bardzo mi przykro z powodu @...bardzo liczyłam,ze udało sie...
poradnia a gdzie się wybieracie?

no popieram słowa maćku...nie szyj katastroficznych wizji...bedziesz mama, aTwój R tatą

Witaj Olkale

obym mogła kiedyś dać jemu i sobie to szczęście

na razie wybieramy się do przyszpitalnej bo mój ginek tam przyjmuje i kazał przyjść :-( przy Bielanach

Do góry