missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja postanowilam nie robic bety wpatek tylko troche sie poludzic jeszcze ze sie udalo i zrobic testa w niedziele
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jajowody oba drożne :-)
NIe boj sie slonko. Podjeliscie taka decyzje i teraz juz bedzie tylko lepiej Po to sie tam idzie, aby zdiagnozowac ewentualne problemy i je leczyc! Dobrze bedzie!!!ja za tydzień w czwartek niestety udaję się do poradni leczenia niepłodności :-baffled: strasznie to brzmim ale dziś dzwoniłam do ginka i mówił żebyśmy się tam spotkali to zobaczymy co działać dalej :-( boję się bardzo :-(
NIe boj sie slonko. Podjeliscie taka decyzje i teraz juz bedzie tylko lepiej Po to sie tam idzie, aby zdiagnozowac ewentualne problemy i je leczyc! Dobrze bedzie!!!
A dlaczego mialoby tak byc? Najczestsze przyczyny nieplodnosci sa przeciez uleczalne. NIe mozesz od razu zakladac najczarnijszego scenariuszaboję się że nigdy już nie będzie mi dane zostać mamą :-(, na dodatek dziś się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w ciąży i się spłakałam jak dzika :-(
A dlaczego mialoby tak byc? Najczestsze przyczyny nieplodnosci sa przeciez uleczalne. NIe mozesz od razu zakladac najczarnijszego scenariusza
A do tej pory mialas juz robione jakiekolwiek badania?
To znaczy, ze jestescie plodni, ale cos Wam przeszkadza. Na pewno znajda co to takiego i to naprawiatakich poważniejszych to nie, tylko hormony takie podstawowe i R miał badane nasienie :-( ja zawsze mam wizje katastroficzne:-( tylko że ja byłam już 2 razy w ciąży :-( i poroniłam
z/w
Tośka bardzo się cieszę że wyniki OK ;-) teraz może być już tylko lepiej
Witam wszystkie staraczki, ja tak na chwilkę bo padnięta jestem po pracy i w ogóle mój R miał nocne przeboje bolał go brzuch bardzo i od 1 do 4 robiłam mu jakieś ziółka miętki etc. ale na szczęście już za dnia było lepiej bo już się martwiłam że jakaś jelitówka nam się szykuje ale wsio OK :-)
ja za tydzień w czwartek niestety udaję się do poradni leczenia niepłodności :-baffled: strasznie to brzmim ale dziś dzwoniłam do ginka i mówił żebyśmy się tam spotkali to zobaczymy co działać dalej :-( boję się bardzo :-(
no popieram słowa maćku...nie szyj katastroficznych wizji...bedziesz mama, aTwój R tatątakich poważniejszych to nie, tylko hormony takie podstawowe i R miał badane nasienie :-( ja zawsze mam wizje katastroficzne:-( tylko że ja byłam już 2 razy w ciąży :-( i poroniłam
z/w
witajcie kochane kooleżanki...stęskniłam sie za Wami
Tośka super, ze są drozne...teraz przeczyszczone tylko się starać
Batonik bardzo mi przykro z powodu @...bardzo liczyłam,ze udało sie...
poradnia a gdzie się wybieracie?
no popieram słowa maćku...nie szyj katastroficznych wizji...bedziesz mama, aTwój R tatą