reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no u nas to maz jest w grupie ryzyka na blizniaki i bardzo by chcial ale od strony mezczyzn rzadko wychodza no chyba ZE BEDZIE CUD I BEDA JEDNOJAJJOWE :-)

u mnie w rodzinie są 4 osoby w grupie ryzyka tylko że mój kuzyn ma już dwoje dzieci i nie bliźniaki a z naszej czwórki tylko ja jestem kobietką:szok::-D

kochane ja sie juz zegnam bo jakas padnieta jestem te noce ,mnie juz dobijaja juz niepamietam kiedy ostatnio przespalam cala bez problemu i mala ostatnio wstaje coraz predzej ostatnio o 6 a dzis juz nawet o 5 wiec ide spac co troche pospie papapapap

Cześć dziewczyny:)
Życzę wam miłego i słonecznego dnia:)
U nas pogoda nie za ciekawa,nawet chyba z domu dziś nie wychodzę,dopiero wieczorkiem z mężem na małe tańce się wybieramy:)Urlop w Pl szybko mi mija,za tydzień wracamy już do UK:(
Zapraszam na mojego foto bloga,pojawiły się nowe zdjęcia:)
Pozdrawiam was!

Witajcie Kochane!

Korzystając z okazji że W. pobiegł do sklepu wpadłam zobaczyć co u Was. Ale widzę że coś pustki się zrobiły...
Spędziliśmy wczoraj cudny dzień...dzisiaj mimo że zapowiadali złą pogodę na razie jest dobrze i mam nadzieje że słonko przebije się zza chmur. Wybieramy się na Hel :-)

Pięknego dnia Wam życzę!

hej działchy
dzisiaj mis ie snil slub ze ganialam jak szalona przed nim bo nie mialam nic zalatwione i latalam po targach z daena kumpela po bielizne slubna blagac zeby mi makijarz zrobili i takie tam... koszmmar bo wolalabym zarzyc ze wszystkim.

maćku to korzystaj korzystaj :-) a co do meza mojego... mowilam ze pojdziemy na pozegnannie kumpla z pracy ale nie musi pic bo uwierz miz e to nawet na dwoch piwach czy drinkach sie nie skonczy... ja wole zeby mogl wtedy bo ni epoto laduje w siebie zastrzyki co noc nie poto bralam clo i dupka kilka miesiecy gdzi enaprawd eprzytylam zeby on ten czas zmarnowal... bo jak zmarnuje to sie bardzo wku**ie i nie wiem czy slub bedzie bo ja z siebie flakow nie bede wyprowac tylko dla jego widzimisie ... z reszta mam dosc tego ze co miesiac musi sobie kupic butelke whyski i nie ze sie nqpije dwa driny dziennie tylko po 5-6 i w 4 dni i whisky nie ma i piwo leci wiec wiesz... chyba troche przesadza a nie chce zeby byl alkoholikiem choc chyba mu po drodze ...:-(

reklama
Właśnie mi missiiss przypomniałaś że ja też dzisiaj miałam koszmar. Śniło mi się że W. nie żyje...obudziłam się o 2 w nocy z takim ciężkim oddechem...od razu W. obudziłam i mu opowiedziałam te głupoty...ehh...chore te sny czasami są.

Do góry