reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej

dzisiaj sadny dzien w pracy :( albo wroce albo zostaje... :( mam stracha jak przed wczoaj przed wizyta u gina... :( lipa bedzie jak mnie wywala :(

Trzymam kciuki &&&&& bedzie oki :)

A ja dziewczynki umówiłam się na HSG na 1 kwietnia a na 2 kwietnia mam wizyta u gina więc coś już bedzie wiadomo ;-)

a teraz zmykam myć okna później do Was zajrzę na chwilę - buziole kochane ;-)

Witam babeczki ale mnie dawno nie było ...jakoś teraz mnie mam czasu na siedzenie przy kompie bo piękna pogoda to dzieciaki z niej korzystają...

Ja wczoraj byłam u lekarza wszystko dobrze tylko muszę powtórzyć pożniej toksoplazmowe bo mam podwyższoną ale img ujemne czyli świadczy o przebytej chorobie!!!!
Noi zamiast przytyć schudłam kolejne 1,5 kg przy zajściu w ciąże ważyłam 53 a teraz waże 50,5 i mdłości już nie mam jakiś czas!!!A i dziś mam usg na 16 i już doczekać się nie moge!!!
a oto moj wielgaśny brzuch .gdzie ten dzieciaczek to nie wiem a i ruchy już czuje tak od 3 dni
aa9773457c816dfb1a2344bc7941b41e,10,19,0.jpg

dziekuje za kciuki :) zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!! jupiuii:-) fajny tydzien mma same dobre wiadomosci widocznie nie tylko nieszczescia chodza parami ;-) jeszcze lotto wyslalam wczoraj :-p:-D
a no i mam teraz stanowisko specjalista do spraw administracji :-) to brzmi dumnie a nie jak mialam wczesniej kasjerka :-) teraz juz wszytsko na mojej glowie nie tylko kasowanie kasy ale i rozn einne *******y bo i pok i magazyn :-)

dziekuje dziewczynki za trzymanie kciukow :-) jeszcze zeby co innego sie udalo to bee szczesliwa ponad zycie ;-)

Witam dziewczynki:)
nie za dobrze zaczął się mój dzień.moja Jula tak daje czadu,ze chyba zadzwonię po supernianię;) naprawdę źle się dzieje, bije i pyskuje na potęgę.i pokłóciłam się z teściową bo wypytuje jak zwykle dlaczego Jula się darła wieczorem więc mówię,że uderzyła Łukasza w łuk brwiowy, tak po prostu i az go z bólu zatkało i dostała karę a ta<teściowa> mi na to,że to na pewno jego wina bo jej podpadł! nie ważne,że jest jej ojcem i się z nią po prostu bawił a ona go strzeliła w twarz! i jej odwarknęłam,że dziecko nas bije i nie wolno jej bronić i usprawiedliwiać tylko trzeba w końcu jej pokazać twarde zasady i wyszłam....ale to chleb powszedni także dam radę.gorzej,że libido mi spadło i jakaś zmęczona jestem i obcy faceci mi się śnią po nocach:D to się nazywa przesilenie wiosennne?:p

dziekuje za kciuki :) zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!! jupiuii:-) fajny tydzien mma same dobre wiadomosci widocznie nie tylko nieszczescia chodza parami ;-) jeszcze lotto wyslalam wczoraj :-p:-D
a no i mam teraz stanowisko specjalista do spraw administracji :-) to brzmi dumnie a nie jak mialam wczesniej kasjerka :-) teraz juz wszytsko na mojej glowie nie tylko kasowanie kasy ale i rozn einne *******y bo i pok i magazyn :-)

dziekuje dziewczynki za trzymanie kciukow :-) jeszcze zeby co innego sie udalo to bee szczesliwa ponad zycie ;-)

no to supppppppeeeerrrrr:-):-):-) cieszę się razem z Tobą i trzymanie kciuków mam już z głowy bo za trzy rzeczy to jedna ręka druga ręka i noga a teraz została tylko ręka za fasolinkę ;-)

wiem że to brzmi dziwnie ale po co się było stresować na zapas:confused: chociaż ja też tak mam mimo że wszyscy mówią że będzie OK to ja i tak się zawsze stresuję ;-):-D

Witam dziewczynki:)
nie za dobrze zaczął się mój dzień.moja Jula tak daje czadu,ze chyba zadzwonię po supernianię;) naprawdę źle się dzieje, bije i pyskuje na potęgę.i pokłóciłam się z teściową bo wypytuje jak zwykle dlaczego Jula się darła wieczorem więc mówię,że uderzyła Łukasza w łuk brwiowy, tak po prostu i az go z bólu zatkało i dostała karę a ta<teściowa> mi na to,że to na pewno jego wina bo jej podpadł! nie ważne,że jest jej ojcem i się z nią po prostu bawił a ona go strzeliła w twarz! i jej odwarknęłam,że dziecko nas bije i nie wolno jej bronić i usprawiedliwiać tylko trzeba w końcu jej pokazać twarde zasady i wyszłam....ale to chleb powszedni także dam radę.gorzej,że libido mi spadło i jakaś zmęczona jestem i obcy faceci mi się śnią po nocach:D to się nazywa przesilenie wiosennne?:p

najgorsza rzecz to jak teściowa próbuje być mądrzejsza od wyłączonego radia:wściekła/y: też bym się wkurzyła, ale masz według mnie rację nie wolno pozwolić na takie zachowanie i mała musi wiedzieć co jest dobre a co złe :tak:

PS to chyba jednak przesilenie bo ja też jestem jakaś wymiętolona i moje libido też pozostawia wiele do życzenia :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka słońce jak dawno Cię tu nie było! tak się cieszę,że u Ciebie wszystko w porząsiu:-) skarbie ale brzuszka nie masz wcale i zabraniam Ci już chudnąć;-) ja też w pierwszej ciązy schudłam na początku tylko u mnie to był chyba stres.dzieciaczki na zdjęciach zadowolone, pewnie nie mogą się doczekać rodzeństwa:tak: kochana życzę Ci dużo zdrówka i spokoju na najbliższe miesiące, pojawiaj się częściej.

missiiss gratuluję pozytywnych wieśći, zobaczysz teraz będzie już z górki:tak: i dzidzia pewnie już przyszła do brzuszka:-)

najgorsza rzecz to jak teściowa próbuje być mądrzejsza od wyłączonego radia:wściekła/y: też bym się wkurzyła, ale masz według mnie rację nie wolno pozwolić na takie zachowanie i mała musi wiedzieć co jest dobre a co złe :tak:

PS to chyba jednak przesilenie bo ja też jestem jakaś wymiętolona i moje libido też pozostawia wiele do życzenia :sorry2:
no właśnie, te teściowe;) ale ja tu jej miom dzieckiem rządzić nie pozwolę, miała swoje, odchowała to od moich niech się odczepi. a z tą wiosną, to nie dobrze na nas wpływa w takim razie.libido spada i jeszcze Ci obcy faceci,kurna nie dobrze się dzieje:D zmykam sprzątać kochane.wpadnę później:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A My byłyśmy w mieście po buciki i mamy fajne trampeczki dla Zuzeczki na budowę. ;-)
Ja przy okazji kupiłam sobie żółte gałązki do powieszenia jajek :-p,no a Młodzinka zjadła loda i dostała samolot i zestaw "szkolny" z Carsami. :-)
Jak wróciłyśmy,to mi oznajmiła,że jest strasznie zmęczona i poszła spać. :-) A ja zaraz idę obierać Jej i Grześkowi pyrki,bo mięsko mam z wczoraj. :tak:

Oliwka,ale "brzuchol"! :szok: :sorry2: ;-)

Miss,super wieści! Gratuluję. :-)

Do góry