R
RiSiA
Gość
Nie wiem sama brałam luteine i po niej powinna byc miesiączka
Kochana a ile Ci sie spoznia? To Twoj pierwszy cykl z lutką?
Ewelina u Suzi pozamaciczna niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam sie i ja
siedze sobie u mamy i czekam az dojedzie bo wraca dzisiaj z Niemiec i tak mi sie nudzi wiec se siedze na kompie siostry
nie jestem w stanie Was nadrabiac dziewczynki apeluję nie piszcie tyle PPP żartuje
Hej
Dziewczyny, ja sobie od czasu do czasu Was podczytuje. Moja obecna sytuacja:
Okres się spóźniał, testy negatywne, wizyta u ginekologa - okazało się że pęcherzyk nie pękł i zrobiła się 6cm torbiel. Dostałam Duphaston 2x1 i tabletki na stany zapalne. Okresu do tej pory nie ma - a to 40 dc (zawsze mam 29 cykle). Nie wie jak ja mam teraz liczyć cykl, od krwawienia ( które dopiero ma być) czy od spodziewanego terminu @ ?
A inną rewelacją jest to że lekarz powiedział że najprawdopodobniej nie zajdę w ciąże samoczynnie (bo pęcherzyki mi nie pękają - mogą się wchłaniać poprostu, a w tym cyklu taka rewelacja że torbiel urosła) i że będę musiała mieć stymulację jajeczkowania I że po takiej stymulacji często zdarzają się ciąże bliźniacze...
Dziewczyny co wecie na temat stymulacji jajeczkowania? Jestem podłamana myślałam że jestem super płodna a tu zonk
witam was kochane:-)
chyba nie zdaze nadrobic tego co piszecie z czytaniem eheeheh
czytam od wczoraj i dosyc sie zminilo...Tośka trzymam kciuki zeby to jednak byla fasolkai nie smuc sie kochana;-)wszystkim zafasolkowanym gratuluje:-):-)
a napiszcie co u Suzi czy to byla jednak ciaza pozamaciczna?:-(bo jakos nie moge znalezc czy cos pisala:-(
a u mnie ok. w piatek mam wizyte u gina. a jutro z rana ide na badania;-)
Kochana a ile Ci sie spoznia? To Twoj pierwszy cykl z lutką?
Ewelina u Suzi pozamaciczna niestety
Cześć Pajeczko :-) dobrze że Ci się czasami nudzi, bo do nas przynajmniej zaglądasz ;-)
jak się czujecie z Bartusiem ?
a dzisiaj juz lepiej powoli mi ta deprecha przechodzi moj maz stara sie jak moze
Bartus hmmm zawsze zaczyna kopac od 23 cos mi sie wydaje, ze to nocny Marek będzie aż sie boje a w dzien chyba śpi
A Ty jak sie czujesz Słońce?
Tosiu z luteiną bywa różnie najlepiej sprawdź testem. Ja dostawałam czasami po 3-4 dniach od odstawienia a czasami po 9 dniach. A w cyklu kiedy sie udało mówiłam sobie a pewnie znowu mi moj organizm płata figle a tu bach teścior pozytywny. Wiec sprawdzisz to tylko testem szczegolnie, ze wychodzi na to, ze to Twoj 6 dzień od odstawienia? czy który?
witaj:-)Cześc babeczko :-) no już myślałam że o nas zapomniałaś
U Suzi potwierdziła się ciąża pozamaciczna i ma usunięty lewy jajowód :-(
A co u Ciebie ? Jak się czujesz ? Męczą Cię jakieś dolegliwości ?
a dzisiaj juz lepiej powoli mi ta deprecha przechodzi moj maz stara sie jak moze
Bartus hmmm zawsze zaczyna kopac od 23 cos mi sie wydaje, ze to nocny Marek będzie aż sie boje a w dzien chyba śpi
A Ty jak sie czujesz Słońce?
witaj:-)
u mnie ok...mecza mnie mdlosci;-)czasami caly dzien albo w nocyale ogolnie czuje sie dobrze. piersi mnie troszke swedza i sa ciezkie..i rosna rosna rosnamam nadzije ze jak pojde na wizyte w piatek bo zobacze juz spora dzidzie na usgnie moge sie doczekac juz
7 dzień od odstawienia - zawsze przychodziła po 3 jak w zegarku :-(
Teraz się wybroi w nocy a jak już wyjdzie na świat to będzie odsypiał wszystkie te nieprzespane noce :-) i będzie grzeczniutki :-)
A ja się fizycznie czuję dobrze, ale strasznie jestem nerwowa...wszystko mnie złości i boję się że to odbija się na moim związku bo kto by to zniósł...ja sama na pewno nie.
I czasami myśli że milczenie jest złotem przychodzą za późno i powiem o dwa słowa za dużo zamiast ugryź się w język. Palnę za dużo a później tego żałuję... ehh może minie ta burza hormonów, bo ona nie jest dla nikogo fajna.
no powiem Ci, ze ja I trymestr przeżyłam bez hormonków a teraz za to jest masakra