reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak nadal biore :) najpierw po 3 tabletki dziennie bo plamiłam zawsze 3 dni w miesiącu potem lekarka zmniejszyła do 2 a teraz biore po 1 tabletce

Aha...bo mnie też właśnie dał po 3 i zastanawiam się jak długo muszę to brać i kiedy ewentualnie mi zmiejszy tą końską dawkę.
Zapytam o to w czwartek jak będę na wizycie...niech już będzie czwartek!!!

Żabko zaraz włączę gg...
On wie, ale ja się głupio z tym czuje i nie chcę zwalać wszystkiego na ciążę.
Przecież ciąża to nie choroba i ja powinnam się czuć normalnie a nie cudować. Bo się wykończę niedługo...normalnie wszystko mnie tak drażni że szok. Powinnam chyba w okresie ciąży stać się pustelnikiem bo tak byłoby najlepiej dla całego świata a na pewno dla mnie!
Tak właśnie sobie wczoraj w tym szale nerwów uświadomiłam, że chcę żeby się już dzidziuś zdrowy urodził i niestety będzie jedynakiem bo ja drugi raz przez to nie chcę przechodzić.

dzieki zobaczymy w kolejnych dniach :-)

A który to już dc ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie z rana :)
co tam dziewczyny jakies wiesci od testujacych ?????
zaraz doczytam :)

hej
u mnie jest cień taki bladziutki, ze go prawie nie widać więc nie prości o zdjęcie...na razie cicho sza, bo jutro mamy 11 rocznicę z J i jutro mu powiem...ale bede miał prezencik ;)
z rana jeszcze skocze na bete i popołudniu odbiorę....

jeszcze się nie ciesze, bo kreska jest słabiutka, a test był czuły 10 mlU/ml niebieski bobo-test....zobaczymy...jutro mam termin @ 28 dc...

nie bedzie mnie cały dzień, zajrzę po południu
kochana ciesze sie bardzo mam nadzieje ze to fasoleczka
wielkie gratkiiiii trzymam mocno kciukasy

Żabko,no to piękne wieści z tą wagą i tempką! :tak: Trzymam kciuki za kolejne postępy! :tak: I proszę o kciuki za mnie,bo ... już bym chciała obiad,hihihi. ;-) :-D :-p

G. poszedł do pracy,a My zmykamy na budowę. :-D

Pajkaa czy Ty bierzesz dupka ? albo brałaś ?

cześć Żabko :-)
no to pewnie w tym tygodniu zleci kolejne 4kg bo teraz się szybciej chudnie! Pięknie!
no na az takie cuda nielicze ale jakby zjechalo jeszcze 2 kg to bym byla baaaardzo zadowolona bo zawsze ciezko jest mi sie przebic ponizej 80 kg
Aha...bo mnie też właśnie dał po 3 i zastanawiam się jak długo muszę to brać i kiedy ewentualnie mi zmiejszy tą końską dawkę.

Żabko zaraz włączę gg...
Przecież ciąża to nie choroba i ja powinnam się czuć normalnie a nie cudować. Bo się wykończę niedługo...normalnie wszystko mnie tak drażni że szok. Powinnam chyba w okresie ciąży stać się pustelnikiem bo tak byłoby najlepiej dla całego świata a na pewno dla mnie!
Tak właśnie sobie wczoraj w tym szale nerwów uświadomiłam, że chcę żeby się już dzidziuś zdrowy urodził i niestety będzie jedynakiem bo ja drugi raz przez to nie chcę przechodzić.
nie choroba ale w ciele kobiety zachodza tak ogromne zmiany ze facet jakby mial to przejsc to by niewytrwal i nieprzezyl tego to chwilowe i minie wiec musicie uzbroic sie w cierpliwosc :-)
A który to już dc ?
33 dc

Żabko,no to piękne wieści z tą wagą i tempką! :tak: Trzymam kciuki za kolejne postępy! :tak: I proszę o kciuki za mnie,bo ... już bym chciała obiad,hihihi. ;-) :-D :-p

G. poszedł do pracy,a My zmykamy na budowę. :-D
no tydzien zapowiada sie optymistycznie :) pierwsze 3 dni sa glodne ale potem zoladek sie kurczy i przyzwyczaja w sumie to ja tez myslalam tylko co bedzie na nastepny posilek i kiedy juz to bedzie hihihiale teraz juz nie tylko pilnoje zeby jesc je o wyznaczonej porze ale zolodeczek sam mi to przypomina bo sie przyzwyczail do tych godzin posilkow :-)

Żabko zaraz włączę gg...

moim zdaniem to on jeszcze pociągnie u Ciebie chociaz jezeli nie plamisz to moze bedzie ok, ja na Twoim miejscu na razie bym brała po 3 bo to jest lek na podtrzymanie i dobrze jest go brac :) ja jestem w skończonym 19 tc a jeszcze pewnie przez 3 tyg bede go brala a ze mam bole brzucha to mysle, ze jeszcze długo go pobiore bo lekarz w szpitalu mi kazął go brac :)

no na az takie cuda nielicze ale jakby zjechalo jeszcze 2 kg to bym byla baaaardzo zadowolona bo zawsze ciezko jest mi sie przebic ponizej 80 kg
nie choroba ale w ciele kobiety zachodza tak ogromne zmiany ze facet jakby mial to przejsc to by niewytrwal i nieprzezyl tego to chwilowe i minie wiec musicie uzbroic sie w cierpliwosc :-)
33 dc
On to rozumie, ale ja nie chcę żeby czuł że ja to wykorzystuję...ale na prawdę nie jestem czasami w stanie trzymać nerwów na wodzy i potrafię nawet rozpętać awanturę o pierdołę.
moim zdaniem to on jeszcze pociągnie u Ciebie chociaz jezeli nie plamisz to moze bedzie ok, ja na Twoim miejscu na razie bym brała po 3 bo to jest lek na podtrzymanie i dobrze jest go brac :) ja jestem w skończonym 19 tc a jeszcze pewnie przez 3 tyg bede go brala a ze mam bole brzucha to mysle, ze jeszcze długo go pobiore bo lekarz w szpitalu mi kazął go brac :)
No ja wogóle nie plamiłam...ale wiem że pewnie zapobiegawczo będzie mi kazał to brać jeszcze długo...ehh...jak tylko nie da tych zastrzyków to tabsy mogę łykać, ale jedno i drugie to już może być dla mojej głowy za dużo.

erba22 widzę że u Ciebie dzisiaj owulka :-) :-) :-)

reklama
A kiedy idziesz do ginka ? Uda Ci sie dzisiaj z nim umówić ?

Byłam, przed chwilą wróciłam - zadzwoniłam do niej kazała przyjechać od razu. Zbadała mnie na poczekaniu i dała skierowanie na bete. Jak beta wyjdzie 0 to mam czekac do końca miesiąca a jak sie nie pojawi @ to 2 kwietnia mam wizyte i wtedy będziemy myślały co dalej zrobić. Narazie kazała czekać cierpliwie na jutrzejszy wynik :tak:

to ja bym testowała jak mają byc II krechy to będą. Nie bój sie wiem,z e fajnie sie gada, ale zrób testa bedziesz wiedziała na czym stoisz :)
zrobiłam jedna krecha wyszła :-(

toska test byl do dupy i tyle zrob bete!!!
zrobiona

Do góry