dzieki zobaczymy w kolejnych dniach :-)żabka no temp ładnie ci skoczyła )) oby za dużo nie spadła już 3mam kciuki!!!!
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
tak nadal biore najpierw po 3 tabletki dziennie bo plamiłam zawsze 3 dni w miesiącu potem lekarka zmniejszyła do 2 a teraz biore po 1 tabletce
Aha...bo mnie też właśnie dał po 3 i zastanawiam się jak długo muszę to brać i kiedy ewentualnie mi zmiejszy tą końską dawkę.
Zapytam o to w czwartek jak będę na wizycie...niech już będzie czwartek!!!
Żabko zaraz włączę gg...
On wie, ale ja się głupio z tym czuje i nie chcę zwalać wszystkiego na ciążę.
Przecież ciąża to nie choroba i ja powinnam się czuć normalnie a nie cudować. Bo się wykończę niedługo...normalnie wszystko mnie tak drażni że szok. Powinnam chyba w okresie ciąży stać się pustelnikiem bo tak byłoby najlepiej dla całego świata a na pewno dla mnie!
Tak właśnie sobie wczoraj w tym szale nerwów uświadomiłam, że chcę żeby się już dzidziuś zdrowy urodził i niestety będzie jedynakiem bo ja drugi raz przez to nie chcę przechodzić.
dzieki zobaczymy w kolejnych dniach :-)
A który to już dc ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie z rana
co tam dziewczyny jakies wiesci od testujacych ?????
zaraz doczytam
wielkie gratkiiiii trzymam mocno kciukasy
co tam dziewczyny jakies wiesci od testujacych ?????
zaraz doczytam
kochana ciesze sie bardzo mam nadzieje ze to fasoleczkahej
u mnie jest cień taki bladziutki, ze go prawie nie widać więc nie prości o zdjęcie...na razie cicho sza, bo jutro mamy 11 rocznicę z J i jutro mu powiem...ale bede miał prezencik
z rana jeszcze skocze na bete i popołudniu odbiorę....
jeszcze się nie ciesze, bo kreska jest słabiutka, a test był czuły 10 mlU/ml niebieski bobo-test....zobaczymy...jutro mam termin @ 28 dc...
nie bedzie mnie cały dzień, zajrzę po południu
wielkie gratkiiiii trzymam mocno kciukasy
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Żabko,no to piękne wieści z tą wagą i tempką! Trzymam kciuki za kolejne postępy! I proszę o kciuki za mnie,bo ... już bym chciała obiad,hihihi. ;-)
G. poszedł do pracy,a My zmykamy na budowę.
no na az takie cuda nielicze ale jakby zjechalo jeszcze 2 kg to bym byla baaaardzo zadowolona bo zawsze ciezko jest mi sie przebic ponizej 80 kgPajkaa czy Ty bierzesz dupka ? albo brałaś ?
cześć Żabko :-)
no to pewnie w tym tygodniu zleci kolejne 4kg bo teraz się szybciej chudnie! Pięknie!
nie choroba ale w ciele kobiety zachodza tak ogromne zmiany ze facet jakby mial to przejsc to by niewytrwal i nieprzezyl tego to chwilowe i minie wiec musicie uzbroic sie w cierpliwosc :-)Aha...bo mnie też właśnie dał po 3 i zastanawiam się jak długo muszę to brać i kiedy ewentualnie mi zmiejszy tą końską dawkę.
Żabko zaraz włączę gg...
Przecież ciąża to nie choroba i ja powinnam się czuć normalnie a nie cudować. Bo się wykończę niedługo...normalnie wszystko mnie tak drażni że szok. Powinnam chyba w okresie ciąży stać się pustelnikiem bo tak byłoby najlepiej dla całego świata a na pewno dla mnie!
Tak właśnie sobie wczoraj w tym szale nerwów uświadomiłam, że chcę żeby się już dzidziuś zdrowy urodził i niestety będzie jedynakiem bo ja drugi raz przez to nie chcę przechodzić.
33 dcA który to już dc ?
no tydzien zapowiada sie optymistycznie pierwsze 3 dni sa glodne ale potem zoladek sie kurczy i przyzwyczaja w sumie to ja tez myslalam tylko co bedzie na nastepny posilek i kiedy juz to bedzie hihihiale teraz juz nie tylko pilnoje zeby jesc je o wyznaczonej porze ale zolodeczek sam mi to przypomina bo sie przyzwyczail do tych godzin posilkow :-)Żabko,no to piękne wieści z tą wagą i tempką! Trzymam kciuki za kolejne postępy! I proszę o kciuki za mnie,bo ... już bym chciała obiad,hihihi. ;-)
R
RiSiA
Gość
Aha...bo mnie też właśnie dał po 3 i zastanawiam się jak długo muszę to brać i kiedy ewentualnie mi zmiejszy tą końską dawkę.
Żabko zaraz włączę gg...
moim zdaniem to on jeszcze pociągnie u Ciebie chociaz jezeli nie plamisz to moze bedzie ok, ja na Twoim miejscu na razie bym brała po 3 bo to jest lek na podtrzymanie i dobrze jest go brac ja jestem w skończonym 19 tc a jeszcze pewnie przez 3 tyg bede go brala a ze mam bole brzucha to mysle, ze jeszcze długo go pobiore bo lekarz w szpitalu mi kazął go brac
Jutro bedzie tydzień jak się @ spóźnia - dzisiaj zadzwonie do lekarza poprosze o skierowanie i wszystko sie wyjaśni.
NIestety czułam że to nie fasolka :-( co to k***** ma być ?? poddaje się juz ;-(
tez tak miałam
Mysza84
Fanka BB :)
On to rozumie, ale ja nie chcę żeby czuł że ja to wykorzystuję...ale na prawdę nie jestem czasami w stanie trzymać nerwów na wodzy i potrafię nawet rozpętać awanturę o pierdołę.no na az takie cuda nielicze ale jakby zjechalo jeszcze 2 kg to bym byla baaaardzo zadowolona bo zawsze ciezko jest mi sie przebic ponizej 80 kg
nie choroba ale w ciele kobiety zachodza tak ogromne zmiany ze facet jakby mial to przejsc to by niewytrwal i nieprzezyl tego to chwilowe i minie wiec musicie uzbroic sie w cierpliwosc :-)
33 dc
No ja wogóle nie plamiłam...ale wiem że pewnie zapobiegawczo będzie mi kazał to brać jeszcze długo...ehh...jak tylko nie da tych zastrzyków to tabsy mogę łykać, ale jedno i drugie to już może być dla mojej głowy za dużo.moim zdaniem to on jeszcze pociągnie u Ciebie chociaz jezeli nie plamisz to moze bedzie ok, ja na Twoim miejscu na razie bym brała po 3 bo to jest lek na podtrzymanie i dobrze jest go brac ja jestem w skończonym 19 tc a jeszcze pewnie przez 3 tyg bede go brala a ze mam bole brzucha to mysle, ze jeszcze długo go pobiore bo lekarz w szpitalu mi kazął go brac
erba22 widzę że u Ciebie dzisiaj owulka :-) :-) :-)
R
RiSiA
Gość
Mycha a jakie zastrzyki masz brac?
reklama
A kiedy idziesz do ginka ? Uda Ci sie dzisiaj z nim umówić ?
Byłam, przed chwilą wróciłam - zadzwoniłam do niej kazała przyjechać od razu. Zbadała mnie na poczekaniu i dała skierowanie na bete. Jak beta wyjdzie 0 to mam czekac do końca miesiąca a jak sie nie pojawi @ to 2 kwietnia mam wizyte i wtedy będziemy myślały co dalej zrobić. Narazie kazała czekać cierpliwie na jutrzejszy wynik
zrobiłam jedna krecha wyszła :-(to ja bym testowała jak mają byc II krechy to będą. Nie bój sie wiem,z e fajnie sie gada, ale zrób testa bedziesz wiedziała na czym stoisz
zrobionatoska test byl do dupy i tyle zrob bete!!!
Podziel się: