reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mnie nigdy nie wyszła druga krecha mocna...zawsze bladziutka że prawie niewidoczna. No jedynie ten test elektroniczny dał wyraźny +.
Kinga a jak u Ciebie samopoczucie ? @ dalej nie ma ?

u mnie okej... @ nie ma
dziś 32d.c.

wczoraj wieczorem z mężem pobaraszkowaliśmy to pewnie mi się tam zluzowało i mnie dziś zaleje heh :-D :sorry2:

reklama
Olkale, ciche gratulacje!

A Ty Tośka nie martw się jeszcze wszystko przed Tobą.

Ja już w to nie wierze :-( jestem bardzo zrezygnowana i poprostu sie poddaję. Może nie jest mi dane mieć dziecko w tej chwili :-(. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy sobie nie dać już spokoju. 16 cykli w końcu.
Skoro okres się opóźnia test wychodzi negatywny nie mam złudzeń.

Hej:)
Dziewczyny, ja sobie od czasu do czasu Was podczytuje. Moja obecna sytuacja:
Okres się spóźniał, testy negatywne, wizyta u ginekologa - okazało się że pęcherzyk nie pękł i zrobiła się 6cm torbiel. Dostałam Duphaston 2x1 i tabletki na stany zapalne. Okresu do tej pory nie ma - a to 40 dc (zawsze mam 29 cykle). Nie wie jak ja mam teraz liczyć cykl, od krwawienia ( które dopiero ma być) czy od spodziewanego terminu @ ? :zawstydzona/y:
A inną rewelacją jest to że lekarz powiedział że najprawdopodobniej nie zajdę w ciąże samoczynnie (bo pęcherzyki mi nie pękają - mogą się wchłaniać poprostu, a w tym cyklu taka rewelacja że torbiel urosła) i że będę musiała mieć stymulację jajeczkowania :zawstydzona/y: I że po takiej stymulacji często zdarzają się ciąże bliźniacze...
Dziewczyny co wecie na temat stymulacji jajeczkowania? Jestem podłamana :zawstydzona/y: myślałam że jestem super płodna a tu zonk :no:

Bry. ;-)

Wiadomo wiadomo pisałam o tym ;-)

Nie zauważyłam. :zawstydzona/y: Przepraszam.

Na teście jedna krecha :-( a @ nadal nie ma :-(

:-( Może te spóźnienie jest w takim razie od ziółek? Może Ci się przez nie cykl rozregulował?

hej
u mnie jest cień taki bladziutki, ze go prawie nie widać więc nie prości o zdjęcie...na razie cicho sza, bo jutro mamy 11 rocznicę z J i jutro mu powiem...ale bede miał prezencik ;)
z rana jeszcze skocze na bete i popołudniu odbiorę....

jeszcze się nie ciesze, bo kreska jest słabiutka, a test był czuły 10 mlU/ml niebieski bobo-test....zobaczymy...jutro mam termin @ 28 dc...

nie bedzie mnie cały dzień, zajrzę po południu

:-) ;-) :-) Czekamy na wyniki betki! :tak:

Żabko,jak tam efekty po 7 dniach? :-) Boże,ja właśnie jestem w trakcie tego "magicznego śniadanka",hahaha. ;-) :-D :sorry2:

witam sie i ja
siedze sobie u mamy i czekam az dojedzie :) bo wraca dzisiaj z Niemiec i tak mi sie nudzi wiec se siedze na kompie siostry :p
nie jestem w stanie Was nadrabiac :) dziewczynki apeluję nie piszcie tyle :pPPP żartuje :)

reklama
witam was kochane:-)
chyba nie zdaze nadrobic tego co piszecie z czytaniem eheeheh:-D
czytam od wczoraj i dosyc sie zminilo...Tośka trzymam kciuki zeby to jednak byla fasolka:tak:i nie smuc sie kochana;-)wszystkim zafasolkowanym gratuluje:-):-)
a napiszcie co u Suzi czy to byla jednak ciaza pozamaciczna?:-(bo jakos nie moge znalezc czy cos pisala:-(
a u mnie ok. w piatek mam wizyte u gina. a jutro z rana ide na badania;-)

Do góry