reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Panna Marzanna 2010. :-p :-D

zdjcie0251y.jpg

piękna ta Marzanna :)

Agutka będziesz w ciąży i to pewnie nie jeden raz ze swoim Grzesiem;-)

Pajeczko to Ty mu nie przemawiaj tylko go uwiedź!!!:-):-):-D

no on sie nie da :) tak sie blokuje, ze szok, ze sobie powiedział nie i koniec i nic na niego nie działa :) we wtorek ide do ginki zapytam sie co i jak moze sie dowiem czy mozemy :)

reklama
ja zjadłam troche i mi nie pomagały :p to chyba zależy od intruza :) u mnie dlatego caly czas w domu jest winogrono :p

a ja mam jakąs depresje :( czuje sie taka wielka, gruba, niepotrzebna ehh :(

No to tym bardziej Kobietko maszeruj do łazienki, rób się na bóstwo, ściągaj ciuszki i do dzieła. nawet gdyby na striptizie się miał skończyć .....
A my i tak Ci kilogramków zazdroscimy "seksimamusko".....

Witaj, Tosia testuje jutro z mężem jadą na dwa testy!!! Pajeczka maży o przytulankach, Nanusia się wyleguje Batonik i Maćku wspominaja wczorajsze imprezki, ja wypatruje bociana, Agutka bierze się za obiadek, a po za tym wiosennie i wesoło!!!

wow to co mąż Tośki też sika :)
fajnie macie, że poimprezowałyście :)

ja tez wypatuje boćka i coś mi sie wydaje, ze duza nadzieja, ze wypatrzę :) cycki jeszcze wieksze, pierś miesci się sie w dwóch dłoniach, a moją miarka była jedna ;) pojawia sie sieć pajęczynek na piersiach nietraz swędzą i szczypią, podbrzusze pobolewa :)

takze trzymajcie kciuki...moze jutro zatestuję :)

hmm ten mój suwaczek trochę oszukuje bo chyba wczoraj miałam mieć owu hi hi hi :-D poza tym dziś 18dc to wątpię :baffled:

no włąśnie miałąm zapytać...bo pamiętałam, ze miałaś szaleć od soboty;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ja tez wypatuje boćka i coś mi sie wydaje, ze duza nadzieja, ze wypatrzę :) cycki jeszcze wieksze, pierś miesci się sie w dwóch dłoniach, a moją miarka była jedna ;) pojawia sie sieć pajęczynek na piersiach nietraz swędzą i szczypią, podbrzusze pobolewa :)

Podobno czyli jest duże prawdopodobieństwo bliźniaków!!!:tak::tak::tak:
Ale najwazniejsze zeby były 2 kreski!!!

Oj, fajno by było gdyby u Ciebie też były dobre wieśći juz zaciskam kciuki&&&&&

3mam mocnooooooo !!!!!!

reklama

&&&&& !

Do góry