reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To ja Wam prześlę jeszcze fluidki od Zuzi - zdjęcia,jak była jeszcze taką Małą Dzidzią (wszystkie sprzed Roczku). :-D

Agutka ale Zuzia była śliczna, normalnie słodziuteńka!

maćku no wlasnie nie wiem... narazie powiem szczerze ze czekam na ciaze co bede ukrywala zeby miec na macierzynskim normalnie z firmy placone a pozniej po zaraz chcialabym zaozyc swoja firme wlasnie albo lumpka ale nie takiego powrzucane wsio do jakiegos kosza tylko wiesz elegancko pachnace ladnie plynem a wieszczkach same ladne niezniszczone rzeczy albo w ogole nowy sklep z nowymi rzeczami... przez okres ciazy chcialabym zrobic biznesplan i wszystko zeby starac si eo dotacje na zalozenie wlasne firmy... no nic zobacze jak to bedzie.... chcialabym juz ale nie chce odchodzic z pracy jakby miala sie pojawic fgasolka a tak wszystko po kolei sobie chce zaplanowac... juz orientowalam sie na temat hurtowni w ktorej mozna wybierac ciuszki a w ktorej daja cale wory bez otwierania co i jak jakie ceny i koszta otwarcia... no i napewno bym nie otworzyla w opolu bo tego tutaj jest pelno myslalamraczej o przeprowadzce do wro i tam zorganizowaniu w jakims fajnym miejscu ale zobaczymy co wyjdzie :tak:

U mnie w sąsiednim mieście to jest taki lumpek że szok, dostawa w poniedziałki i otwierają o 9 to już od 8 jest kolejka a ciuszki sliczne, również dla dzieci, czasami to mam ochotę kilka kupić bo są takie słodkie, sama tam czasami wpadam i zawsze coś kupię fajnego.

Tośka, Lena i Olkale trzymam kciuki, będą II kreski!

A ja trochę martwię się czy będzie owu bo nie miałam pęccherzyka dominującego, wiem że może to za wcześnie bo to był 6 dc ale...
Jutro jadę do ginka na monitoring i zobaczymy czy coś już jest, bardzo bym chciała bo teraz jest szansa większa bo dwa jajniki działają.

reklama
Witajcie Kobietki...wróciłam i szykuje jakiś obiad.

Żabko mówili w DD że nieprawdą jest że po tabsach anty trudniej zachodzi się w ciążę...wręcz przeciwnie, bo wyrównują poziom hormonalny. I ogólnie same superlatywy o tabsach...tylko najważniejsze żeby pod okiem lakarza.

missiiss uuu...nie wiedziałąm że za miesiąc weselicho u Ciebie :-) super!
dzieki :-)

asiucha ja po ciazy kupuja nwet :) ostatnio kupilam super ogrodniczki i 4 bluzy :) pozniej sobie mysle ze jak bede miala juz sklepik to bede miala ciuszkow :) moze to glupie ale jak ide w dniu dostawy to super rzeczy sa i ciezko mi nie kupic choc nie jeste w ciazy :) ale zbieram sobie dla swojego dzidzia i pozniej bedzie do sklepiku mojego :D

ej wlasnie co do sukienki :0 to ja miesiac temu siew nia miescilam teraz sie zastanawiam czy w nia wejde !!! kurde przytylam od tych duphastonow i sie az boje ale moze dzisiaj wejde to wam pokaze o na necie znajde :)

A ja trochę martwię się czy będzie owu bo nie miałam pęccherzyka dominującego, wiem że może to za wcześnie bo to był 6 dc ale...
Jutro jadę do ginka na monitoring i zobaczymy czy coś już jest, bardzo bym chciała bo teraz jest szansa większa bo dwa jajniki działają.

6dc to faktycznie mogło być za wcześnie...o nic się nie martw za wczasu!!! &&& za piękną owulkę i cudny owoc tej owulki ;-)

I powtórz tu wszystkim że nie czeka się na @ tylko na fasolkę, bo mnie nie słuchają :-)

Fajnie że zawitałaś bo już miałam smski wysyłać ;-)

asiucha ja po ciazy kupuja nwet :) ostatnio kupilam super ogrodniczki i 4 bluzy :) pozniej sobie mysle ze jak bede miala juz sklepik to bede miala ciuszkow :) moze to glupie ale jak ide w dniu dostawy to super rzeczy sa i ciezko mi nie kupic choc nie jeste w ciazy :) ale zbieram sobie dla swojego dzidzia i pozniej bedzie do sklepiku mojego :D

ej wlasnie co do sukienki :0 to ja miesiac temu siew nia miescilam teraz sie zastanawiam czy w nia wejde !!! kurde przytylam od tych duphastonow i sie az boje ale moze dzisiaj wejde to wam pokaze o na necie znajde :)

Pochwal się pochawal.
no ja jakbym tak kupowała to bym chyba całą wyprawkę miała. może nastepnym razem się skuszę, w poniedziałek jak byłam to były cudne rzeczy i patrzyłam na taki śliczny różowy dresik pumy i sobie myślałam że już bym bardzo chciała być w ciąży i kupować te słodkości.

reklama
Do góry