asiucha-L
Fanka BB :)
To ja Wam prześlę jeszcze fluidki od Zuzi - zdjęcia,jak była jeszcze taką Małą Dzidzią (wszystkie sprzed Roczku).
Agutka ale Zuzia była śliczna, normalnie słodziuteńka!
maćku no wlasnie nie wiem... narazie powiem szczerze ze czekam na ciaze co bede ukrywala zeby miec na macierzynskim normalnie z firmy placone a pozniej po zaraz chcialabym zaozyc swoja firme wlasnie albo lumpka ale nie takiego powrzucane wsio do jakiegos kosza tylko wiesz elegancko pachnace ladnie plynem a wieszczkach same ladne niezniszczone rzeczy albo w ogole nowy sklep z nowymi rzeczami... przez okres ciazy chcialabym zrobic biznesplan i wszystko zeby starac si eo dotacje na zalozenie wlasne firmy... no nic zobacze jak to bedzie.... chcialabym juz ale nie chce odchodzic z pracy jakby miala sie pojawic fgasolka a tak wszystko po kolei sobie chce zaplanowac... juz orientowalam sie na temat hurtowni w ktorej mozna wybierac ciuszki a w ktorej daja cale wory bez otwierania co i jak jakie ceny i koszta otwarcia... no i napewno bym nie otworzyla w opolu bo tego tutaj jest pelno myslalamraczej o przeprowadzce do wro i tam zorganizowaniu w jakims fajnym miejscu ale zobaczymy co wyjdzie
U mnie w sąsiednim mieście to jest taki lumpek że szok, dostawa w poniedziałki i otwierają o 9 to już od 8 jest kolejka a ciuszki sliczne, również dla dzieci, czasami to mam ochotę kilka kupić bo są takie słodkie, sama tam czasami wpadam i zawsze coś kupię fajnego.
Tośka, Lena i Olkale trzymam kciuki, będą II kreski!
A ja trochę martwię się czy będzie owu bo nie miałam pęccherzyka dominującego, wiem że może to za wcześnie bo to był 6 dc ale...
Jutro jadę do ginka na monitoring i zobaczymy czy coś już jest, bardzo bym chciała bo teraz jest szansa większa bo dwa jajniki działają.