reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Suknia śliczna!

6dc to faktycznie mogło być za wcześnie...o nic się nie martw za wczasu!!! &&& za piękną owulkę i cudny owoc tej owulki ;-)

I powtórz tu wszystkim że nie czeka się na @ tylko na fasolkę, bo mnie nie słuchają :-)

Też tak myśle.
Wiem że czekamy wszystkie na fasolkę ale wiesz jak to jest, wmawiasz sobie że fasolka, potem przychodzi @ i wielkie rozczarowanie.
Chciałabym z tą fasolką w tym roku się zmieścić.

reklama
dziekuje :) zakochana bylam w niej od pierwszego wejzenia :) doslownie :)

asiucha ja juz mam cala wyprawke ale i nowych rzeczy i z lumpka po antosiu jeszcze ale co ta dalej kupjuje bo mi szkod apominac okazje :)

Ja już marzę żeby za ciuszkami latać, ale poczekam na informację czy to dziewczynka czy chłopiec ;-) i aż się w skarbonce uzbiera trochę grosza! ;-)

to ja tez poprosze Was kochane o trzymanie kciukasów jutro wizyta i nerwa mam na maxa

a i chyba wysypię ten cukier na parapet ;-)

Ostatnia edycja:
Jak juz sie chwalimy nasza radosna tworczoscia to ja sie pochwale, jaka wlasnie kartke dla ksiedza zrobilam. W realu tasiemka tez jest fioletowa...
illzpg.jpg

Jaka słodka brudasia! :-) :-) :-)

Kup testa!!!
nie kupiłam :-(

wrocilam ale nie na dlugo bo na tym zlomie co chwile cos wysiada i mnie wnerwia ten stary komp wrrr....

ty rob tego testa bo po dupie dam!!!!

tobie kochana tez by sie porzadne lansko przydalo nieodkladaj staranek bo to ci nic nieda a nawet wrecz przeciwnie bo z kjazdym mijajacym rokiem szanse malaej i plodnosc tez a inseminacja to tez szanasa na zafasolkowanie bo to tylko wprowadzenie nasieniado srodka zey plemniki ominely ten wrogi sluz a my tu nikogo niewyganiamy i niedzielimy na te co zafasolkoja normalnie ai na te c ze wspomagaczami i na teco z inseminacja jesesmy razem i tojst azne ze sie wspieramy

bardzo sie ciesze ze wszystko ok ale uwazaja na siebie

a co sie wiosna dzieje??? wszystkie stworzenia na ziemi maja potomstwo wiec i my bedziemy zafasolkowane na wiosne:-)

slicznosci :-)

no nastepna chce po tylku dostac a czy juz apomnialas jak kobietom tydzien po terminie dopiero blade krechy wychodzily???oj kochana ....

no nie nastepna lopop bo do pionu postawie

praca nie zajac a nawet niemasz umowy na czas nieokreslony to i tak na l4 na ciaze mozesz isc niewymyslej teraz sobie wymowek bo to apewno niepmozew zafasolowniu

jak to nie wszystkie gadaja pamietaj ze nowe forum tak dziala ze nierazniewidac niektrych postow

pieknie ciesze sie razem z toba

tez bym chciala miec jakis biznesik ale w tym zadupiu to niewiadomo na co postawic zeby sie utrzymalo

fajna podoba mi sie

no i co oklamalas nas niezrobilas dzis testu klamczucha....

i co ciekawego mowili????bo ja jestem po anty...

no za tydzien to juz bedzie fasolka a nie kropeczka :-)

kochana to zanim wyslesz posta to najpierw go zaznacz i skopioj a jak niewysle to wkej i dalej proboj i niemusisz wtedy sie wnerwiac i pisc odnowa

ale...ale co???napisz bo jestem ciekawa!!! testa dziszrobilas????????

jutro miałam robić ale stchórzyłam i nie kupiłam

reklama
Do góry