ale ja zilka pilam tylko tydzien potem odstawilam i teraz zaczne od @ pic od nowa az do koncaNie zawsze musza byc objawy owulki (tym bardziej, ze po ziolkach moglo sie pozmieniac), a sluzik moze byc tylko przy szyjce i sie nie ujawniac Poczekamy - zobaczymy;-)
Ja na razie przygotowuje sie psychicznie;-)
A tak powaznie to wysylam tate do sanepidu i strazy - on ma po pierwsze znajomosci a po drugie doswiadczenie w tego typu sprawach, wiec lepiej to zalatwi ode mnie;-) Ale albo jest zajety, albo chory... Jak juz bede wiedziala, jakie sa wymagania, podejme ostateczna decyzje i zaczne sie starac o kredyt...
No a Twoje plany? Moze polaczysz jedno z drugim - lumpek z ciuszkami dla dzieci? Albo komis? W Lesznie bylam w takim komisie i byly rewelacyjne wozki i lozeczka - prawie jak nowe za niewielkie pieniadze
reklama
To sobie watp Moze akurat sie zdziwiszbardzo watpie nic na to niewskazywalo
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
maćku no wlasnie nie wiem... narazie powiem szczerze ze czekam na ciaze co bede ukrywala zeby miec na macierzynskim normalnie z firmy placone a pozniej po zaraz chcialabym zaozyc swoja firme wlasnie albo lumpka ale nie takiego powrzucane wsio do jakiegos kosza tylko wiesz elegancko pachnace ladnie plynem a wieszczkach same ladne niezniszczone rzeczy albo w ogole nowy sklep z nowymi rzeczami... przez okres ciazy chcialabym zrobic biznesplan i wszystko zeby starac si eo dotacje na zalozenie wlasne firmy... no nic zobacze jak to bedzie.... chcialabym juz ale nie chce odchodzic z pracy jakby miala sie pojawic fgasolka a tak wszystko po kolei sobie chce zaplanowac... juz orientowalam sie na temat hurtowni w ktorej mozna wybierac ciuszki a w ktorej daja cale wory bez otwierania co i jak jakie ceny i koszta otwarcia... no i napewno bym nie otworzyla w opolu bo tego tutaj jest pelno myslalamraczej o przeprowadzce do wro i tam zorganizowaniu w jakims fajnym miejscu ale zobaczymy co wyjdzie
Ja ziolka pilam tydzien, a juz dzialaly - tak mnie cyce bolaly, ze szok!ale ja zilka pilam tylko tydzien potem odstawilam i teraz zaczne od @ pic od nowa az do konca
no niezły skok...jak bedzie się utrzymywała wysoka to owu byłapewnie dietka bo owu niebylo bo niebylo zadnych objawow a sluzu niezapisuje bo albo niewidze albo ciezko mi go opisac a @ powinna przyjsc w niedziele
fajnie by byloTo sobie watp Moze akurat sie zdziwisz
Aham. No co do tej pracy w firmie do czasu zaciazenia to dobrze mysliszmaćku no wlasnie nie wiem... narazie powiem szczerze ze czekam na ciaze co bede ukrywala zeby miec na macierzynskim normalnie z firmy placone a pozniej po zaraz chcialabym zaozyc swoja firme wlasnie albo lumpka ale nie takiego powrzucane wsio do jakiegos kosza tylko wiesz elegancko pachnace ladnie plynem a wieszczkach same ladne niezniszczone rzeczy albo w ogole nowy sklep z nowymi rzeczami... przez okres ciazy chcialabym zrobic biznesplan i wszystko zeby starac si eo dotacje na zalozenie wlasne firmy... no nic zobacze jak to bedzie.... chcialabym juz ale nie chce odchodzic z pracy jakby miala sie pojawic fgasolka a tak wszystko po kolei sobie chce zaplanowac... juz orientowalam sie na temat hurtowni w ktorej mozna wybierac ciuszki a w ktorej daja cale wory bez otwierania co i jak jakie ceny i koszta otwarcia... no i napewno bym nie otworzyla w opolu bo tego tutaj jest pelno myslalamraczej o przeprowadzce do wro i tam zorganizowaniu w jakims fajnym miejscu ale zobaczymy co wyjdzie
Moze do czasu, az odchowasz pocieche troche lepsze czasy nadejda, bo obecnie w jest w handlu kiepsko
Svensonka
Fanka BB :)
Aham. No co do tej pracy w firmie do czasu zaciazenia to dobrze myslisz
Moze do czasu, az odchowasz pocieche troche lepsze czasy nadejda, bo obecnie w jest w handlu kiepsko
czy ktoras wie co u Toski?????????????
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
maćku mam nadzieje ze wszystko si eulozy po mojej mysli ze nazbieram troche sobie do tej pory kasy... wyprawke mam dla dzidzia i to calkiem spora po antosiu wiec duzo wydawac nie bede jedynie nawizyty wiec moze cos akurat odloze i zarobie na szydelku ... po weselu chcemy kupic bandziorowi suke i tez bedziemy chcieli sprzedawac pieski wiec tez sie nazbiera ladny grosz...
zabka ty sie nie kloc bo to owulka!!
svensonka ma jutro rano testowac dzisiaj @ jeszcze nie ma
zabka ty sie nie kloc bo to owulka!!
svensonka ma jutro rano testowac dzisiaj @ jeszcze nie ma
reklama
A kiedy weselicho?maćku mam nadzieje ze wszystko si eulozy po mojej mysli ze nazbieram troche sobie do tej pory kasy... wyprawke mam dla dzidzia i to calkiem spora po antosiu wiec duzo wydawac nie bede jedynie nawizyty wiec moze cos akurat odloze i zarobie na szydelku ... po weselu chcemy kupic bandziorowi suke i tez bedziemy chcieli sprzedawac pieski wiec tez sie nazbiera ladny grosz...
Podziel się: