reklama
Niezly skok! Jesli @ nie zjawi sie w przeciagu tygodnia to mozna mniemac, ze to owulka. Czyli, ze ziolka dzialaja....hej macku zajarzalabys na moj wykres bo jest taki dziwny ze cho cho ale udalu mi sie was nadrobic prawiegodzine mi to zajelo al dalarade :-) chwilke posiedze z wami i bede spadac :-(
No chyba, ze to dieta tak wplynela na organizm....
pewnie dietka bo owu niebylo bo niebylo zadnych objawow a sluzu niezapisuje bo albo niewidze albo ciezko mi go opisac a @ powinna przyjsc w niedzieleNiezly skok! Jesli @ nie zjawi sie w przeciagu tygodnia to mozna mniemac, ze to owulka. Czyli, ze ziolka dzialaja....
No chyba, ze to dieta tak wplynela na organizm....
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
maćku dzieki tak tez zrobie po co mam wyc znow ze nic nie ma a tak jak nic nie bedzie to bed epewna ze juz male szanse ze urosnie i bede wtedy wyc... a jak tam przygotowania do przedszkola ??
zabka wow!!! sliczna tempka pewnie owu byla!!!
asiucha-L
Fanka BB :)
Witam Panie!
Co tam nowego jakieś fasoleczki, nadrabiam poranek.
Co tam nowego jakieś fasoleczki, nadrabiam poranek.
Nie zawsze musza byc objawy owulki (tym bardziej, ze po ziolkach moglo sie pozmieniac), a sluzik moze byc tylko przy szyjce i sie nie ujawniac Poczekamy - zobaczymy;-)pewnie dietka bo owu niebylo bo niebylo zadnych objawow a sluzu niezapisuje bo albo niewidze albo ciezko mi go opisac a @ powinna przyjsc w niedziele
Ja na razie przygotowuje sie psychicznie;-)maćku dzieki tak tez zrobie po co mam wyc znow ze nic nie ma a tak jak nic nie bedzie to bed epewna ze juz male szanse ze urosnie i bede wtedy wyc... a jak tam przygotowania do przedszkola ??
A tak powaznie to wysylam tate do sanepidu i strazy - on ma po pierwsze znajomosci a po drugie doswiadczenie w tego typu sprawach, wiec lepiej to zalatwi ode mnie;-) Ale albo jest zajety, albo chory... Jak juz bede wiedziala, jakie sa wymagania, podejme ostateczna decyzje i zaczne sie starac o kredyt...
No a Twoje plany? Moze polaczysz jedno z drugim - lumpek z ciuszkami dla dzieci? Albo komis? W Lesznie bylam w takim komisie i byly rewelacyjne wozki i lozeczka - prawie jak nowe za niewielkie pieniadze
trzymam kciuki, zeby ładnie rosłyhej skrobacki :-)
agutka u nasz +15 stopni :-) i dzisiaj ide z bańdziorem wyrywac facetow do parku
tośka trzym am mocno kciuki zeby @ nie przysszla
Mysza ty ranny ptaszku !!! jak ja bylam w ciazy to spallam i spalam na poczatku zdarzalo sie ze do 12 w poludnie a co do skarbonki to kiedys z m mielismy tak ze za przeklenstwo wrzucalismy 5 zl ale za duzo nas to kosztowalo ale zbieram z szydelka albo na swoj sklep moze po ciazy otworze albo na dzidzia na kolyske albo fupp wypasny wozio :-)
fajnie cieplutko dzisiaj... @ juz sobie powoli idzie precz jutro juz pewnie jej nie bedzie :-) no i od jutra CLO bede brala ale tempkki raczej nie bede mierzyla chyba ze po monitoringu gin powie ze rosnie pehcerzyk to sobie bede mierzyla zeby wiedziec kiedy owulka byla ;-) ahh no i jutro zaczynam sie kluc bbbrrr
po co jak już nie palisz...szkoda zdrowia i pieniedzy wkońcu ;-) a tak bedziesz śmirdząca do dzidzi przychodzić ;-)Same bizneswomen nam na forum "rosną" :-)
Ja też myślę poważnie o swoim biznesie, ale zupełnie nie związanym z dzieciakami...Marzy mi się własna knajpa, taka w stylu góralskim. Albo jakiś elegancki dom weselny z hotelikiem.
Działkę pod to już mamy...ale teraz muszę podjąć dezycje czy będzie mi się chciało tym zjamować, bo to etat 24h/dobę.
Fajnie że teraz można z tymi dotacjami powalczyć, bo czasam są to niemałe pieniądze.
maćku my umówiliśmy się na 10zł...ale fajki które paliłam kosztują już 11zł...i jak się teraz zastanowić ile człowiek przepalił to ho ho... ;-) najważniejsze że fasolka zmobilizowała mnie do niepalenia, choć ja palić uwielbiam i pewnie wrócę jeszcze do tego przyjemnego nałogu :-)
wiem, ze do wyjscia z pracy nie dotarła wiec &&&hej dziewuszki moje kochane 9 18 i dalej nie ma ;-)
to bierz dupka on nie ma wpływu na temp ;-)owulka byla wg tych magicznych testow a temperatury nie mierze bo biore luteine ktore podobno zawyza temperature wiec chyba nie ma sensu
agutka ja ostatnio rzucalam palilam tylko 3 dziennie pozniej 6... a teraz 1-2 dziennie dzisiaj jak sie uda nie zapale ani jednego ... wole zeby co nic nie przeszkadzalo a jak wiadomo faje dzialaja na plodnosc tzn na jej brak... u mnie by sie nazbieralo z fajek z whisky i z piwa m strasznie duzoo... na miesiac chyba z 500-600 zl jak nie lepiej...
ja to o wakacjach sobie moge pomarzyc jak sie uda zaciazy... raczej zamierzam byc przekluta do lozka .. wiecej lezec eede zeby dzidzia pozniej mocniej na szyjke nie naciskala... boje sie ze sytuacja si epowtorzy i na pewno nie bede sobie wycieczek urzadzala nawet te 100 km pociagiem bo chyba bym umarla jakby mis ie powtorzyla sytuacja :-(
ja w maju bede miała rocznice pierwszą niepalenia to już pisłam...jak chcesz rzucić to po pierwsze poszukaj powody dla których chcesz nie palić - zapisz je, po drugie zastanawiaj się nad każdym papierosem dlaczego go palosz - rozpoznasz stany emocjonalne i sytuacje, przez ktróre sięgasz po fajkę, po trezcie kup czekoladę gorzką co najmnie 70% kakao i jak poczujesz chęć zapalenia kostka czekolady...wpływa na ośrodek przyjemności w mózgu
Ja takim sposobem rzuciłam i teraz jak mam chęć zapalenioa, bo miewam je to zadaję sobie pytanie czyu chce palić czy zapalić...zawsze tylko zapalić...a to po chcwili mija...
powodzenia
witam sie i ja odsypiałam stresy zajęło mi to ponad 12 h
Pajka miło wiedzieć, ze tylko fałszywy alarm zdrówka życzę i mniej stersówteraz tego mojego posta widzę całego ale widzę też że agutka chciała go zacytować i weszło tylko parę pierwszych zdań.czemu się to na mnie uwzięło
Tośka pamiętaj następny cykl zachodzimy razem i olkale i wszystkie z forum na chwilę zmykam ide do syna bo woła papatki
śliczne...u Was wiosna zawsze szybciej
ale śliczniutkaTo ja Wam prześlę jeszcze fluidki od Zuzi - zdjęcia,jak była jeszcze taką Małą Dzidzią (wszystkie sprzed Roczku).
ja bede na clo w kolejnym cyklu i gin kazał się pokazać ok 9 dc...ale czy to bedzie 9 czy 11 dc to nie ma wielkiej róznicy...11 dc bedzie już dominujacytak sie zastanawiam czy jak sie przerejestruje na wtorek to to nie bedzie za wczesnie z clo zeby byly pecherzyki ?? to bedzie 9 dc... biore clo od 5-9 dc a aktualnie jestem umuwiona na monitoring na 11 dc moe poczekac?? a jak wy mialyscie jesli ktos brał??
witajcie kochane
ja bezs zmian byle jak się czuję...dziś to wzdęcie i mdłosci mnie dopadły, ale to moze z głodu? Teraz poleżałam trochę i poczytałam Was poczułam się trochę lepiej
Kupiłam dziś 2 testy bobo niebueskie od 10 ml i testuję w niedziele to 26 dc jak bedzie 1 krecha to odstawiam dupka
ja chodze w 11 dc jutro ide w 12 dc takze u Ciebie powinien byc juz ładny pecherzyk , choc do wielkosci sie nie wypowiadam bo sa rozne wersjetak sie zastanawiam czy jak sie przerejestruje na wtorek to to nie bedzie za wczesnie z clo zeby byly pecherzyki ?? to bedzie 9 dc... biore clo od 5-9 dc a aktualnie jestem umuwiona na monitoring na 11 dc moe poczekac?? a jak wy mialyscie jesli ktos brał??
bardzo watpie nic na to niewskazywalomaćku dzieki tak tez zrobie po co mam wyc znow ze nic nie ma a tak jak nic nie bedzie to bed epewna ze juz male szanse ze urosnie i bede wtedy wyc... a jak tam przygotowania do przedszkola ??
reklama
to ja kochana trzymam kciukasy za tego tesciora w niedziele mocno mocno z całego serduchatrzymam kciuki, zeby ładnie rosły
po co jak już nie palisz...szkoda zdrowia i pieniedzy wkońcu ;-) a tak bedziesz śmirdząca do dzidzi przychodzić ;-)
wiem, ze do wyjscia z pracy nie dotarła wiec &&&
to bierz dupka on nie ma wpływu na temp ;-)
ja w maju bede miała rocznice pierwszą niepalenia to już pisłam...jak chcesz rzucić to po pierwsze poszukaj powody dla których chcesz nie palić - zapisz je, po drugie zastanawiaj się nad każdym papierosem dlaczego go palosz - rozpoznasz stany emocjonalne i sytuacje, przez ktróre sięgasz po fajkę, po trezcie kup czekoladę gorzką co najmnie 70% kakao i jak poczujesz chęć zapalenia kostka czekolady...wpływa na ośrodek przyjemności w mózgu
Ja takim sposobem rzuciłam i teraz jak mam chęć zapalenioa, bo miewam je to zadaję sobie pytanie czyu chce palić czy zapalić...zawsze tylko zapalić...a to po chcwili mija...
powodzenia
Pajka miło wiedzieć, ze tylko fałszywy alarm zdrówka życzę i mniej stersów
śliczne...u Was wiosna zawsze szybciej
ale śliczniutka
ja bede na clo w kolejnym cyklu i gin kazał się pokazać ok 9 dc...ale czy to bedzie 9 czy 11 dc to nie ma wielkiej róznicy...11 dc bedzie już dominujacy
witajcie kochane
ja bezs zmian byle jak się czuję...dziś to wzdęcie i mdłosci mnie dopadły, ale to moze z głodu? Teraz poleżałam trochę i poczytałam Was poczułam się trochę lepiej
Kupiłam dziś 2 testy bobo niebueskie od 10 ml i testuję w niedziele to 26 dc jak bedzie 1 krecha to odstawiam dupka
Podziel się: