reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to może warto o tych wakacjach pomyśleć i gdzieś wyjechac chociaż na parę dni? najlepiej z ukochanym.i zajmiecie się wtedy tylko sobą, zapomnicie na chwilę o problemach.

prawda kochana:) miłości mi starczy na tyle fasoleczek ile Bóg da;) zaraz sobie wykrakam trojaczki:D jeju chce jeszcze przynajmniej jedno;(

hehehe no a co tam jedno czy trojaczki heheh ;)
ja jedno albo blizniaki--- kiedys mi sie snilo ze mialam blizniaki - parkę ciekawe czy to sie sprawdzi ale pewno tak jak to : snilo mi sie ze wygrlalam w lotto 7mln zł i ze wzielam 10 tys zł i wychodzilam na zakupy i akurat mnie mamusia moja w tym momencie obudzila bo na uczelnie mialam jechac :) niezle????
zla bylam bo chcialam wiedziec co sobie kupilam ....

ale ostatnio to ja wszedzie blizniaki widzę hehehe ;)
i nawet w jajku ostatnio moj znlamzl 2 zołteczka - smialam sie ze to jakis znak :)
ehhhh... chociaz jedno calutkie zdrowiutkie :) nie mi Boziunia "da"...
ja to musze gdzies wyjechac ale urlop dluzszy z odstresowaniem sie dopiero w sierpniu... a ja nie chce tyle czekac :( no ale chyba bede musiala..... bo inaczej to marnie to widze....

no ale trzeba byc dzielnym !!!! ( ponoć choc latwo nie jest :( )
:):):) ....

reklama
i to też jest piękne:) ja też Cię kochana tulam bo wiem, że i Ty tego potrzebujesz:) jak dobrze, ze mamy to forum i siebie:) bo kto inny chciałby słuchać tych naszych wywodów o @, sluzach,dniach płodnych,cyklach,cyckach i kuciapkach:D chyba mi już lepiej;)

no dokładnie dobrze że mamy tu siebie i mozemy się wzajemnie wspierać to bardzo wazne!!!!!
:) dziękuje za tulańce :) juz mi lepiej :)

:-)witam już jestem :tak: fajnie było u ginka pośmialiśmy się i pogłaskaliśmy po rączkach :-D jest pęcholek w prawym jajniku ma 14 mm a to 13 dc kazał przyjść za dwa dni i zobaczy czy rośnie i wtedy zadziała ogólnie zrobił na mnie b.dobre wrażenie :tak:;-)

Witaj Kochana :) co tam u Ciebie???
Nic cieeeee-kaweeeeeee-go;-)
Napalm sie na otwarcie punktu przedszkolnego, siedze w necie i szukam info od czego zaczac i czego sie w ogole spodziewac...:dry:

i to też jest piękne:) ja też Cię kochana tulam bo wiem, że i Ty tego potrzebujesz:) jak dobrze, ze mamy to forum i siebie:) bo kto inny chciałby słuchać tych naszych wywodów o @, sluzach,dniach płodnych,cyklach,cyckach i kuciapkach:D chyba mi już lepiej;)
Otoz to:-D

:szok:i wogóle najlepsze jest to że umówiłam się z nim prywatnie ale nie miał czasu w czwartek i powiedział żebym dzisiaj przyjechała do szpitala bo ma dyżur i wiecie co nie wziął ode mnie ani grosza bo powiedział że dyrektor szpitala mu dziś płaci to nie bierze i w czwartek też jade do szpitala na dyżur i badanie za free :szok: anioł nie człowiek :tak:

:szok:i wogóle najlepsze jest to że umówiłam się z nim prywatnie ale nie miał czasu w czwartek i powiedział żebym dzisiaj przyjechała do szpitala bo ma dyżur i wiecie co nie wziął ode mnie ani grosza bo powiedział że dyrektor szpitala mu dziś płaci to nie bierze i w czwartek też jade do szpitala na dyżur i badanie za free :szok: anioł nie człowiek :tak:

a do kogo chodzisz?

:-)witam już jestem :tak: fajnie było u ginka pośmialiśmy się i pogłaskaliśmy po rączkach :-D jest pęcholek w prawym jajniku ma 14 mm a to 13 dc kazał przyjść za dwa dni i zobaczy czy rośnie i wtedy zadziała ogólnie zrobił na mnie b.dobre wrażenie :tak:;-)
no to fajnie ze na takiego trafilaś :0
Nic cieeeee-kaweeeeeee-go;-)
Napalm sie na otwarcie punktu przedszkolnego, siedze w necie i szukam info od czego zaczac i czego sie w ogole spodziewac...:dry:

Otoz to:-D
no tak a pewno informacji w necie jest bardzo duzo??? i czytasz i czytasz :)

łał ;) no to prawdziwy lekarz z powolania i normalny :) super :)

hehehe no a co tam jedno czy trojaczki heheh ;)
ja jedno albo blizniaki--- kiedys mi sie snilo ze mialam blizniaki - parkę ciekawe czy to sie sprawdzi ale pewno tak jak to : snilo mi sie ze wygrlalam w lotto 7mln zł i ze wzielam 10 tys zł i wychodzilam na zakupy i akurat mnie mamusia moja w tym momencie obudzila bo na uczelnie mialam jechac :) niezle????
zla bylam bo chcialam wiedziec co sobie kupilam ....

ale ostatnio to ja wszedzie blizniaki widzę hehehe ;)
i nawet w jajku ostatnio moj znlamzl 2 zołteczka - smialam sie ze to jakis znak :)
ehhhh... chociaz jedno calutkie zdrowiutkie :) nie mi Boziunia "da"...
ja to musze gdzies wyjechac ale urlop dluzszy z odstresowaniem sie dopiero w sierpniu... a ja nie chce tyle czekac :( no ale chyba bede musiala..... bo inaczej to marnie to widze....

no ale trzeba byc dzielnym !!!! ( ponoć choc latwo nie jest :( )
:):):) ....

no dokładnie dobrze że mamy tu siebie i mozemy się wzajemnie wspierać to bardzo wazne!!!!!
:) dziękuje za tulańce :) juz mi lepiej :)

to ja Ci słoneczko życzę tych bliźniaków z całego serducha:) a niech do Ciebie przychodzą juz teraz i ucieszą mamusię, która tak na nie czeka:) to forum to jest autentycznie balsamem dla duszy;)

Chętnie, ale jeszcze nie teraz. brak urlopu w tym czasie.
to obyś jak najszybciej mogła wziąśc ten urlop kochana i oby lekarz jutro zaszczepił w Tobie na nowo nadzieję:)

Zmykam teraz słoneczka bo moja Jula już do snu się szykuje.czyli kolacja,mycie i usypianie zbuntowanej trzyletniej księżniczki, która w ogóle mnie nie słucha;) jak to przeżyję to wpadnę jeszcze potem;) papatki

reklama
Do góry