reklama
dziękuję Ci kochana widzisz ja lubię być potrzebna ludziom,lubię pomagać i cieszę się z czyjegoś szczęścia i płaczę, kiedy komuś źle.a sama jak mi smutno chowam się w mysiej dziurze, popłaczę trochę i wychodzę odkąd sięgam pamięcią marzyłam o zostaniu psychologiem.niestety moje marzenia się nie spełniły.dlatego bardzo mi miło, kiedy widzę że chociaż odrobinkę komuś pomogłam
to mozsz byc psychologiem znajomowo-rodzinnym ale psycholog nie tylko pociesza, nieraz próbuje odpowiedzieć na trudne pytania, nieraz rozlicza z sytuacji z przeszłosci, nieraz omaga podjać decyzję co do drogi w przyszłosci...psycholog troskę o innych zaczyna od siebie...w mysl przykazania : kochaj bliźniego swego jak siebie samego...ale zacznij od siebie
tego też Tobie zyczę...pomoc innym to moze byc też ucieczka od własnych trosk
dbaj o siebie
bardzo dobrze, że się przespałaś słońce nie bój się lekarza, myślę że On coś poradzi na Twoje problemy.pamiętaj, że musisz być silna.witam ponownie. Spalam 3 bite godziny. Chcialam nie myslec o tym co mnie czeka. Wylaczylam sygnal w komorce i w tym czasie wszyscy sie martwili co sie ze mna dzieje. żle to znosze. Boje sie co jutro lekarz powie. Czy cos zaleci, czy zostawi to naturze
no bo w tym dd poruszają tematy naprawdę różnorodne i nie boją się mówić o niczym.tam nie ma tematów tabu:-)Ja właśnie dzięki DD znalazłam mojego ginka z którego jestem bardzo zadowolona.
I ogólnie wiele ciekawych rzeczy tam poruszają.
bardzo dobrze, że się przespałaś słońce nie bój się lekarza, myślę że On coś poradzi na Twoje problemy.pamiętaj, że musisz być silna.
Z sił już opadłam. Nie boje się lekarza. Idę z kompletem dokumentów i mam nadzieję,że coś na to poleci, bo zwariuję....
Powiem Wam,że nie jest mi łatwo. Nawet nei mam ochoty oglądać mojej kochanej bratanicy, a nie widziałam jej już dobre 3 tyg bo była chora. Ale boje sie,że się rozpłaczę i załamię.
Potrzebuję cholernych wakacji,żeby się wyluzować i nie myśleć o tym wszystkim
superMoje najukochansze laseczki wrocilam juak juz widac od gina widzialam dzidzie 7mm 7tydzien serduszko bijeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale cudna ta Twoja fasolinka ja tez taka chcę i poprosze o czary
gratuluje!!!!Cześć dziewczyny!
Zrobiłam dzisiaj kolejny test.
Z popołudniowego moczu, 3 dni przed terminem @....
2 kreseczki, ta druga ledwo widoczna, ale jest
trzymam kciuki!!!!!witam
mi @ sie właśnie skończyła, od dziś nowość w staraniach CLO przez 5 dni
najgorsze jest to czekanie, ale myśli trzeba mieć pozytywnie zakręcone po to jestem na tym forum Staranka by zostac Mamą 2010 :-)
pozdrówki
Dziewczynki doczytałam na sierpniówkach i grupie zamknietej że u naszej Pajeczki rozpoczęły sie skurcze i szyjka się skróciła - Pajkaa pojechała do szpitala
Trzymajmy kciuki żeby wszystko było oki &&&&&&&
o matko to ja sie modlę aby z Pajusia i jej synkiem bylo wszystko ok i trzymam mocno kciuki!!!!!!!
a ja wczoraj wrocialm z pracy po 21 ... z takim bolem glowy ze myslama ze oszalej nawet tabletki mi nei pomagaly....
i nie mialam juz sily zajrzec na bb teraz doczytalam wsystko uf uf
jutro i w czwartek moze mnie nie byc bo jestem na wyjezdzie....
ale tryzmam kciuki jak zwykle za nas wszystkie !!!!!
i ślę fluidki dla Nas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
czerwone bo to kolor milości a my duuuuzo milości w serduszkach mamy aby obdzielić nią nasze fasolki!!!!!!
prawda????
czy ktoś tam jest puk puk:-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
czytalyscie normalnie brak słów:
Rodzinny dramat. Ojciec zadźgał 3-letnią córkę- Onet.pl - Wiadomości
Witaj Kochana co tam u Ciebie???
Rodzinny dramat. Ojciec zadźgał 3-letnią córkę- Onet.pl - Wiadomości
Jestem i podczytuje
Witaj Kochana co tam u Ciebie???
dziękuję Ci naprawdę słońce, to piękne co napisałaś i bardzo budujące postaram się trochę zadbać o swoje zdrowie psychiczne, ale myślę że Wy już naprawdę bardzo mi w tym pomogłyścieto mozsz byc psychologiem znajomowo-rodzinnym ale psycholog nie tylko pociesza, nieraz próbuje odpowiedzieć na trudne pytania, nieraz rozlicza z sytuacji z przeszłosci, nieraz omaga podjać decyzję co do drogi w przyszłosci...psycholog troskę o innych zaczyna od siebie...w mysl przykazania : kochaj bliźniego swego jak siebie samego...ale zacznij od siebie
tego też Tobie zyczę...pomoc innym to moze byc też ucieczka od własnych trosk
dbaj o siebie
dziękuję Ci naprawdę słońce, to piękne co napisałaś i bardzo budujące postaram się trochę zadbać o swoje zdrowie psychiczne, ale myślę że Wy już naprawdę bardzo mi w tym pomogłyście
Lenus a ja nic nie powiem tylko bardzo bardzo mocno Cię przytulę <tulam,tulam,tulam>
reklama
to może warto o tych wakacjach pomyśleć i gdzieś wyjechac chociaż na parę dni? najlepiej z ukochanym.i zajmiecie się wtedy tylko sobą, zapomnicie na chwilę o problemach.Z sił już opadłam. Nie boje się lekarza. Idę z kompletem dokumentów i mam nadzieję,że coś na to poleci, bo zwariuję....
Powiem Wam,że nie jest mi łatwo. Nawet nei mam ochoty oglądać mojej kochanej bratanicy, a nie widziałam jej już dobre 3 tyg bo była chora. Ale boje sie,że się rozpłaczę i załamię.
Potrzebuję cholernych wakacji,żeby się wyluzować i nie myśleć o tym wszystkim
prawda kochana miłości mi starczy na tyle fasoleczek ile Bóg da zaraz sobie wykrakam trojaczki jeju chce jeszcze przynajmniej jedno;(super
ale cudna ta Twoja fasolinka ja tez taka chcę i poprosze o czary
gratuluje!!!!
trzymam kciuki!!!!!
o matko to ja sie modlę aby z Pajusia i jej synkiem bylo wszystko ok i trzymam mocno kciuki!!!!!!!
a ja wczoraj wrocialm z pracy po 21 ... z takim bolem glowy ze myslama ze oszalej nawet tabletki mi nei pomagaly....
i nie mialam juz sily zajrzec na bb teraz doczytalam wsystko uf uf
jutro i w czwartek moze mnie nie byc bo jestem na wyjezdzie....
ale tryzmam kciuki jak zwykle za nas wszystkie !!!!!
i ślę fluidki dla Nas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
czerwone bo to kolor milości a my duuuuzo milości w serduszkach mamy aby obdzielić nią nasze fasolki!!!!!!
prawda????
Lenus a ja nic nie powiem tylko bardzo bardzo mocno Cię przytulę <tulam,tulam,tulam>
i to też jest piękne ja też Cię kochana tulam bo wiem, że i Ty tego potrzebujesz jak dobrze, ze mamy to forum i siebie bo kto inny chciałby słuchać tych naszych wywodów o @, sluzach,dniach płodnych,cyklach,cyckach i kuciapkach chyba mi już lepiej
Podziel się: