reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam!
Ale mam dzisiaj nerwa - malo dzieciakow nie pozabijalam;-):-p

ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring :szok: już się boję że to ze mną coś nie tak :baffled:[/QUOTE]
Witaj w klubie! My badalismy M we wtorek - wsio jest oki, ale sa troche za wolne:tak:

witam jestem już staraczką chyba koło 3 lat z chakiem, przeszłam HSG histerioskopie, terapia tarczycy cały czas w toku, a teraz się okazuje ze mi jajeczka nie pękają ;( czekam co mi jeszcze wyskoczy i szczerze zaczynam zbierać na in-vitro :(
dodam jeszcze że jestem po 1 poronieniu ;( rok temu tez w lutym jakoś to było w 6 tygodniu .....
Pozdrawiam wszystkie staraczki :)
A prolaktyne masz w normie? Ona jest powiazana z hormonami tarczycy, wiec moze tez szwankuje... Bo u mnie wlasnie prolaktyna blokuje/blokowala pekanie pecholi...:tak:
Powiem Wam coś,chociaż miałam nie mówić ale nie mogę się powstrzymać;-) od paru dni przy dotyku bardzo bolą mnie...sutki.przy myciu muszę bardzo uważać bo ból jest niesamowity.nie byłoby w tym może nic dziwnego w końcu za parę dni teramin @ gdyby nie to że nigdy takich bóli nie mialam.owszem w którymś cyklu bolały mnie całe piersi ale tylko sutki ni:-D i ogólnie mnie piersi nie bolą podczas @. nie będę się nakręcać bo nie mogę znowu.... ale powiem Wam co wczoraj zrobiłam.wchodzę do pokoju i mówię do M: jestem w ciązy,chyba...a On skacze i się cieszy i pyta: co test robiłaś?! a ja mówię: nie tylko sutki mnie bolą:-D:-D:-D
A wiesz, ze mnie tez!!! Tez nic nie pisalam;-) Ale cycole bola mnie wyjatkowo mocno - sutki, i znacznie po bokach przy nacisku... Jesli to nie fasolki, to pewnie dopadl nas jakis cyckowy wirus:-D

reklama
No pewnie Marta mow wlanie sie kiedys zastanawialam kazda ma nick a ja mam skleroze i poniej nie wiem z kim rozmawiam haha

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wiem jak masz na imię bo mi kiedyś @ przysyłałaś (maila)...chodziło mi o to że jak będę wiedziała jaka to płeć to będę mówiła o/do dzidziusa po imieniu -> Kamilka albo Szymon, a teraz to mogę tylko nazywać fasolką ;-) :-D:-D:-D:-D ale Ty babo zakręcona jesteś ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wiem jak masz na imię bo mi kiedyś @ przysyłałaś (maila)...chodziło mi o to że jak będę wiedziała jaka to płeć to będę mówiła o/do dzidziusa po imieniu -> Kamilka albo Szymon, a teraz to mogę tylko nazywać fasolką ;-) :-D:-D:-D:-D ale Ty babo zakręcona jesteś ;-)

Haha widzisz piatek haha oki dam znac kochana ty tez mi daj znac

Kurka ale heca...
zamówiłam ostatnio na allegro szampon, nabłyszczacz i dwie maski do włosów...I przysłali mi tylko 1 tą maskę mimo że zapłaciłam za 2...Napisałam do nich @ żeby sobie sprawdzili i mi dosłali tą jedną...przyszła teraz paczka i oni dosłali mi teraz znowu 2...więc jestem 1 do przodu.
Zaraz do nich napiszę czy znowu teraz oni się pomylili na swoją niekorzyść czy to w ramach "przeprosin". :-)

witam sie po przerwie, ale macie przyjemne dzisiaj tematy- jateż miałam brzuszek mały a ważył ok 4kg.
Ale niestety przy drugiej ciąży brzuszki są większe więc wiecie hm, będziemy wyglądać jak hipopotamki:-p

Ty też lada moment będziesz miała takie same problemy jak my :-) tego CI życzę i trzymam &&& !
I obyś niepotrzebnie wydała kaskę na testy owu :-D

oby oby ale coś czuje że @ zbliża się pełną parą (brzuch boli) za to cycole zrobiły psikusa w tym cyklu i nie bolą tak jak bym ich nie miała wogołe

reklama
oby oby ale coś czuje że @ zbliża się pełną parą (brzuch boli) za to cycole zrobiły psikusa w tym cyklu i nie bolą tak jak bym ich nie miała wogołe
ja tez tak mialam w poprzednim cyklu, cycole spokojne i niebolace i nawet syfy sie nie wywalily.... ja mysle ze to moze wiesiolek tak zadzialal u mnie bo on tez lagodzi PMS

Do góry