Witam!
Ale mam dzisiaj nerwa - malo dzieciakow nie pozabijalam;-)
ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring już się boję że to ze mną coś nie tak [/QUOTE]
Witaj w klubie! My badalismy M we wtorek - wsio jest oki, ale sa troche za wolne
Ale mam dzisiaj nerwa - malo dzieciakow nie pozabijalam;-)
ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring już się boję że to ze mną coś nie tak [/QUOTE]
Witaj w klubie! My badalismy M we wtorek - wsio jest oki, ale sa troche za wolne
A prolaktyne masz w normie? Ona jest powiazana z hormonami tarczycy, wiec moze tez szwankuje... Bo u mnie wlasnie prolaktyna blokuje/blokowala pekanie pecholi...witam jestem już staraczką chyba koło 3 lat z chakiem, przeszłam HSG histerioskopie, terapia tarczycy cały czas w toku, a teraz się okazuje ze mi jajeczka nie pękają ;( czekam co mi jeszcze wyskoczy i szczerze zaczynam zbierać na in-vitro
dodam jeszcze że jestem po 1 poronieniu ;( rok temu tez w lutym jakoś to było w 6 tygodniu .....
Pozdrawiam wszystkie staraczki
A wiesz, ze mnie tez!!! Tez nic nie pisalam;-) Ale cycole bola mnie wyjatkowo mocno - sutki, i znacznie po bokach przy nacisku... Jesli to nie fasolki, to pewnie dopadl nas jakis cyckowy wirusPowiem Wam coś,chociaż miałam nie mówić ale nie mogę się powstrzymać;-) od paru dni przy dotyku bardzo bolą mnie...sutki.przy myciu muszę bardzo uważać bo ból jest niesamowity.nie byłoby w tym może nic dziwnego w końcu za parę dni teramin @ gdyby nie to że nigdy takich bóli nie mialam.owszem w którymś cyklu bolały mnie całe piersi ale tylko sutki ni i ogólnie mnie piersi nie bolą podczas @. nie będę się nakręcać bo nie mogę znowu.... ale powiem Wam co wczoraj zrobiłam.wchodzę do pokoju i mówię do M: jestem w ciązy,chyba...a On skacze i się cieszy i pyta: co test robiłaś?! a ja mówię: nie tylko sutki mnie bolą