Cze dziewczyny!!!
Przed chwila bylam u mojego ginka. Wreszcie mial czas i dobry humor. ;-)Wyniki M mu sie w sumie podobaja. Zalecil wprawdzie androwit na ten kiepskawy ruch linearny, ale stwierdzil, ze nie powinno miec to wiekszego wplywu na zaplodnienie... Jak bylam na ostatnim usg stwierdzil, ze owulka lipna i raczej nic z tego nie bedzie. Dzisi powiedzial "na dwoje babka wrozyla" - wiec moje szanse rosna
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
;-) Co do stymulacji, to zaproponowal, aby ten cykl jeszcze sie wstrzymac z lekami, skoro sa postepy, ale przyjsc na monitoring. Spytalam, czy moge pic ziolka - usmiechnal sie pod nosem, powiedzial, ze na temat ich dzialania nic nie wie i jak chce moge se pic;-) Poza tym mnie przeprosil, ze wczoraj jak do niego dzwonilam byl opryskliwy, ale pracowal. Bo jak chce sobie pogadac to mam do niego dzwonic po 21
Tez marze, zeby sobie ladnie zagospodarowac balkon. Problem jednak w tym, ze latem to isna patelnie!!! I musiala bym wybrac roslinnki pustynne;-) Jakies propozycje?
Ja ostatnio zaimprowizowalam i zrobilam cos takiego: na spodzie ugotowany makaron, potem podsmazone cycki pokrojone na kawalki, potem sparzone brokuly, na wierzch ser zolty i do pierkarnikaWyszlo calkiem dobre