reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zaraz wam przesle ale na spodenko nie mam bo to moj wymysl i sama robilam tak jak mis ie wydaje ze bedzie dobrze takze tylko moge na buciki d cktore tez przerabialam wlasnym sposobem a i na sukieneczke wam poprzesylam :) to ja tutaj wklejam linki i sobie skorzystajcie :)

[video=youtube;8us27gcOPD4]http://www.youtube.com/watch?v=8us27gcOPD4&feature=related[/video] sukieneczka:)

[video=youtube;h-KyPb38_Rs]http://www.youtube.com/watch?v=h-KyPb38_Rs&feature=related[/video] buciki :)

zaraz wam przesle ale na spodenko nie mam bo to moj wymysl i sama robilam tak jak mis ie wydaje ze bedzie dobrze takze tylko moge na buciki d cktore tez przerabialam wlasnym sposobem a i na sukieneczke wam poprzesylam :) to ja tutaj wklejam linki i sobie skorzystajcie :)

[video=youtube;8us27gcOPD4]http://www.youtube.com/watch?v=8us27gcOPD4&feature=related[/video] sukieneczka:)

[video=youtube;h-KyPb38_Rs]http://www.youtube.com/watch?v=h-KyPb38_Rs&feature=related[/video] buciki :)

dzieki...jeszcze musze troche poćwiczyć....bo nie rozpoznaję tych ściegów...na mój stan wiedzy i umiejetności to jednak wolałabym rozpisane :)
ale na razie potrenuję sobie na sucho...

ja zmykam na razie...wybieramy się do teściów w odwiedziny ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane :-)

Beta 155,35 :-) więc przyrost o 170% :-)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję :-) jesteś wspaniałe i niezastąpione!
Obiecuje trzymać za Was &&& !!! :-)

pysznie wygląda chyba zrobie na sobote cos takiego :)
polecam, u mnie wszystkim smakowało.tylko ja to doprawiałam jeszcze po swojemu:-) Tosiu kochana Ty lepiej zdrowiej na razie a obiad ugotujesz jak odzyskasz siły:tak:

ZAFASOLKOWANE:

milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka - 1 cykl
oliwka_11 - 1 cykl
ryba30 - 4 cykl
czarna1309 - 3 cykl
ewelina09065 - 1 cykl
Svensonka - 1 cykl
Mysza84 - 1 cykl

STARAJĄCE SIĘ:

agniesiar - 12 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
maćku - 8 cykl z hakiem
agutkaZG- 7 cykl (test 12.03)
nanusia - około 18 cykl
Scully- 3 cykl
MALUTKA10234 cykl
lopop - 45 cykl
asiucha-L- 7 cykl
Betusia– 6 cykl
suzi1 – 10 cykl(1 z Clo)
martuskaa 4 cykl
agnieszka.kk – start po wakacjach
*Tośka* - 15 cykl w tym 6 cykl z luteiną, 1 cykl z ziółkami
87zabka – 3 cykl
Robin 19 cykl
nereida
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
olkale - 8 cykl
Lena_R - 4 cykl
Batonik24 - 7 cykl
Myśa - ?

gufi- 1 cykl
Myśa - 11 cykl
kropka26 - 2 cykl starań
izus180584 - 2 cykl starań
erba22-2 cykl z CLO -03-03 usg

Dziewczyny,do listy można się samemu dopisywać. Wystarczy ją zacytować i się dopisać bądź zaktualizować jakieś dane. :tak:

Ja za wszystkimi nie nadążę. :no:
zmieniłam u siebie:tak:

Cze dziewczyny!!!
Przed chwila bylam u mojego ginka. Wreszcie mial czas i dobry humor. ;-)Wyniki M mu sie w sumie podobaja. Zalecil wprawdzie androwit na ten kiepskawy ruch linearny, ale stwierdzil, ze nie powinno miec to wiekszego wplywu na zaplodnienie... Jak bylam na ostatnim usg stwierdzil, ze owulka lipna i raczej nic z tego nie bedzie. Dzisi powiedzial "na dwoje babka wrozyla" - wiec moje szanse rosna:-D;-) Co do stymulacji, to zaproponowal, aby ten cykl jeszcze sie wstrzymac z lekami, skoro sa postepy, ale przyjsc na monitoring. Spytalam, czy moge pic ziolka - usmiechnal sie pod nosem, powiedzial, ze na temat ich dzialania nic nie wie i jak chce moge se pic;-) Poza tym mnie przeprosil, ze wczoraj jak do niego dzwonilam byl opryskliwy, ale pracowal. Bo jak chce sobie pogadac to mam do niego dzwonic po 21:tak:

Tez marze, zeby sobie ladnie zagospodarowac balkon. Problem jednak w tym, ze latem to isna patelnie!!! I musiala bym wybrac roslinnki pustynne;-) Jakies propozycje?

Ja ostatnio zaimprowizowalam i zrobilam cos takiego: na spodzie ugotowany makaron, potem podsmazone cycki pokrojone na kawalki, potem sparzone brokuly, na wierzch ser zolty i do pierkarnikaWyszlo calkiem dobre:tak:
Kochana brzmi pysznie,także ja za parę dni na pewno to zrobię:tak: i skoro lekarz jej zadowolony z postępów słoneczko to ja trzymam najmocniej jak potrafię kciuki żeby tym razem już @ nie przyszła:-)

hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??

a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie
przepiękne!!!:tak::tak::tak:

no to ślicznie!!!!!!!!!! :-) super Myszko.to teraz sobie odpoczywaj i całe 9 miesięcy proszę się nie denerwować tylko relaksować;-)

Pięęęeekna betka! :tak: Gratulacje wielkie! :-)
Czekam teraz na suwaczek,hhii. ;-)

U mnie - już nie u Nas,bo Zuzia uciekła z moją Mamą do sąsiadki ;-), trwa ostatni ciastowy etap - zapiekanie całości. :-)

Zaraz ustawie suwaczek :-)

jupi.gif

Witam sie!!!!

Mysza gratulacje pięknej !betkii!!!!!!!!!!!!i zdrówka dla Ciebie i dzidzi!!!!!!!!
Agutka trzymam kciuki zeby @ nie przylazła !!!!!!!!

A u nie znowu nici z dzidzi w tym miesiacu!!!!!!bo owulka własnie jest a mężusia brak:(
a juz myslałam ze bede miec dwoje dzieci ur w grudniu .

reklama
cześć dziewki. pisze ze szpitala do Was moje drogie. szyjka sie skracała ostro i założyli mi szew. Leżę już 4ty dzień i dzis dostałąm laptopa. skurcze mam cały czas i daja mi kroplówki..mam nadziee ze jutro wyjde...ehhhh..ile tu sie trzeba ocierpieć no..powodzenia staraczki!!!!!!!!!!!!11

Do góry