reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??

a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie

Przepiękne!!! :-) :-) :-)

no fakt może być za wcześnie... :sorry2:

Wiesz,to nie chodzi o to,czy za wcześnie czy nie... Ja po prostu mam wrażenie,że znowu sie nie udało. :-( :zawstydzona/y:

My właśnie wróciłyśmy z Zuzią z miasta,ubieramy fartuszki i zabieramy się za pieczenie ciasta z kokosem,masą budyniową i owocami - brzoskwiniami i ananasem. :-D

hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??
a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie

:szok: pięknie!!!!!!!!!!!!! a czy ja mogę prosić o wzorek spodenek i bucików na maila: scully16@op.pl ??:-p

dziekuje :) mm pomysl juz na inna sukieneczke z rekawkami :) ale nie wiem kiedy zaczne moze po weekendzie bo etraz mam prace i szkole w weekend

nawet mojemu mężusiowi się podobają twoje dzieła :tak:

Wiesz,to nie chodzi o to,czy za wcześnie czy nie... Ja po prostu mam wrażenie,że znowu sie nie udało. :-( :zawstydzona/y:

oj to ja ci życzę, żebyś się miło rozczarowała :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przepiękne!!! :-) :-) :-)

My właśnie wróciłyśmy z Zuzią z miasta,ubieramy fartuszki i zabieramy się za pieczenie ciasta z kokosem,masą budyniową i owocami - brzoskwiniami i ananasem. :-D

trzymam kciuki żeby się udało !!!! a to ciasto z budyniem musi być mega dobre :blink: możesz podrzucic przepis :tak:

u mnie masakra wróciłam z pracy i leże w łóżku :-( na 38 st gorączki katar i gardło bolące :-(swędzą mnie oczy, nos właściwie połowa twarzy - ratunkuuuuu :-:)-:)-(

olkale no mamy cywilny i rodzina sie uparla na koscielny z reszta ja go chcialam po porodzie a moj az juz chce wiec jest w kwietniu :) a mamy cywila od dluzszego czasu :) a co do szydelka to jak chcesz cos wykombinowac to polecam youtuba jak cos podesle linki jak zrobic cukieneczke :) np albo buciki :) w oogole juz mam dol ogrodniczek bialo niebieskich z guziczkami miedzy nozkami zrobilam zeby mozna bylo zmieniac pampersa |:)

kurde zaczely mnie wczoraj cycochy bolec mam pytanko ile tak przed @ was bola?? bo mnie po porodzi eprzed @ w ogole nie bolaly. i sie zastanawiam kiedy ta malpa przylezie
my też mamy cywilny 4 rok nam leci..jakoś do koscielnego Nam się nie spieszy ;) myśle sobie , ze mamy taką fajną alternatywę, ze po latach jeszcze raz sobie miłośc przyrzekniemy :)

Witam się ponownie!

Wróćiłam już po badaniu...oczywiście musiało się skończyć na pobieraniu krwi z palca, bo z żył nie leciała... :-( i teraz tylko czekam na 16.

missiiss mnie jak bolały to tak max 2 dni przed.
Tośka bo do Ciebie @ już nie przyjdzie...więc zaczną Cię boleć w 6tc ;-)
olkale &&& za monitoring!
no dzisiejszy monitoring to juz tylko formalnosć...wczoraj już sie dowiedziałam, ze jest po owulce :) dzis 2 ginek mnie badał...no i jest w lewym jajniku ciałko żólte i płyn w zatoce dagasa (czy ajk to tam się pisze) czyli bankowo miałam owulację...ciekawe czy się wbilismy...

A ile Tobie ginek tego dupka kazał brać dziennie ?
Czyli jeżeli ja zaczęłam brać i np po tygodniu bym odstawiła a dzidziuś jest to może się to źle skończyć ?

Kurka nie rozumiem do końca działania tego dupka...ginek przepisał mi aż 6 opakowań, czyli na ok 6 tyg...więc pewnie szybko się z nim nie pożegnam.
Czy go się już później bierze do końca ciąży ?
Najbardziej to się boję żeby mi nie chciał dać tych zastrzyków...
ja miałam niski poziom progesteronu w 21 dc w poprzednim cykluiteraz po owulce od 15 dc mam brać 2 x 1 tabl duphacstonu na ewentualne podtrzymanie...

no dokladnie klucie co miesiac i siuski do badania :)
ja juz praeie skonczylam moje ogrodniczki dla maluszka na szydelku :) jeszcze tylko guziczki musze dokupic i bedzie super :) pokaze jak skoncze :) gdzies po poludniu :)

bardzo prosz eo te linki...powoli się wprawiam...muszetylko odświezyć te bardziej skomplikowane ściegi i mogę robic sukienki :) mnie to odpreża :) nawet bardzo i wciaga :-)

musze wam się pochwalić, ze byłam dziś w aptece super pharmie i oglądałąm testy...ale odłozyłam i nie kupiłam ;) w zamian za to kupiłam paczke podpasek :D

trzymam kciuki żeby się udało !!!! a to ciasto z budyniem musi być mega dobre :blink: możesz podrzucic przepis :tak:

u mnie masakra wróciłam z pracy i leże w łóżku :-( na 38 st gorączki katar i gardło bolące :-(swędzą mnie oczy, nos właściwie połowa twarzy - ratunkuuuuu :-:)-:)-(
zdrówka...

dzięki

Myszaaaaaa gdzie ty jak wyniki ?????

my też mamy cywilny 4 rok nam leci..jakoś do koscielnego Nam się nie spieszy ;) myśle sobie , ze mamy taką fajną alternatywę, ze po latach jeszcze raz sobie miłośc przyrzekniemy :)

no dzisiejszy monitoring to juz tylko formalnosć...wczoraj już sie dowiedziałam, ze jest po owulce :) dzis 2 ginek mnie badał...no i jest w lewym jajniku ciałko żólte i płyn w zatoce dagasa (czy ajk to tam się pisze) czyli bankowo miałam owulację...ciekawe czy się wbilismy...

ja miałam niski poziom progesteronu w 21 dc w poprzednim cykluiteraz po owulce od 15 dc mam brać 2 x 1 tabl duphacstonu na ewentualne podtrzymanie...

bardzo prosz eo te linki...powoli się wprawiam...muszetylko odświezyć te bardziej skomplikowane ściegi i mogę robic sukienki :) mnie to odpreża :) nawet bardzo i wciaga :-)

musze wam się pochwalić, ze byłam dziś w aptece super pharmie i oglądałąm testy...ale odłozyłam i nie kupiłam ;) w zamian za to kupiłam paczke podpasek :D

Trzymam kciuki zebyscie sie wstrzelili ;-) i zeby wszytko bylo oki

a co do ślubu my tez cywilny mamy i dobrze nam :-)

reklama
Do góry