missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dziekuje
mm pomysl juz na inna sukieneczke z rekawkami
ale nie wiem kiedy zaczne moze po weekendzie bo etraz mam prace i szkole w weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??
a oto moje dzielomas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac
rozmiar od 1-3 miesiecy
:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie
no fakt może być za wcześnie...![]()
hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??
a oto moje dzielomas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac
rozmiar od 1-3 miesiecy
:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie
dziekujemm pomysl juz na inna sukieneczke z rekawkami
ale nie wiem kiedy zaczne moze po weekendzie bo etraz mam prace i szkole w weekend
Wiesz,to nie chodzi o to,czy za wcześnie czy nie... Ja po prostu mam wrażenie,że znowu sie nie udało. :-(![]()
Przepiękne!!! :-) :-) :-)
Wiesz,to nie chodzi o to,czy za wcześnie czy nie... Ja po prostu mam wrażenie,że znowu sie nie udało. :-(
My właśnie wróciłyśmy z Zuzią z miasta,ubieramy fartuszki i zabieramy się za pieczenie ciasta z kokosem,masą budyniową i owocami - brzoskwiniami i ananasem.![]()
my też mamy cywilny 4 rok nam leci..jakoś do koscielnego Nam się nie spieszyolkale no mamy cywilny i rodzina sie uparla na koscielny z reszta ja go chcialam po porodzie a moj az juz chce wiec jest w kwietniua mamy cywila od dluzszego czasu
a co do szydelka to jak chcesz cos wykombinowac to polecam youtuba jak cos podesle linki jak zrobic cukieneczke
np albo buciki
w oogole juz mam dol ogrodniczek bialo niebieskich z guziczkami miedzy nozkami zrobilam zeby mozna bylo zmieniac pampersa |
kurde zaczely mnie wczoraj cycochy bolec mam pytanko ile tak przed @ was bola?? bo mnie po porodzi eprzed @ w ogole nie bolaly. i sie zastanawiam kiedy ta malpa przylezie
no dzisiejszy monitoring to juz tylko formalnosć...wczoraj już sie dowiedziałam, ze jest po owulceWitam się ponownie!
Wróćiłam już po badaniu...oczywiście musiało się skończyć na pobieraniu krwi z palca, bo z żył nie leciała... :-( i teraz tylko czekam na 16.
missiiss mnie jak bolały to tak max 2 dni przed.
Tośka bo do Ciebie @ już nie przyjdzie...więc zaczną Cię boleć w 6tc ;-)
olkale &&& za monitoring!
ja miałam niski poziom progesteronu w 21 dc w poprzednim cykluiteraz po owulce od 15 dc mam brać 2 x 1 tabl duphacstonu na ewentualne podtrzymanie...A ile Tobie ginek tego dupka kazał brać dziennie ?
Czyli jeżeli ja zaczęłam brać i np po tygodniu bym odstawiła a dzidziuś jest to może się to źle skończyć ?
Kurka nie rozumiem do końca działania tego dupka...ginek przepisał mi aż 6 opakowań, czyli na ok 6 tyg...więc pewnie szybko się z nim nie pożegnam.
Czy go się już później bierze do końca ciąży ?
Najbardziej to się boję żeby mi nie chciał dać tych zastrzyków...
no dokladnie klucie co miesiac i siuski do badania
ja juz praeie skonczylam moje ogrodniczki dla maluszka na szydelkujeszcze tylko guziczki musze dokupic i bedzie super
pokaze jak skoncze
gdzies po poludniu
![]()
zdrówka...trzymam kciuki żeby się udało !!!! a to ciasto z budyniem musi być mega dobremożesz podrzucic przepis
u mnie masakra wróciłam z pracy i leże w łóżku :-( na 38 st gorączki katar i gardło bolące :-(swędzą mnie oczy, nos właściwie połowa twarzy - ratunkuuuuu :--
-(
zdrówka...
my też mamy cywilny 4 rok nam leci..jakoś do koscielnego Nam się nie spieszymyśle sobie , ze mamy taką fajną alternatywę, ze po latach jeszcze raz sobie miłośc przyrzekniemy
![]()
no dzisiejszy monitoring to juz tylko formalnosć...wczoraj już sie dowiedziałam, ze jest po owulcedzis 2 ginek mnie badał...no i jest w lewym jajniku ciałko żólte i płyn w zatoce dagasa (czy ajk to tam się pisze) czyli bankowo miałam owulację...ciekawe czy się wbilismy...
ja miałam niski poziom progesteronu w 21 dc w poprzednim cykluiteraz po owulce od 15 dc mam brać 2 x 1 tabl duphacstonu na ewentualne podtrzymanie...
bardzo prosz eo te linki...powoli się wprawiam...muszetylko odświezyć te bardziej skomplikowane ściegi i mogę robic sukienkimnie to odpreża
nawet bardzo i wciaga :-)
musze wam się pochwalić, ze byłam dziś w aptece super pharmie i oglądałąm testy...ale odłozyłam i nie kupiłamw zamian za to kupiłam paczke podpasek
![]()
u mnie masakra wróciłam z pracy i leże w łóżku :-( na 38 st gorączki katar i gardło bolące :-(swędzą mnie oczy, nos właściwie połowa twarzy - ratunkuuuuu :--
-(
jejpaskudnie
zdrowiej kobietko szybciutko
![]()
no to masakra !!! to spacerek i do łózeczkawzielam tone lekow i leze ale nie moge isc spac bo musze psa odlac jeszcze :-( mój W. do przyszłej soboty jest wyjechany - masakra