reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wierzę. Ja to bym poprosiła o expressa - u Nas jest taka możliwość. :tak:

Zmykam,bo mi Zuzia po 2ch godzinach w końcu się obudziła. :-D
Życzę wysokiej betki i trzymam za nią kciuki! :tak: &&&&&

Kurka nie pomyślałam o tym...ale nic też nie mówili że wyniki mogą być szybciej.
Miłego popołudnia!

Cze dziewczyny!!!
Przed chwila bylam u mojego ginka. Wreszcie mial czas i dobry humor. ;-)Wyniki M mu sie w sumie podobaja. Zalecil wprawdzie androwit na ten kiepskawy ruch linearny, ale stwierdzil, ze nie powinno miec to wiekszego wplywu na zaplodnienie... Jak bylam na ostatnim usg stwierdzil, ze owulka lipna i raczej nic z tego nie bedzie. Dzisi powiedzial "na dwoje babka wrozyla" - wiec moje szanse rosna:-D;-) Co do stymulacji, to zaproponowal, aby ten cykl jeszcze sie wstrzymac z lekami, skoro sa postepy, ale przyjsc na monitoring. Spytalam, czy moge pic ziolka - usmiechnal sie pod nosem, powiedzial, ze na temat ich dzialania nic nie wie i jak chce moge se pic;-) Poza tym mnie przeprosil, ze wczoraj jak do niego dzwonilam byl opryskliwy, ale pracowal. Bo jak chce sobie pogadac to mam do niego dzwonic po 21:tak:
Tośka
kupiłam wczoraj zioła na balkon i trochę kwiatków...3 paczki bratków :) ile ich sypiesz na skrzynaczkę?

Poza tym mam włóczkę i szydełko i trochę juz sobie przypominam jak to sie robi :) jak mi starczy zapałąu to też bede nieżle wymiata hihihihi ;)
Tez marze, zeby sobie ladnie zagospodarowac balkon. Problem jednak w tym, ze latem to isna patelnie!!! I musiala bym wybrac roslinnki pustynne;-) Jakies propozycje?
Witam się tak w ogóle dziewczynki:-)
szukam pomysłu na obiad.wyjęłam piersi z kurczaka i myślę co by tu fajnego wyczarować:-) ja jestem od Was bardzo uzależniona.muszę tu zaglądać bo inaczej dzień jest dla mnie stracony:-D
Ja ostatnio zaimprowizowalam i zrobilam cos takiego: na spodzie ugotowany makaron, potem podsmazone cycki pokrojone na kawalki, potem sparzone brokuly, na wierzch ser zolty i do pierkarnikaWyszlo calkiem dobre:tak:

hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??

a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie

Załączniki

• portki..jpg
    portki..jpg
    33 KB · Wyświetleń: 29
  • portki1..jpg
    portki1..jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 36
hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??

a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie
Super:tak:

reklama
Hahaha,ja sobie na jednym kalkulatorku wyliczyłam,że gdybym teraz była w ciąży,to termin miałabym na 21.11 ! :-D :szok: :-D A to Ci jaja by były. :-p

:-D...i tego ci życzę :tak:;-):-D:-D:-D

Witaj Scully :-) YCD -> You Can Dance :-)
To świetnie że ziółka działają... :-)
AgutkaZG z miłą chęcia ale to już nie do końca zależne ode mnie...a może sama sobie sprawisz prezencik :-)

:-D

Miałam jutro,w imieniny Grześka mego. ;-) Ale jakoś przekonana nie jestem. :no: :zawstydzona/y:

no fakt może być za wcześnie... :sorry2:

Do góry