reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Owulke zwykle mam 14dc, cykle zwykle 29 dni, ale przez ostatnie 3 miesiące 27 dni.
Ostatnia @ była 19.02 od 27.02 do 07.03 przytulańce z mężusiem codziennie.....
Choć jak byłam u gina jakieś 4 cykle temu, to mi powiedział że po obserwacji śluzu i usg dopochwowego można stwierdziź, że owulacje mam w 11 dc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to oby to był dzidziuś!!! Możesz iść już sprawdzić na becie.

DObranoc! Ja zmykam do łóżeczka... :-) do jutra

Dzień dobry :-) :-) :-)

widzę że ja dzisiaj pierwsza się z Wami witam... ;-) ale przez te badania to ja spać nie mogę...
Zaraz się ubiorę i pojadę na tą betkę, a później wegetacja do 16 -> dopóki nie będzie wyników.

Miłego dnia Wam życzę!!!

Dzień dobry :-) :-) :-)

widzę że ja dzisiaj pierwsza się z Wami witam... ;-) ale przez te badania to ja spać nie mogę...
Zaraz się ubiorę i pojadę na tą betkę, a później wegetacja do 16 -> dopóki nie będzie wyników.

Miłego dnia Wam życzę!!!

Hej dziewczynki witam sie ;-) ja oczywiście przeziebiona jestem znowu - masakra
wczoraj byłam u kumpeli która ma roczną nińke - taka słodka że szok - tez poprosze taką i koniec !!!

Mysza trzymam kciuki daj znać jak wyniki

Ja też marzę o małej niuni...ale wiadomo-> najważniejsze by było zdrowe.
Pojadę dopiero na te badania za godzinę. Muszę zjeść śniadanie najpierw bo bym tam chyba padła.
I głowa mnie boli okropnie...ale to chyba od tych emocji.

I ginek mi wczoraj napisał że termin porodu to 8.11 ->wg OM, ale na pewno się przesunie trochę na późniejszy bo miałam późną owulkę.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
ja też poranną pora się witam :)

Mysza trzymaj się ciepło :)

ja też ruszam na ostatni w tym cylku monitoring ufff...mam juz serdecznie dosyć...mam nadzieje, ze sie opłaciło ;)

reklama
Tośka
kupiłam wczoraj zioła na balkon i trochę kwiatków...3 paczki bratków :) ile ich sypiesz na skrzynaczkę?

Poza tym mam włóczkę i szydełko i trochę juz sobie przypominam jak to sie robi :) jak mi starczy zapałąu to też bede nieżle wymiata hihihihi ;)

witam sie z ranca.:)

dzisiaj ide probowac nauki koscielne zalatwic oby jeszcze nie bylo za pozno

nauki? małeństwem jesteście - ślub cywilny?
powodzenia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry