reklama
no wlasnie chce sie przekonac czy sie myle... zobaczymy co bedzie z moich przeczuc....
w suwaczku jest na dole napisane ze to 1 tydzien a liczy sie zawsze od @ prawda.... wiec dlatego niby 2 tydzien.... owulke mialam piatek - sobote teraz
(robilam testy owulacyjne)
suwaczek zrobilam bo mam przeczucia i nadzieje.... no i nudzialam sie ;-) wiec zrobilam.
strasznie mi "jezdzi" w jajnikach jak do @.... ciagnie dziwnie w dol czasami. Ogolnie ciagle czuje jajniki od niedzieli... ciagle...
wiem, ze testy sie robi w dniu spodziewanej @,... ale ja z byt niecierpliwa jestem.
mnie interesuje teraz od kiedy mozna isc na krew??
w suwaczku jest na dole napisane ze to 1 tydzien a liczy sie zawsze od @ prawda.... wiec dlatego niby 2 tydzien.... owulke mialam piatek - sobote teraz
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
suwaczek zrobilam bo mam przeczucia i nadzieje.... no i nudzialam sie ;-) wiec zrobilam.
strasznie mi "jezdzi" w jajnikach jak do @.... ciagnie dziwnie w dol czasami. Ogolnie ciagle czuje jajniki od niedzieli... ciagle...
wiem, ze testy sie robi w dniu spodziewanej @,... ale ja z byt niecierpliwa jestem.
Ostatnia edycja:
Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie Kochaniutkie :-)
wróćiłam po YCD
uśmialiśmy się jak jasna cholera...
Niepotrzebnie spałam po powrocie bo teraz się będę mordowała...
I kurka mać nie potrzebnie o tym paleniu rozmawiałyśmy, bo ja fioła teraz dostałam jak mi sie przypomniały moje dymki...ehh...nigdy więcej takich tematów.
Żabka już zwiała ?
wróćiłam po YCD
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Niepotrzebnie spałam po powrocie bo teraz się będę mordowała...
I kurka mać nie potrzebnie o tym paleniu rozmawiałyśmy, bo ja fioła teraz dostałam jak mi sie przypomniały moje dymki...ehh...nigdy więcej takich tematów.
Żabka już zwiała ?
chyba po 10 dniach od owu. mozna zrobić betkęno wlasnie chce sie przekonac czy sie myle... zobaczymy co bedzie z moich przeczuc....
w suwaczku jest na dole napisane ze to 1 tydzien a liczy sie zawsze od @ prawda.... wiec dlatego niby 2 tydzien.... owulke mialam piatek - sobote teraz![]()
trzymam kciuki zeby byla fasolka
Mysza84
Witam kochane dziewczynki, ja umieram, strasznie mi niedobrze, od 2 godzin leżę .......
Uszzzzz..... zniosłabym wszystko gdybym przynajmniej miała pewność że to przez dzidzię, a tak mam mętlik w głowie.
I dopiero teraz się zwlekłam żeby mężusiowi zrobić obiadek żeby jutro miał co zjeść ciepłego.
Pozdrawiam!!
A który u Ciebie dzisiaj dzień cyklu ?!?
dziekuje kochana za odpchyba po 10 dniach od owu. mozna zrobić betkę
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
oki teraz pedze spac bo oczy na zapalkach juz mam, ale czekalam az ktoras odpisze
owocnej nocy kochane!!!! i pozdrawiam!!!
Mysza84
chyba po 10 dniach od owu. mozna zrobić betkę
DOkładnie, choć niektórzy mówią że już po 7 dniach betka może wyjść.
Kobiałki podjęłam decyzje że dupka zacznę dopiero od jutra... a dzisiaj tylko na noc ten kwas foliowy w końskiej dawce i magneB6.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a potem weekend i zaś wolne:-)
gratuluję czekałam na tego 1000 posta![]()
no tak też moznatak zawsze jest źle dopiero potem uczymy się nie przejmować tym wszystkim bo przychodzi zobojętnienie[/QUOTEno i ja jestem na takim etapie robie to co chce i martwie sie tylko swoimi sprwami i interesuje mnie tylko maz i mala a co oni robia to juz mnie wogole nieinteresoje moga sie nawet pochlastac i mnie to niebedzie interesowalo ale i tak czasem jeszcze wnerwiaja i nieidzie sie odezwac ale juz tak wszystkiego do siebie niebiore i tak jest latwiej
pa paok kochanenkie ja juz ide spac tysiaka zaliczylam to ide spac jutro sie znow pojawie dobranoc wam
też tak jak Betusia myżle, ze moze musza odpoczać os tego mysnia o fasolce...a forum uniemożliwia to...chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)
też mi sie wydaje, ze ok 10 dpoczesc dziewczyny ja z pytankiem
na badanie krwi czy jestem w ciazy czy nie to od kiedy mozna isc zeby juz wykazala zafasolkowanie?? w dniu @ to ja sie nie doczekam, chcialabym wczesniej wiedziec....
ok 7-8 mozna zrobić progesteron...choć to nie jest do końca takie pewne badania...u niektórych kobiet mimo ciaży poziom jest niski
no wlasnie chce sie przekonac czy sie myle... zobaczymy co bedzie z moich przeczuc....
w suwaczku jest na dole napisane ze to 1 tydzien a liczy sie zawsze od @ prawda.... wiec dlatego niby 2 tydzien.... owulke mialam piatek - sobote teraz(robilam testy owulacyjne)
chyba po 10 dniach od owu. mozna zrobić betkę
uciekam spać..wpadłam sie pożegnać![]()
ja tez uciekam kochane , jakas taka dzis jestem
dobrej nocy do juterka papapa
reklama
Mysza84
Dobranoc (-_-) miłych i słodkich snów (-_-)
śpicie ????
Podziel się: